MSI GX623x-026CZ oplattí sa? + váš názor
Moderátor: Don
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI GX623x-026CZ oplattí sa? + váš názor
Nespolehlivy HW nieje sposobene diskom ci grafikou ale timi drobnostami na doske co ani nevies(ocividne pri tvojom chapani) , ze tam vobec su a je spobene makkym sasi a zlim chladenim...
Ono aj vystupna kontrola MSI je niekde uplne inde ako u HP ci lenova (oni si sami kontroluju booky po vyrobe a vyberaju/schavulu HW {tie drobnosti co ani nevies , ze tam su} ktore budu pouzite nenechavaju to na vyrobcu)
A servis je naozaj strasny v porovnani s vecsinou konkurencie(ono je rozdiel ci ti v asuse opravia book v primere za 4 dni aj s dopravou a nemaju problem uznat aj rozne praskliny) zatial co takemu MSI to potrva aj 30 dni(uplne bezne ked sa na to pozres statisticky a pocet neuznanych reklmacii je obrovsky a to ma na svedomi prave to nekvalitne sasi a HW...
A NBD servis ma aj ASUS,ACER,HP,LENOVO,TOSHIBA,Fujitsu-siemens(aj ked uz je rozdeleni) takze neviem co tu pleties s dellom...(Samozrejme tak ako pri delli plati , ze bud na vybrane modeli alebo za priplatok ako rozsirenie navyse na niektore TOSHIBy ci HP sa da zaruka rozsirit aj na 5 rokov a povedzme , ze to moze byt velmi lacne(ja mam za 90eur na 5 rokov) Samozrejme MSI nema rozsirenie zaruky...
Ono kvalitu notebooku urci aj pohodlie pri jeho pouzivani(klavesnica,touchpad,chladenie,rozmiestnenie portov a ver , ze aj take dokovanie je neuveritelne pohodlne)
V pripade vecsiny vyrobcov je zarucnych servisov viac a dohlizeji na ne vyrobci(nemaju problem nieco vymenit aj take co je na hrane uznatelnosti pri serizonejsoch vyrobcov je podstatne to aby si to ti zakaznici kupil znova a nie naveky ich preklinali...
PS:Samozrejme obmedzeni ci namysleni clovek ktory absolutne nema sajnu nad problematikou a nedokaze ani pouzit trosku primitivnej logiky utoci bez toho aby sa sam kryl ...(je na kazdom co si vybere)
Ono aj vystupna kontrola MSI je niekde uplne inde ako u HP ci lenova (oni si sami kontroluju booky po vyrobe a vyberaju/schavulu HW {tie drobnosti co ani nevies , ze tam su} ktore budu pouzite nenechavaju to na vyrobcu)
A servis je naozaj strasny v porovnani s vecsinou konkurencie(ono je rozdiel ci ti v asuse opravia book v primere za 4 dni aj s dopravou a nemaju problem uznat aj rozne praskliny) zatial co takemu MSI to potrva aj 30 dni(uplne bezne ked sa na to pozres statisticky a pocet neuznanych reklmacii je obrovsky a to ma na svedomi prave to nekvalitne sasi a HW...
A NBD servis ma aj ASUS,ACER,HP,LENOVO,TOSHIBA,Fujitsu-siemens(aj ked uz je rozdeleni) takze neviem co tu pleties s dellom...(Samozrejme tak ako pri delli plati , ze bud na vybrane modeli alebo za priplatok ako rozsirenie navyse na niektore TOSHIBy ci HP sa da zaruka rozsirit aj na 5 rokov a povedzme , ze to moze byt velmi lacne(ja mam za 90eur na 5 rokov) Samozrejme MSI nema rozsirenie zaruky...
Ono kvalitu notebooku urci aj pohodlie pri jeho pouzivani(klavesnica,touchpad,chladenie,rozmiestnenie portov a ver , ze aj take dokovanie je neuveritelne pohodlne)
V pripade vecsiny vyrobcov je zarucnych servisov viac a dohlizeji na ne vyrobci(nemaju problem nieco vymenit aj take co je na hrane uznatelnosti pri serizonejsoch vyrobcov je podstatne to aby si to ti zakaznici kupil znova a nie naveky ich preklinali...
