Razer mamba-problem s firmware

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
c0llmY
Nováček
Nováček

Razer mamba-problem s firmware

Příspěvek od c0llmY »

updatoval jsem na své nové mambě firmware a ono ejhle!myš přestala fungovat.pc ji vůbec nepozná ani nesvítí nic.zkoušel jsem tam rychle šoupnout ten firmware na kterym to předtim jelo ale hodilo my to hlášku že myš není připojená!takže celkem problém.nevíte co by se s tím dalo dělat mimo reklamaci?
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Re: Razer mamba-problem s firmware

Příspěvek od Dava_C »

Přidávám se, mám stejný problém, zkusil jsem všechno. Nikdy jsem neviděl tak user unfriendly hw jako tahle myš :(
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

vyřešeno:

Jdi na jiný pc (u mě to byl XP 32bit) nahoď drivery a nainstaluj flashovací utilitku. Spusť jí a zmáčník pairing button a pořád drž, teď zapoj usb kabel do myši a stále drž a projdi flashovacím procesem, jak tě program navede, flashne se a řekne abys vyměnil myš za dock, tak ho píchni do usb a zase tě to navede samo na flash (mě se to napoprvé nepovedlo) a tak jsem vypojil a znovu zapojil kabel, jak tě upozorní flash utilita, napodruhé už vše proběhlo vpořádku. Vzal jsem myš a hodil zpět na můj pc s w7 konečně to jede :) Ale teda, za tu cenu by se to mělo flashovat samo přes družici.

ještě přidám originál radu:

I had this same issue when the software hung. I thought my mouse was dead(no lights, no response when plugged in on my Vista machine). The way I solved it was to goto my XP machine(this may work in Vista 32bit too but I have 64bit and didn't wanna chance it) and install the firmware update software.

After installing the software, run it and get to the screen that tells you to hold down the pairing button when connecting the mouse. Then make SURE your mouse is turned OFF via the ON/OFF switch on the bottom, then HOLD the pairing button on the bottom of the mouse and connect the USB cable. When you do this, you should see a note that XP sees a bootloader and it will want to install a driver for it. Let XP install automatically. When it is done installing the driver, click next on the software screen and it should say it sees the mouse and the UPDATE button should be green. Click it and it will update. This should work, even if it looks like your mouse is dead(no lights when plugged in and not being recognized properly).

The key parts are make sure the mouse is OFF(vai the switch on the bottom) before starting and also make sure you hold the pairing button down when connecting the USB cable. If your system doesn't see a bootloader when you connect the mouse, the update won't work properly.
c0llmY
Nováček
Nováček

Příspěvek od c0llmY »

díky mockrát za radu už jsem to rozjel.měl bych ti za to snad i zaplatit právě jsi mi zachránil 3000:),protože zrovna jak na potvoru jsem od toho ještě ztratil záručák:)
Jochanan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jochanan »

a můžu dodat, že se mi stalo to samý, to jsem si ještě nepřečetl tenhle post a šel jsem na reklamaci... (ještě mi přestaly fungovat sluchátka, tak jsem to vzal z jedný vody načisto).
Reklamaci neuznali, protože :"chyba zákazníka - záruka se nevztahuje na neodborný zásah uživatele". Já bych spíš řekl na pěkně vykutálenou aktualizaci firmware. Symtomy jsou shodné jako v prvním postu, doufám, že bude fungovat i řešení... držte mi palce!

EDIT: Volejte sláva a tři dni se radujte, myš opět žije. Děkuji velice
paqlic
Nováček
Nováček

Příspěvek od paqlic »

Také velké díky , pomohlo to jak jsi psal. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“