Call of Juarez: Bound in Blood

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Juarez: Bound in Blood

Příspěvek od Tomco »

V piatok som to objednaval z anglicka... tak to cakam kazdym dnom.... dufam ze hodi niekto multak pak :twisted:
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Prave som to presiel, ten pribeh je... zaujimavy, ale viac ma prekvapila herna doba 5h, myslel som, ze to bude dlhsie. A to ja som este velmi lamersky hrac FPSiek.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

Jak mate nekdo uz originalku nahodou ze zahranici nebo steamu, muzem dat DM :)
Je to docela prdel.... sice su zatim totalni lamka a na moji hlavu je vypsana odmena povetsinou tak 110 dolaru ( minimum je 100) ale da se :)))

Je to tam velice prehledne udelane ( multiplayer menu + lobby) a nemel by byt nejmensi problem se najit...

optimalizace hry je doslova a do pismene paradni a u me to pod 150 fps nejede... ( zapol sem Vsync pac jinak grafiky piskaj) ...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Dohrane.Na konci mi to vyhodilo 5h 46m 35sec, mam dojem ze povodna hra bola urcite dlhsia, ale bolo to velmi dobre tak na tych 8/10, nieco podobne som cakal.

BTW ked budete mat moznost volne jazdit po krajine medzi misiami plnte vsetky vedlajsie ulohy ak si to chcete uzit ja viem ze pribeh taha dopredu ale predlzite si tym hru aj o celu hodinu ja som z vedlajsich misii splnil iba 1. Secrets found 1 of 89 :lol:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

MichiGen píše:Dohrane.Na konci mi to vyhodilo 5h 46m 35sec, mam dojem ze povodna hra bola urcite dlhsia, ale bolo to velmi dobre tak na tych 8/10, nieco podobne som cakal.

BTW ked budete mat moznost volne jazdit po krajine medzi misiami plnte vsetky vedlajsie ulohy ak si to chcete uzit ja viem ze pribeh taha dopredu ale predlzite si tym hru aj o celu hodinu ja som z vedlajsich misii splnil iba 1. Secrets found 1 of 89 :lol:
Tak to se nemáš za co stydět. Já jsem v půlce hry a mám 2 secrety a to se je snažím hledat. Nevím asi jsem lama nebo jsou kurevsky dobře schované. Taky doporučuju hrát nepovinné úkoly, je to sranda a na konci je vždy střelecký duel, které jsem si již docela osvojil, ale ten druhej sem dal tak na 50tý pokus. Na nejtěžší obtížnost to je docela záhul. Doufám, že se objeví čeština, přeložit si to sice docela zvládám, ale ne všechno a navíc česky je to pohodlnější.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ja som mal na konci hry 3 secrety... A nerobil som tie nepovinne ulohy, kvoli peniazom sa to neoplatilo.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

riXo píše:Ja som mal na konci hry 3 secrety... A nerobil som tie nepovinne ulohy, kvoli peniazom sa to neoplatilo.
Nepovinné úkoly jsou výtečné, doporučuji. Úkoly srovnatelné se strhující akcí v příběhové kampani a na konci vždy pěkně duel s divokým padouchem.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ještě jedna pozitivní recenze na Doupěti - KLIK
Goldnoob team proud member!
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

jsem asi u 4tého aktu a uplně mě to přestalo bavit .. nevím jednička měla nějaké své kouzlo ,todle je sice graficky hezké ,ale něco tomu chybí .. je to pořád do kola .. vcelku nuda.
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

CoJ mam moc rad, ale podle me tenhle prequel nedosahuje kvalit prvniho dilu ani nahodou. Precetl jsem par recenzi a jelikoz to vsude chvalili, sel jsem do toho. Grafika, leveldesign, optimalizace super...k tomu snad ani nemuzu rict nic spatnyho. Ale hratelnost? Mozna to bude znit hloupe, ale je to az moc akcni hra :D. V podstate jenom se prostrilet k cili. Jednicka byla mnohem pestrejsi a ty mise za Billyho patrily zrovna k tomu nejlepsimu. Rad si zahraju i CoDko i jiny zbesilosti, ale od pokracovani tak vyborny hry jsem cekal vice ducha z jednicky.

P.S. Autoaim u Raye je jako co??? :angry2:
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

winter ondra souhlas... je to prostě jen střílečka ... Jednička byla taky ,ale todle je takové nemasné neslané...
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Mno, hrál jsem to včera asi půl hodiny. Grafika docela ujde, ale že by to byla nějaká bomba, se říct nedá. Možná ještě nebyla lokace, kde by to mělo možnost omráčit. Ale, u her to mám stejně jako všude jinde...pokud mne to napoprvé nechytí, už je to ztracené. A tady jsem bohužel bohužel...nějako nepobral z čeho být zatím tak odvařený.

Naprosto nechápu vychytávku autozaměřování, chtěl jsem to vypnout, ale nelze nebo jsem to nenašel. Neporadí někdo? Nebo to opravdu nejde? Potom to nemá smysl hrát...pro mne je to zásadní mínus. Sedím u PC s myší, ne u konzole....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Autoaim u Raye vypnout nejde.Je to tak naschvál,aby byl vidět rozdíl mezi pistolníkem Rayem a jeho ve střelbě ne tak zručným bráchou.Zkrátka aby měl hráč pocit,že Ray to jakožto protřelej pistolník vykosí všechno na jednu ránu.Je fakt,že jednička byla lepší.Tady ať hraju za kohokoliv,tak furt jenom pálim,občas někam vylezu,pomůžu bráchovi a zase pálim.Idelálně by jednou mohl vyjít remake jedničky v grafice dvojky,to by byla pecka....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Myslim, ze zadnej remake jednicky ani vychazet nemusi :) Graficky je ta hra porad na vysoke urovni i dneska...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Náhodou s tím DX 10 patchem i ten první díl pořád vypadá super
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Takhle to vypadá s tím patchem
ObrázekObrázekObrázek
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Kde se nastavuje antialiasing? Ja to mam v ovladaci zatim na 16xQAA, ale nevim jestli je to skutecne aplikovany.

PS: Vsiml jsem si, ze uz je v ovladacich nvidie i multi-gpu aa, celkem huste, moc se o tom nikde nepise
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem si nastavil v driverech 4xAA, ale nejsem si jistej, jestli se to nějak projevilo.

Jinak optimalizace je naprosto perfektní. Na E7200 @ 3.7GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1875 vše na max. s 16xAF a (možná) 4xAA to jede s Vsync ON konstantně 60FPS a hra vypadá špičkově. Proti prvnímu dílu, který jsem dohrál pár dní zpět je to co se týče plynulosti jak nebe a dudy.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

No já to právě mám všechno na maximum i v ovladačích, ale nejsem si vůbec jistej tím AA. Ještě zkusím rozebrat konfigurační soubory.

Jak říkáš, běží to luxusně, celkem jsem překvapenej. Akorát to není moc kompatibilní s 3D Vision.

Grafika je docela chutná, i když na začátku mi přišla ošklivější. Hratelnost velmi dobrá :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“