PS:Samozrejme obmedzeni ci namysleni clovek ktory absolutne nema sajnu nad problematikou a nedokaze ani pouzit trosku primitivnej logiky utoci bez toho aby sa sam kryl ...(je na kazdom co si vybere)
'Cause life is like a game sometimes
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Palmr: "Mizerná odolnost, nevím. Myslím, že zodpovědný uživatel, který dá za něco 20 000,- Kč si toho výrobku bude trochu vážit."
Na prosto souhlasim. Jsi jede z mála lidí, kteří takto uvažují.
2 Polo: Přijde mi, jako by si sám pracoval u MSi, že o tom "tolik" víš.... -.- Čekám reakci typu, že tam máš známosti..
A co se týče MSi GX623x, můžu ti jenom potvrdit kvalitu tady toho ntb... Tak fakt nevím, co se tu hrotí.. :/
Na prosto souhlasim. Jsi jede z mála lidí, kteří takto uvažují.
2 Polo: Přijde mi, jako by si sám pracoval u MSi, že o tom "tolik" víš.... -.- Čekám reakci typu, že tam máš známosti..
A co se týče MSi GX623x, můžu ti jenom potvrdit kvalitu tady toho ntb... Tak fakt nevím, co se tu hrotí.. :/
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
Dell Vostro 3450 + Fujitsu Siemens Lifebook E4010D
- Palmr
- Nováček
hrotí se tu to, že Polo si nejspíše spletl fórum a o MSI maximálně slyšel. Jak to tak bývá, jeden chytrolín řekne moudro a 99 lidí ze 100 to bude šířit dál, i když je to lež.Tak fakt nevím, co se tu hrotí
tímhle si ukázal sám jak jsi primitivni a nedokážeš zkousnout, když má někdo jiný názor. Měl by ses naučit trochu úcty... Osobně si za svým názorem stojím a slovně jsem nikoho nenapadl, tak se k tomu nesnižuj.Samozrejme obmedzeni ci namysleni clovek ktory absolutne nema sajnu nad problematikou a nedokaze ani pouzit trosku primitivnej logiky utoci bez toho aby sa sam kryl
to by mě zajímalo co je to za drobnosti, pokud bude řeč o chlazení, tak nemůžeš přeci házet všechno svinstvo jen a jen na značku MSI. Za prvé je to model od modelu jiné a za druhé je plno výrobců, respektive modelů, kteří jsou na tom s chlazením na stejno, nebo ještě hůře (tak proč tvrdit, že MSI má zkur*ené chlazení). Mimochodem, kde to žiješ? Myslíš, že jsou ty výstupní kontroly všude tak kvalitní?timi drobnostami na doske
- orgasmic
- Začátečník
-
Polo videl MSI mozna tak teleskopem. Vypada na zakomplexovaneho chudaka, ktery ma svuj Dell C610 a muze si s nim maximalne honit parek
Asus Rog Strix G18
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
#moje polinko do flamu#
MSI je "rychlokvaska" pro ty, kdo pozaduji:
co nejvyssi vykon za co nejmene penez.
pokud tu chce nekdo tvrdit, ze je MSI je v ramci trhu s notebooky prumerny az kvalitni vyrobce nabizejici prumerne az kvalitni notebooky s prumernym az kvalitnim servisem, je to jako by rikal:
vim o tom prdlajz, ale jelikoz mam doma na stole (uz ho radeji ani neprenasim) plastovou hroudu s logem MSI, budu ji branit az do posledni kapky krve
v soucasnosti je vlastnictvi notebooku "IN" a spousta neznalych lidi (obvykle mladsich, vyzbrojenych jen informacemi od podobne "zkusenych" kamaradu ci z nekterych pochybnych internetovych diskuzi) tedy vyrazi za koupi notebooku...a skonci s MSI v rukou. proc? je to tak snadne:
- otevrit stranku nejakeho e-shopu
- zadat max.cenu (obvykle do 20k)
- zvolit C2D
- zvolit dedikovanou grafiku (alespon GF9600GT nebo HD4xxx - potrebujem preci parit crysis a GTAIV)
- vypsat vysledky
a jejda! copak nam to tu vypadlo? MSI! fiiha, to je ale vykon. a za tu cenu? vzdyt (...dopln znacku kvalitniho vyrobce...) nabizi v tyhle cenovy relaci jen integrovany ci o nekolik trid horsi grafiky! uzasny, jdu do toho!
