GF 9600GSO - nelze nainstalovat drivery

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
yellow
Nováček
Nováček

GF 9600GSO - nelze nainstalovat drivery

Příspěvek od yellow »

Zdravím, hledal jse jestli jste tu už neřešili tenhle problém ale nenašel sem.

Koupil jsem kompnenty na sestavu, vše nové, vše co šlo gigabyte.

při instalaci ovladačů gpu s origo cdka mi na konci instalace zčerná obrazovka, v rohu bliká kurzor ale nejde psát. musím provést restart pc, pak ještě jednou protože se to sekne při načítání win ( win xp 32bit). Po spuštění v posledním známém režimu mám ve správci zařízení stadartní grafický adaptér vga. Když aktualizuji ovladač přes win napíše mi to na konci instalace dokončena přístup odepřen. Ovladače na cd jsou 186.16, stáhl jsem z nvidia.com vše co měli a problém je pořád stejný..i nové 190.38. ALE! :) ..fungují mi ovladače 180.84 beta. Bez problému se nainstalují, ve spávci se mi to přepíše na 9600GSO 512, rádoby paráda, ale počítač se sekne skoro při jakékoliv akci(spuštění playeru, netu atd, hry se ani nespustí-sekne se to hned)

poradí mi někdo co s tím? je chyba v ovladačích, nebo se mi hádá grafika s deskou(gigabyte MA-790x-UD4)? už sem upa zoufalej, sestava není pro mě takže zoufalost...
Naposledy upravil(a) Thellwin dne ned 26. črc 2009, 14:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s 9600GSO-pls help! :(

Příspěvek od X-COM »

Nainstaloval jsi před ovladačema grafiky všechny ovladače základní desky?
Nechal jsi tu blikající kurzorovou obrazovku dostatečně dlouho, abys něco nepřerušil?
Doporučuji i čistě přeinstalovat operační systém.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
yellow
Nováček
Nováček

Příspěvek od yellow »

postupne sem nainstaloval vse na desce, grafiku sem nechal uplne na konec, vse funguje až prave na grafiku. ovladace sem stahoval ze stranek gigabyte, origo cd mi ztratili na reklamaci :!: (deska nefungovala). černou obrazovku sem nechal schvalne pres noc a nic se nezmenilo. Když nainstaluji ovladač 180.84 tak mi to skočí do černé obrazovky asi na 2s a vrati se to do win.....bohužel se s timhle ovladačem pc nedá použít ani na net, je jen otazkou času kdy zamrzne :sad:
Herkis
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Herkis »

To vypadá spíše na HW problém. Zkus, jestli máš kartu dobře zasunutou do desky. Potom zkus s těmi beta ovladačemi, s kterými se dostaneš do Windows, snížit takty čipu a paměti (v nTune, rozšířená nastavení), jestli se zlepší stabilita. Jestli máš možnost tuhle kartu vyzkoušet jinde, udělej to. Nic moc dalšího mě nenapadá.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“