No spíš mi jde o to, že existuje 5 kódových jmen, tzn. bude vydáno minimálně 5 produktů s odlišným výkonem. V tuhle chvíli není ani potvrzené, na kolika čipech bude tahle produktová řada postavená, natož jak budou velké, jakou budou mít sběrnici, nebo jaké frekvence.
Proto obdivuju tvoji jistotu, se kterou tvrdíš, že jeden ze dvou produktů, o kterých víme pár útržkovitých informací (tzn. velké kulové), bude rychlejší, než druhý.
//edit: Kamikadze: Pokud si sám nadefinuješ, co je preview a co paper launch, tak si do toho samozřejmě můžeš nacpat, co se ti zlíbí, ale s realitou to nemá mnoho společného. Já ale vycházím z termínu tak, jak je obecně uznávaný a jak je definový na wikipedii:
A paper launch is the situation in which a product is compared or tested against other products, despite the fact that it is not available to the public at the time. Generally the term is applied to the computer and gaming industry, although it is not limited to that.
případně na UD:
A release of a product, especially a computer component, in extremely limited quantities, making it very difficult for consumers to get their hands on. The purpose of this is generally for a company to be able to say "we have the fastest chip", before they can actually produce large numbers of them.
Obojí z toho sedí na "preview" GTX295 přesně, takže se můžeš vztekat jak chceš. Mimochodem:
NordicHardware:
GeForce GTX 295 paper launched
BeHardware:
Nvidia GeForce GTX 295: A launch on paper in December
BitTech:
Nvidia wouldn’t be able to re-take the performance crown (in a single PCIe slot) until the GeForce GTX 295’s paper launch pre-announcement and preliminary performance benchmarks.
Inquirer:
So this is a paper launch if anything nothing more.
SLI-Zone:
...paper launch of dual-GPU GeForce GTX295
GTX295 za paper-launch zkrátka vždycky měli všichni - jak profesionální redaktoři, tak uživatelé... s jedinou výjimkou, kterou máme tady na fóru...
//edit2:obcanskej píše:namátkou jsem otevřel čtyři preview, víc už jsem ani nehledal, protože i to málo stačí k negaci slova "všichni". Dále bych se k tomu nevracel a četl bych raději už jen o spekulacích o G300.
Ani v jednom z tebou uvedených linků nikdo nepopírá, že to je paper launch. Popírá to jen tady Kamikadze. Ale aspoň vidím, že tu máme ty výjimky dvě.
//promaz//
//
Krteq - promaz narážek - snaž se krotit ve výrazech, už jsem psal, že to tu nebudu tolerovat