- kliknout na objednat
- za par dnu byt o 20k lehci
je to spatne? z principu rozhodne. kazdy, kdo si kupuje notebook by si nejdriv mel odpovedet na otazku:
Proc si chci vlastne koupit notebook?
- pokud chci parit gamesy v pokoji, pak bych si mel koupit desktopa (za stejny penize bude mit vykon o nekolik radu vyssi).
- pokud chci parit gamesy v pokoji, na zachode, ve skole, pred skolou a ja nevim kde jeste, mel bych se nad sebou vazne zamyslet (a koupit si poradnej bike a trochu potrapit zubozenou telesnou schranku).
- no a pokud potrebuju booka na seriozni studijni praci s obcasnou relaxacni parbou nejaky starsi gamesy, pak bych mel zvolit kvalitni notebook od renomovanyho vyrobce a s KVALITNI zarukou.
btw - kuci, nez se tu zacnete za svy plastovy hroudy rvat az do krve, zajdete si nekam prohlidnou poradnyho propracovanyho booka od IBM / Dell / HP. jen tak pro srovnani, kdyz uz se tu mimo jine bavime o kvalite provedeni (tzn.na argument CENA ted zapomenme) ...
MSI je "rychlokvaska" pro ty, kdo pozaduji:
co nejvyssi vykon za co nejmene penez.
pokud tu chce nekdo tvrdit, ze je MSI je v ramci trhu s notebooky prumerny az kvalitni vyrobce nabizejici prumerne az kvalitni notebooky s prumernym az kvalitnim servisem, je to jako by rikal:
vim o tom prdlajz, ale jelikoz mam doma na stole (uz ho radeji ani neprenasim) plastovou hroudu s logem MSI, budu ji branit az do posledni kapky krve
v soucasnosti je vlastnictvi notebooku "IN" a spousta neznalych lidi (obvykle mladsich, vyzbrojenych jen informacemi od podobne "zkusenych" kamaradu ci z nekterych pochybnych internetovych diskuzi) tedy vyrazi za koupi notebooku...a skonci s MSI v rukou. proc? je to tak snadne:
- otevrit stranku nejakeho e-shopu
- zadat max.cenu (obvykle do 20k)
- zvolit C2D
- zvolit dedikovanou grafiku (alespon GF9600GT nebo HD4xxx - potrebujem preci parit crysis a GTAIV)
- vypsat vysledky
a jejda! copak nam to tu vypadlo? MSI! fiiha, to je ale vykon. a za tu cenu? vzdyt (...dopln znacku kvalitniho vyrobce...) nabizi v tyhle cenovy relaci jen integrovany ci o nekolik trid horsi grafiky! uzasny, jdu do toho!
- kliknout na objednat
- za par dnu byt o 20k lehci
je to spatne? z principu rozhodne. kazdy, kdo si kupuje notebook by si nejdriv mel odpovedet na otazku:
Proc si chci vlastne koupit notebook?
- pokud chci parit gamesy v pokoji, pak bych si mel koupit desktopa (za stejny penize bude mit vykon o nekolik radu vyssi).
- pokud chci parit gamesy v pokoji, na zachode, ve skole, pred skolou a ja nevim kde jeste, mel bych se nad sebou vazne zamyslet (a koupit si poradnej bike a trochu potrapit zubozenou telesnou schranku).
- no a pokud potrebuju booka na seriozni studijni praci s obcasnou relaxacni parbou nejaky starsi gamesy, pak bych mel zvolit kvalitni notebook od renomovanyho vyrobce a s KVALITNI zarukou.
btw - kuci, nez se tu zacnete za svy plastovy hroudy rvat az do krve, zajdete si nekam prohlidnou poradnyho propracovanyho booka od IBM / Dell / HP. jen tak pro srovnani, kdyz uz se tu mimo jine bavime o kvalite provedeni (tzn.na argument CENA ted zapomenme) ...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- lucas622
- Nováček
zdravim chcem sa spitat ci tento NB ma esata kombinovane s usb2.0...
diky
diky
- Palmr
- Nováček
to -- DiL --: konečně trochu rozumnější názor, s kterým z většiny souhlasím. Ovšem musím namítnout, že v dnešní době je prostě "cool" a "in" pořídit si notebook a toho se samozřejmě chytá mladá generace. Jeden přitáhne do školy booka na kterém rozjede Crysis a je hvězdou pro celou třídu, z toho pochopitelně budou ostatní děcka ten book chtít také a tady se dostáváme ke kamenu úrazu. Dnešní doba pomalu výkonem notebooků desktopy vytlačuje a jsou kladeny čím dál tím větší nároky a právě proto, že nejvíce spotřebitelů jsou mladiství, kteří chtějí velký výkon za málo peněz chytají se tohoto trendu výrobci. Ovšem doba je taková a ty děcka po tom booku co má tu silnou grafikou sáhnou spíš než po tom DELLu apod, na jednu stranu v dnešní době je pořeba grafický výkon a nějaká integrovaná grafika nepřipadá v úvahu.
