Nepřišel jste někdo na způsob jak donutit aby si systém sám přidával na otáčkách ventilátoru?
Nevím zda je to na reklamaci nebo to mám zkousnout
Mám tento typ: BFG GTX285 OCX, 1GB DDR3 (2664MHz), NVIDIA GeForce GTX285 (702MHz)
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Otáčky se zvětšují sami automaticky od cca 70°C výše. Pokud tomu tak není, tak RMA.mass píše:Nepřišel jste někdo na způsob jak donutit aby si systém sám přidával na otáčkách ventilátoru?

To se mně vůbec nelíbí...mass píše:Jinak otáčky větráku se automaticky nezvedají ani při teplotě nad 80°C.

Což nemáš pravdu, jelikož tam regulace větráků funguje a teploty jsou OK => Tohle Alzač zamítl oprávněně.mass píše:v reklamaci jsem uvedl toto: Karta nereguluje otáčky ventilátoru při přechodu do 3D ( např. hry Crisys )a ventilátor dostatečně nechladí.
Nedělá to nakonec ten zdroj?mass píše:Jakmile teplota GPU vyleze nad 80°C stává se systém nestabilní a karta automaticky přepína do základního rozlišení 640x480
To bych rozhodně netvrdil. Smůlu můžeš mít u jakéhokoliv výrobce, nemyslím si, že BFG_Tech dělá horší výrobky než EVGA, XFX, Zotac, Asus atd.mass píše:Doporučení: produkty BFG nekupovat!!!

lolmass píše: testy o.k., testováno při plné zátěži v 3dmarku06

Pokud to spustíš jako demo, tak se zas tolik neflákaj.no-X píše:a pak deset minut idlujou..