Ahoj vsem. Jsem pomerne spokojeny s logitech G9, jedine co mi na ni doslova s*re je
silene tlusty, oflexovany a extremne neforemny kabel.
Zkousel ho nekdo z vas vymenit za jiny?
Pokud ano, z jake mysi ten kablik byl?
Diky
Logitech G9- vymena kabelu
- Ladin
- Začátečník

-
Logitech G9- vymena kabelu
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Re: Logitech G9- vymena kabelu
A co zkusit sundat do flexo a kabely nejak zaizolovat, napr. buzirkou ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Ladin
- Začátečník

-
Bohuzel to flexo nejde dost dobre dolu.
Asi vymyslim koniny, ale tak tuhej kabl jsem u mysi fakt jeste nepotkal
Asi vymyslim koniny, ale tak tuhej kabl jsem u mysi fakt jeste nepotkal
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Ladin
- Začátečník

-
Tak problem vyresen. Kabel jsem vymenil za tenoucky kablik z mysi A4tech. Protoze g9 ma petizilovej kabel neni problem ho vymenit za jakejkoli jinej.
Jen jsem musel pouzit puvodni konektor a kabel k nemu pridelat. takze radny bastl, ale vse je uvnitr mysi.
Vzhledem k absenci mericich pristroju jsem pouzil metodu pokus-omyl. Po delsim laborovani vse uspesne vyslo.
Hraje se mi s ni ted fakt perfektne. Zadnou degradaci kvalit mysi nepozoruji a manipulace s ni je mnohem lepsi
Uz to tak pouzivam nejaky cas, takze funkcnost je otestovana.
Jen jsem musel pouzit puvodni konektor a kabel k nemu pridelat. takze radny bastl, ale vse je uvnitr mysi.
Vzhledem k absenci mericich pristroju jsem pouzil metodu pokus-omyl. Po delsim laborovani vse uspesne vyslo.
Hraje se mi s ni ted fakt perfektne. Zadnou degradaci kvalit mysi nepozoruji a manipulace s ni je mnohem lepsi
Uz to tak pouzivam nejaky cas, takze funkcnost je otestovana.
- smsn
- Nováček

-
mam podobny problem potrebujem vymenit kabel , aka to bola presne myska? staci kupit hocijaku laserovu mysku ? nieco najlacnejsie, popripade ak by mala ten isty konektor v myske
- Ladin
- Začátečník

-
Byla to obycejna optika, ktera pred dvema lety stala asi 400 Kc. Ten kabel musi mit pet zil. Pak staci laborovat. Na ofiku foru logitech pouzili i obycejny usb kabel. Ale ten je dost tlustej. Vic jsem ti psal na sz.