\\
ano má...
\\
chcem sa spitat ci tento NB ma esata kombinovane s usb2.0
ano má...
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče mě a toho přenášení tady toho ntb, budu ho přenášet 5x týdně a nevidim v tom žádný problém. Měl jsem tu Fujistu Siemens Lifebook, který je na tom s vahou trochu horší a takovej problém to opravdu nebyl.. (ten FJL má kolem 5-6 let už..)
(pokud vás zajíma cesta - na rameni metrem a tramvají, aby jste si nemysleli, že se bude vozit autem).
A dál - neříkam, že MSI je nejlepší značka atd. to rozhodně ne. Chtěl jsem ji zkusit už delší dobu a jsem s tim spokojenej. Co se týče designu, tak je jasné, že na nějaký ten Asus nebo HP nemá, to ne. Ale mě prostě jde hlavně o ten HW, co v tom mám a nejde mi o to, hrát ve třídě Crysis, to ne (na to mam samozřejmě desktop), ale jelikož nejsem v rodině sám, tak se mi tu hodí další stroj, na kterém se nějaká ta hra dá rozjet..
(pokud vás zajíma cesta - na rameni metrem a tramvají, aby jste si nemysleli, že se bude vozit autem).
A dál - neříkam, že MSI je nejlepší značka atd. to rozhodně ne. Chtěl jsem ji zkusit už delší dobu a jsem s tim spokojenej. Co se týče designu, tak je jasné, že na nějaký ten Asus nebo HP nemá, to ne. Ale mě prostě jde hlavně o ten HW, co v tom mám a nejde mi o to, hrát ve třídě Crysis, to ne (na to mam samozřejmě desktop), ale jelikož nejsem v rodině sám, tak se mi tu hodí další stroj, na kterém se nějaká ta hra dá rozjet..
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Tak FSC Lifebook do toho vůbec netahej. Právě série Lifebook je velmi kvalitní a velmi drahá, ta se jentak nerozpadne. A bodeť by jsi nebyl s tím MSI spokojenej, když ho máš chvilku....
Naprostý souhlas s DiLem
Naprostý souhlas s DiLem
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- mir3kj
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tahám ho do toho, protože s vahou je na tom hůř jak tohle MSi... -.-JanHavlicek píše:Tak FSC Lifebook do toho vůbec netahej. Právě série Lifebook je velmi kvalitní a velmi drahá, ta se jentak nerozpadne. A bodeť by jsi nebyl s tím MSI spokojenej, když ho máš chvilku....
Naprostý souhlas s DiLem
- orgasmic
- Začátečník
-
Koukam, ze tu ma porad spousta lidi predpotopni nazory ohledne notebooku. Ne kazdy potrebuje "predrazeny" Dell, Lenovo.
Sam jsem vystridal uz asi 20 notebooku od Aceru po Dell M90. Dnes je trochu jina doba a i takove MSI se da v klidu prenaset kazdy den. Jedinou vyhodou u Dell a Lenovo je zaruka, ale book pak stoji 2x tolik.
Mohli byste vsichni, co porad omylate tyto 2 znacky konecne pochopit, ze ne kazdy potrebuje NBD zaruku a extra kvalitu, kdyz mu staci Acer nebo MSI.
Ne kazdy, kdo si takovy book koupi musi byt teenager, ktery chce machrovat ve skole. Ukazte mi je, protoze chci videt, kolik rodicu v dnesni dobe koupi takovy stroj svemu ditku
Kdyz budu chtit book na praci ci podnikani, tak ozelim vykon a logicky pujdu do nejakeho s NBD zarukou. Tak uz prestante prudit podobne thready, nikdo na Vase debilni nazory neni zvedavy.
Samozrejme mate pravdu v kvalite, ale tu normalni uzivatel, ktery se chova k booku slusne tolik neoceni.
