Zub píše:A druha věc je taková, že kdyz jsem nedávno chtěl vytvořit zástupce Program files a omylem jsem dal delete, začlo se ihned mazat a to pekelnou rychlostí.. žádný potvrzovací výběr ANO nebo NE, prostě hned se mi smázla pulka Program Files..
vypnul jsi UAC, tak co čekáš
já ho nemam vyplé ) a doporučuju mazaní Program Files nezkoušet
Mr.Nigga píše:Control panel > Hardware and Sound > Devices and Printers > Game Controllers
Zub píše:...začlo se ihned mazat a to pekelnou rychlostí..
Jak rychle Vám jde kopírování/přesun/mazání? Překvapuje mě, že se tu píše o pekelné rychlosti. Na něco jako pekelnou rychlost jsem byl zvyknutý z XP, Visty byly naprostá tragedie co se týče rychlosti no a v 7 mi to přijde stále to samé. Jakékoli kopírování či mazání trvá děsnou dobu ...
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
ja bezim na RC1 (7100) jelikoz mam licenci od microsoftu na rok zdarma legal a zadne problemy nejsou, uz jsem zkousel i 7600 a teda reknu, rozdil minimalni, ale jinak je to frkot, tento system se povedl a jen diky nemu si ho nechavam, uz sem byl temer rozhodnut instalovat debian
Visty som teda nemal, presiel som na Seven rovno z XP, ale s rychlostou je to tragedia..a to teda nemam PC ziaden srot...kopec veci nekompatibilnych, instalacie a spustanie trva niekedy priserne dlho, kym sa vobec spusti...zatial dost sklamanie.
mam problem s Win 7...stejnou instalaci mam na notebooku a funguje bez problemu, ale na desktopu ji nemohu rozchodit. Instalace probehne jako by v poradku, ale po nabihani do Windows, zustane jen cerna obrazovka s kurzorem mysi, se kterou mohu pohybovat, ale nefunguje ctrl+alt+del.
Mam v pc 2 disky. Na jednom Visty a na druhy disk jsem dal ty Win 7. Zavadec po instalaci pridal na vyber Win 7.
Tak jsem zkusil prvni disk s Vistou odpojit a znovu nainstalovat Win 7, ale problem je stejny. Zkousel jsem nainstalovat jinou nejnovejsi verzi Win 7, ale problem stale pretrvava.
Nevite nekdo co s tim? Mam AMD Phenom X4, 4GB DDR2, HD4870
Zub píše:...začlo se ihned mazat a to pekelnou rychlostí..
Jak rychle Vám jde kopírování/přesun/mazání? Překvapuje mě, že se tu píše o pekelné rychlosti. Na něco jako pekelnou rychlost jsem byl zvyknutý z XP, Visty byly naprostá tragedie co se týče rychlosti no a v 7 mi to přijde stále to samé. Jakékoli kopírování či mazání trvá děsnou dobu ...
však kopírování trvá dlouho, (příde mi to stejné jak na XP tak W7) ale mazání nikdy netrvalo přeci.. Vše se smaže za pár sekund podle počtu souborů a to na každým systému.
O rychlosti systému samotném - lítá mi to asi jako XP, netušim jak běhají visty nikdy jsem je neměl ale na notasu mladý jsou visty utrpení (3GB Ram + 5400ot disk) vše trvá až moc dlouho..
co mi nedá spát je ale vypnutí disků, ve kterých cvaká jako by se po minutě stále roztáčely.. projistotu jsem zaškrtl nevypínat pevné disky. Myslim že opětovné roztáčení disků je pro jeho životnost to nejhorší.
Mam problem na Build 7100 x64 s pamatou. Vzdy ked instalujem hru tak mi nieco uplne upcha RAM(4GB) a velmi vyrazne spomali PC. V Task Mgr. je zobrazenych 44 procesov, ktore spolu zaberaju ani nie 300MB. Virtual memory ma 4GB, menezovana systemom... Po dokonceny instalacie ostane pamat plna, pomoze len restart. Stretli ste sa s niecim podobny? Nejake riesenie?
Malý problém s Win7 7100
Při přehrávání ve Foobaru dochází k náhodnému lupání ve zvuku, jako kdyby třeba CPU nestíhal, nicméně jeho vytížení je zanedbatelné. Ve Win XP to nedělalo, zvýšení priority Foobaru nepomáhá, to možná spíš naopak. Nenapdá někoho, v čem by mohl být problém?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Ten je společný pro XP / XP x64 / Vista / Vista x64
Něco velmi podobnýho mi kdysi dělalo i na XP, kdy měla ta zvukovka nějaký velký konflikt s WiFi kartou od Edimaxu. Sice se všude psalo, že zařízení pracuje správně, ale dělalo to všeljaké psí kusy - výpadky zvuku, lupání, atd. Aď jsem tu WiFi hodil do .... a koupil USB WiFi adaptér od Asusu, tak to jelo v pohodě. Pak jsem tam nahodil Win 7 a podobné problémy jsou zpět. Ale je možný, že v tom je ten ovladač, to samozřejmě nevím ...
Odkud jí máš? Dnes jí teprve dostali uživatelé Technetu a MSDN, 14. srpna jí dostaneme i my, studenti, co jsme členové MSDNAA.
Já osobně jí dám max na notes pokud bude ve WM emulátoru fungovat síťovka, jinak zůstanu na Vistách dokud to nebude opraveno. A na PC zůstanu na Vistách dokud na 7 nebude SP1 .
Zdravím jaký máte kodeky pro Win7 7100 Nainstaloval sem K-lite Mega Codec Pack 5.0.5 a nejdou mě pořádne přehrávat filmy. BS PLAYER nic tam nejde ani zvuk ani video. Media player taktéž akorát funguje zvuk. Jedině v čem to jde přehrávat je Media classic ale tam jde zvuk zase blbě...
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19