Guitar Hero casebuild by M4r1hu4n3

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Guitar Hero casebuild by M4r1hu4n3

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Obrázek

Po více jak roce běhu mého domácího serveru jsem se rozhodl nadělit mu hezčí a snad i tišší skříň.
Nová skříň má být koncipována do vzhledu podobného audio technice. Nejblíže asi kytarovému kombu. Na stavbu jsem musel použít dřevo přestože to není materiál který bych měl právě v lásce. Naštěstí byl materiál lehko dostupný a stačilo jen vše předem vymodelovat na počítači a rozměry zadat známému truhláři na výrobu. Zbytek lze vyčíst z fotek, případně se na něco zeptejte.

Starting out small:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) M4r1hu4n3 dne úte 28. črc 2009, 11:24, celkem upraveno 1 x.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Guitar Hero casebuild by M4r1hu4n3

Příspěvek od Sir_-_Death »

Fajn nápad. Hodláš ho taky "obléct" do tý jakoby kůže?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kuze? kdyz uz kombo, tak polepit kobercem.

odkud mas ten spinac?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Uvažoval jsem nad koženkou alá Marshall ale musel bych srazit hrany a truhláře se mi s tím už nechce otravovat. A přeci jen koberec je odolnější.

Spínač je z tipy, stejně jako madla. Z tipy pak budu objednávat gumové nožičky a ochrané rohy.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

myom píše:kuze? kdyz uz kombo, tak polepit kobercem...
No je to ta koženka. Nemoh jsem na to slůvko přijít :oops: . Normálně je snad na každym kombu/bedně/zesilovači.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

koberec taky najdes.... keste bys mohl pridat ochranny listy na boky, nejen rohy
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

srna píše:koberec taky najdes...
Jasný, ale těžko u Marshalla :).
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

to kazdopadne :-D ja mel na mysli levnejsi kousky...navic si myslim ze s kobercem se bude delat lip (kozenku jsem lepil jen na malejch kouskach-ale zas ji neprosakne lepidlo jako kobercem kdyz to presvihnes)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

na to je primo lepidlo, do ktereho se vyplati investovat (ono ani o moc nestoji vice), protoze se s nim dela uplne jinak. hlavne ten koberec perfektne drzi.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

jo, dela se i ve spreji. onehda jsem s nim polepoval tablo u auta....ale chemopren to spravi taky....ale doporucuju vyzkouset, zda nezere koberec....v dobach kdy byl jestre s toluenem byl celkem agresivni
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

srna píše:koberec taky najdes.... keste bys mohl pridat ochranny listy na boky, nejen rohy
Jo, taky jsem uvažoval dát ochranu i na hrany, problém by to být neměl.
myom píše:na to je primo lepidlo, do ktereho se vyplati investovat (ono ani o moc nestoji vice), protoze se s nim dela uplne jinak. hlavne ten koberec perfektne drzi.
Mohl bys mě prosím odkázat na značku toho lepidla, případně na eshop? I když bych teda spíš preferoval kamený obchod, ale když neseženu...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Ze svý zkušenosti, co se známym pokládám podlahy, tak vím, že používá nějaký dovozový lepidlo z US, ale spoje a malé kousky řeší chemoprenem, nic nezkouší - rovnou lepí ... IMHO chemáč stačí ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Kill Bill

Obrázek

Leštil jsem. :oops:

Obrázek

Naštěstí jsem leštil ozdobný rám mřížky co bude vzadu. :wink:

Obrázek

Obrázek

Ta mřižka bude nakonec v barvě, teď je tak jak jsem ji vydoloval z filtru od škodovky.

Design je okopírován z http://www.mnpctech.com, promiň Bille.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Jestli můžu trošku poradit...

Tahokov tam nedávej, bude to pískat nebo vytvářet jiné zvuky. Vlastní zkušenost...
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Míra píše:...
Jenomže k zesíku se tohle hodí jako "pr*el na hrnec". Pokud tam bude nízkootáčkovej fan, bude to v cajku.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Díky za snahu poradit ohledně zvuku, ale designově se to tam opravdu hodí tak jak to vystihl Sir Death. Jak jsem psal na začátku tohoto topicu, skříň je stavěna tak aby byla minimálně na stejné úrovni hluku jako ve stávající skříni viz Joke projekt Endeavor. Plánuju kompletní vystlání tlumícím rounem nebo podobným materiálem, a opět pokud možno kladení překážek zvuku z ventilátorů ale nevýrazném zmenšení proudu vzduchu. Bylo by fajn omezení počtu ventilátoru, zatím jsem ve staré skříni na dvou, pokud nevymyslím chlazení disku samovolnou cirkulací ohřátého vzduchu a s výměnou za studený. Zatím mám část vnitřního uspořádání navrhnutou na pc, část si neustále uspořádávám v hlavě.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tak jsem dneska pořídil koberec, je černý se stříbrnými vlákny. Prosakování při lepení nebude problém, je to zátěžák s gumou vespod.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já bych na tom ale radši viděl tu koženku ... vypadalo by to exkluzivněji ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Myslím že ta kůže by byla opravdu lepší.

Jinak tu je podobný projekt :)

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=168438
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

co mate s tou kuzi? koberec vypada daleko lepe :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“