Konec OT a uz se vyjadrujte jen k tematu.
Sam jsem vystridal uz asi 20 notebooku od Aceru po Dell M90. Dnes je trochu jina doba a i takove MSI se da v klidu prenaset kazdy den. Jedinou vyhodou u Dell a Lenovo je zaruka, ale book pak stoji 2x tolik.
Mohli byste vsichni, co porad omylate tyto 2 znacky konecne pochopit, ze ne kazdy potrebuje NBD zaruku a extra kvalitu, kdyz mu staci Acer nebo MSI.
Ne kazdy, kdo si takovy book koupi musi byt teenager, ktery chce machrovat ve skole. Ukazte mi je, protoze chci videt, kolik rodicu v dnesni dobe koupi takovy stroj svemu ditku
Kdyz budu chtit book na praci ci podnikani, tak ozelim vykon a logicky pujdu do nejakeho s NBD zarukou. Tak uz prestante prudit podobne thready, nikdo na Vase debilni nazory neni zvedavy.
Samozrejme mate pravdu v kvalite, ale tu normalni uzivatel, ktery se chova k booku slusne tolik neoceni.
Konec OT a uz se vyjadrujte jen k tematu.
Asus Rog Strix G18
- Palmr
- Nováček
Heh, to by jsi se možná divil. Mě stačí když jdu po ulici a vidím nějakého páťáka (nebo co to bylo za parchanta) jak má v ruce mobil Nokia 6220 a hraje mu na plný koule z repráku 50 Cent. Já někdy právěže úplně žasnu co těm svým ratolestem rodiče nekoupí a přitom to maj beztak jen na machrování ve třídě. Teď už konec OT.Ukazte mi je, protoze chci videt, kolik rodicu v dnesni dobe koupi takovy stroj svemu ditku
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to Palmr
...naprosto s tebou souhlasim - mit na notebooku spusteny crisis a machrovat pred kamarady je proste "IN". to ale neni nic novyho, za nas to bylo uplne stejny - jen to nebyly notebooky ale graficky kalkulacky a mobily . v takovym pripade asi MSI udela svou sluzbu, proti tomu nic nenamitam. co me ale dokaze vytocit jsou nazory ala:
to orgasmic
1) bud neumis cist
2) nebo nectes prispevky az do konce
3) a nebo jen tupe obhajujes "to co mas doma"
tady nejde o to, jestli mas na noteboku logo DELL, HP, ACER nebo MSI. vsechno se to toci kolem jednoduchy veci - "dostat za svoje penize to nejlepsi". nevim zda jsi to postrehl, ale Dell nabizi tzv. "REFURBISHED" notebooky. o co se jedna? o notebooky, ktere byly z urcitych duvodu vraceny zakaznikem zpet prodejci (rozumej Dellu). no a jelikoz je Dell pochopitelne nechce jen tak vyhodit do popelnice, otestuje je, prebali a nabidne k prodeji. a ted se podrz, ted to prijde - "refurbished" notebooky jsou nabizeny za cenu podstatne nizsi, nez za jakou bys je koupil pres konfigurator a navic jsou ve vetsine pripadu kryty 3-letou NBD zarukou.
no a ted otazka za milion:
Mas k dispozici 20k - co s nimi udelas:
moznosti:
A) zajdes na stranky e-shopu a za pet minut si koupis nejaky MSI-cko
B) budes chvili patrat na netu, najdes si overenyho prodejce "Refurbished" Dell notebooku a objednas si za takrka stejnou cenu XPS nebo i M4400
kazdej at si odpovi sam.
jasne, ne vsichni mame "bunky" a odvahu na to, abychom resili eventualni nakup ze zahranici, e-bay apod. nicmene vsichni bychom si meli uvedomit, ze 20k je dostatecne vysoka castka na to si jen tak rict:
"nebudu to resit, zajdu na naky stranky nakyho e-shopu a tam za pet minut koupim to, co ma nejvyssi cisilko v kolonce CPU a GPU"
btw - moje "predpotopni" nazory vychazeji z toho, ze mi rukama proslo uz temer 200 notebooku a vetsinu z nich jsem nevidel jen "zvenku"
//EDIT
ehm, tak tedy konec OT no...
...naprosto s tebou souhlasim - mit na notebooku spusteny crisis a machrovat pred kamarady je proste "IN". to ale neni nic novyho, za nas to bylo uplne stejny - jen to nebyly notebooky ale graficky kalkulacky a mobily . v takovym pripade asi MSI udela svou sluzbu, proti tomu nic nenamitam. co me ale dokaze vytocit jsou nazory ala:
to orgasmic
1) bud neumis cist
2) nebo nectes prispevky az do konce
3) a nebo jen tupe obhajujes "to co mas doma"
tady nejde o to, jestli mas na noteboku logo DELL, HP, ACER nebo MSI. vsechno se to toci kolem jednoduchy veci - "dostat za svoje penize to nejlepsi". nevim zda jsi to postrehl, ale Dell nabizi tzv. "REFURBISHED" notebooky. o co se jedna? o notebooky, ktere byly z urcitych duvodu vraceny zakaznikem zpet prodejci (rozumej Dellu). no a jelikoz je Dell pochopitelne nechce jen tak vyhodit do popelnice, otestuje je, prebali a nabidne k prodeji. a ted se podrz, ted to prijde - "refurbished" notebooky jsou nabizeny za cenu podstatne nizsi, nez za jakou bys je koupil pres konfigurator a navic jsou ve vetsine pripadu kryty 3-letou NBD zarukou.
no a ted otazka za milion:
Mas k dispozici 20k - co s nimi udelas:
moznosti:
A) zajdes na stranky e-shopu a za pet minut si koupis nejaky MSI-cko
B) budes chvili patrat na netu, najdes si overenyho prodejce "Refurbished" Dell notebooku a objednas si za takrka stejnou cenu XPS nebo i M4400
kazdej at si odpovi sam.
jasne, ne vsichni mame "bunky" a odvahu na to, abychom resili eventualni nakup ze zahranici, e-bay apod. nicmene vsichni bychom si meli uvedomit, ze 20k je dostatecne vysoka castka na to si jen tak rict:
"nebudu to resit, zajdu na naky stranky nakyho e-shopu a tam za pet minut koupim to, co ma nejvyssi cisilko v kolonce CPU a GPU"
btw - moje "predpotopni" nazory vychazeji z toho, ze mi rukama proslo uz temer 200 notebooku a vetsinu z nich jsem nevidel jen "zvenku"
//EDIT
ehm, tak tedy konec OT no...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
- orgasmic
- Začátečník
-
To Dil:
refurbished samozrejme znam. Ale za:
1. Za 20k nesezenes rozhodne M4400
2. XPS-ka jsou asi jeste horsi nez MSI rady GX a GT (Mysleno XPS 1530, 1330, 13 a 16) strasne topi, vydavaji velky hluk a hodne se reklamuji
3. Za ty penize, co nove MSI stoji dostanes opravdu to nejlepsi (Tady si protirecis)
4. Ani jeden z uvedenych Dellu neni graficky vykonejsi a FX770M coz je 9600M GT podava ve hrach skoro polovicni vykon oproti HD4670. M4400 se dela i s FX1700M, ale to je 9700M GT, ktera take neni vykonejsi
Radim Tobe a podobne smyslejicim, nejdrive si kupte nove MSI GX nebo GT a pouzivejte ho chvili a pak delejte nezaujate zavery. Vase prispevky jinak nemaji pro nikoho zadnou vahu.
PS: Je videt, ze Ti ty nb pouze rukama prochazi. Ani se v nich nestaci ohrat
refurbished samozrejme znam. Ale za:
1. Za 20k nesezenes rozhodne M4400
2. XPS-ka jsou asi jeste horsi nez MSI rady GX a GT (Mysleno XPS 1530, 1330, 13 a 16) strasne topi, vydavaji velky hluk a hodne se reklamuji
3. Za ty penize, co nove MSI stoji dostanes opravdu to nejlepsi (Tady si protirecis)
4. Ani jeden z uvedenych Dellu neni graficky vykonejsi a FX770M coz je 9600M GT podava ve hrach skoro polovicni vykon oproti HD4670. M4400 se dela i s FX1700M, ale to je 9700M GT, ktera take neni vykonejsi
Radim Tobe a podobne smyslejicim, nejdrive si kupte nove MSI GX nebo GT a pouzivejte ho chvili a pak delejte nezaujate zavery. Vase prispevky jinak nemaji pro nikoho zadnou vahu.
PS: Je videt, ze Ti ty nb pouze rukama prochazi. Ani se v nich nestaci ohrat
Asus Rog Strix G18
- Palmr
- Nováček
Tady je test notebooku v němčině. Kupodivu má výsledné hodnocení "velmi dobré", nedostatky které mu byly vytčeny jsou "slabý kontrast displeje" a "trochu slabší reproduktory". Naopak, překvapivě dobře byla hodnocená celková ergonomie notebooku a zpracování! Hůře je to s mobilitou, ovšem školákům/studentům to může být jedno. Notebook v tašce přitáhnou do školy a hodiny ho mají bez tak na stole/školní lavici.
http://www.notebookjournal.de/tests/msi ... 647vhp-919
Celkové hodnocení notebooku tedy není nakonec tak špatné, ba naopak. Otázkou zůstává, zda recenzenti dávají tomuto notebooku tak dobré hodnocení díky poměru cena/výkon nebo jsou podctivci a doopravdy notebook důkladně testují po všech stránkách a je tudíž tak slušný. Každopádně s kvalitou je zase o něco výše jak předchozí řada GX620X.
\\neřeklo se konec hádek s OT?
http://www.notebookjournal.de/tests/msi ... 647vhp-919
Celkové hodnocení notebooku tedy není nakonec tak špatné, ba naopak. Otázkou zůstává, zda recenzenti dávají tomuto notebooku tak dobré hodnocení díky poměru cena/výkon nebo jsou podctivci a doopravdy notebook důkladně testují po všech stránkách a je tudíž tak slušný. Každopádně s kvalitou je zase o něco výše jak předchozí řada GX620X.
\\neřeklo se konec hádek s OT?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhledem k tomu, že se téma jmenuje, jak se jmenuje, nepovažuju diskusi o kvalitě notebooků MSI zrovna za OT, samozřejmě se pokud možno zkuste zůstat v mezích slušnosti (tzn. slovní spojení "debilní názory" si strčte pro příště za klobouk), díky...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Jsme na fóru a ne na nějakým orgasmic-blog, tak si nech takové reakce od cestyorgasmic píše:nikdo na Vase debilni nazory neni zvedavy.
Klidně si kupte MSI, zkrátka říkám, že si za podobné peníze raději koupím Lenovo R400, protože nechci/nepotřebuju co-nejvýkonnější-hardware, ale raději požaduji lepší zpracování, plasty, pevnost, systém chlazení, záruku, výdrž na baterii, dokovací konektor a další vychytávky typu UltraBay...
Myslím, že MSI je přesně cílené na teenagery a obecně mladé uživatele, požadují co nejvyšší výkon za co nejnižší cenu a nějaké "kancelářské" věci viz výše jdou stranou. Tomu i odpovídá vzhled a balení MSI (alespoň tedy dříve) - červené ohnivé pruhy okolo notebooku, přibalená myš a nevzhledný červený batoh...
- orgasmic
- Začátečník
-
Nechtel jsem byt neslusny, ale obcas me inteligence nekterych jedincu nemuze nechat chladnym.
To Havlicek:
Napsal jsi
"Klidně si kupte MSI, zkrátka říkám, že si za podobné peníze raději koupím Lenovo R400, protože nechci/nepotřebuju co-nejvýkonnější-hardware, ale raději požaduji lepší zpracování, plasty, pevnost, systém chlazení, záruku, výdrž na baterii, dokovací konektor a další vychytávky typu UltraBay..."
potom vazne nechapu, proc prispivas takovym prispevkem...mohl by si obcas zapojit sve zavity na svem mozku?
Ty potrebujes kvalitu nad vykonem, jiny uzivatel zase oceni vykon nad kvalitou. To jsou uz stredoveke zakony trhu nabidky a poptavky. Potom si tu uplne zbytecne placas jatra podobnymi prispevky. Clovek u podobnych notebooku jako je rada GX od MSI nehleda NBD zaruku, sachtu na pripojeni dalsiho disku nebo dokovaci konektor, ale graficky vykon, aby si zahral nove hry.
Cpe Vam tu nekdo nazor, ze Lenovo je nevykonne, neni na hry apod? Necpe, protoze o takove komentare nestojite a vsem je jasne, ze cilova skupina lidi neshani Lenovo kvuli hram. Tak uz konecne pochopte, ze jine skupine lidi, co chce predevsim herni vykon jsou prednosti Lenova putna.
Uz mi to obcas pripada jako debata s blbcem. Na foru notebook.cz je to podobne. Uzivatel Polo tam je tez registrovany a ma stejne chytre komentare jako tady.
Takze suma sumarum...je tezke to pochopit, ze nas Vase vylevy ohledne kvality MSI apod nezajimaji? Nikdo na ne neni zvedavy a kazdy potencialni zajemce o podobny book vi, ze za tu cenu nemuze cekat zazrak v podobe uzasneho skeletu a dozivotni zaruky.
Vy si mejte sva Lenova a Delly k praci a my budeme mit nase MSI ke hram. Vsichni budeme spokojeni a nemusime se prudit podobnymi OT
To Havlicek:
Napsal jsi
"Klidně si kupte MSI, zkrátka říkám, že si za podobné peníze raději koupím Lenovo R400, protože nechci/nepotřebuju co-nejvýkonnější-hardware, ale raději požaduji lepší zpracování, plasty, pevnost, systém chlazení, záruku, výdrž na baterii, dokovací konektor a další vychytávky typu UltraBay..."
potom vazne nechapu, proc prispivas takovym prispevkem...mohl by si obcas zapojit sve zavity na svem mozku?
Ty potrebujes kvalitu nad vykonem, jiny uzivatel zase oceni vykon nad kvalitou. To jsou uz stredoveke zakony trhu nabidky a poptavky. Potom si tu uplne zbytecne placas jatra podobnymi prispevky. Clovek u podobnych notebooku jako je rada GX od MSI nehleda NBD zaruku, sachtu na pripojeni dalsiho disku nebo dokovaci konektor, ale graficky vykon, aby si zahral nove hry.
Cpe Vam tu nekdo nazor, ze Lenovo je nevykonne, neni na hry apod? Necpe, protoze o takove komentare nestojite a vsem je jasne, ze cilova skupina lidi neshani Lenovo kvuli hram. Tak uz konecne pochopte, ze jine skupine lidi, co chce predevsim herni vykon jsou prednosti Lenova putna.
Uz mi to obcas pripada jako debata s blbcem. Na foru notebook.cz je to podobne. Uzivatel Polo tam je tez registrovany a ma stejne chytre komentare jako tady.
Takze suma sumarum...je tezke to pochopit, ze nas Vase vylevy ohledne kvality MSI apod nezajimaji? Nikdo na ne neni zvedavy a kazdy potencialni zajemce o podobny book vi, ze za tu cenu nemuze cekat zazrak v podobe uzasneho skeletu a dozivotni zaruky.
Vy si mejte sva Lenova a Delly k praci a my budeme mit nase MSI ke hram. Vsichni budeme spokojeni a nemusime se prudit podobnymi OT
Asus Rog Strix G18
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
A co jsem asi psal předtím o těch teenagerech...orgasmic píše:Clovek u podobnych notebooku jako je rada GX od MSI nehleda NBD zaruku, sachtu na pripojeni dalsiho disku nebo dokovaci konektor, ale graficky vykon, aby si zahral nove hry.
NE, neví, proto to tu sem píšu. Hodně lidí si prostě myslí, že za 20 000 si koupí buď výkonný MSI, nebo slabý Lenovo a je to vlastně to samý, protože se to všechno dělá v Asii a platí se jenom za nápis. Proto semtam do nějaké diskuze napíšu, v čem právě vynikají cenově srovnatelné notebooky věhlasných firem a že to není "to samé, akorát slabší a s jiným nápisem"orgasmic píše:kazdy potencialni zajemce o podobny book vi, ze za tu cenu nemuze cekat zazrak v podobe uzasneho skeletu a dozivotni zaruky.
A už mě v zásadě ty tvoje sáhodlouhé teorie nudí, běž si radši zahrát na svém MSI nějaký Crysis v plných detailech...
- orgasmic
- Začátečník
-
Nikde jsem necetl, ze by si to nekdo myslel
Chapu Te, ze Te to cist nebavi, kdyz mam pravdu.
Ty citace, co jsi psal si evidentne nepochopil, tudiz uz s Tebou nebudu ztracet cas
Preji Ti hodne uspechu se svym Lenovem, ja jdu hrat Crysis
Chapu Te, ze Te to cist nebavi, kdyz mam pravdu.
Ty citace, co jsi psal si evidentne nepochopil, tudiz uz s Tebou nebudu ztracet cas
Preji Ti hodne uspechu se svym Lenovem, ja jdu hrat Crysis
Asus Rog Strix G18