Takže po rozbalení krabice byl přibalen kabel DVI a také VGA. Jelikož moje grafárna má DVI tak jsem to připojil na tenhle konektor. Monitor naběhnul bez jakýchkoliv problémů a potřeb něco instalovat ručně.
Okrajevé plasty monitoru jsou piano black čili každej prst je na něm okamžitě vidět ale samotnej LCD panel je matnej, což je fajn. Oproti verzi W2261V-PF má spodnou okrajovou lištu o moc hezčí a tlačidlo Power tam jen tak "nevisí". Všechna tlačidla jsou dotyková takže žádne čudlíky mačkat nemusim
Monitor ma několik funkcí a jak si myslím tak většinu ani nevyužiju takže spomenu jen ty nejzákladnější, které jsem již zkoušel.
Funkce časovače, která má signalizovat když už jsem moc dlouho za počítačem blikánim tlačidla power je defaultně vypnuta. Ty senzory pohybu ruky před tlačítkama jsou však default zaplé. Takisto je deafultně vyplá funkce dynamické změny kontrastu podle toho co momentálně děláte na počítači.
Rozložení podsvícení je podle mého oka stabilní a v každém rohu stejné avšak co nevidí moje oko může vidět jiné
Jedinou výhradu mám vůči signální Standby diode... když vypnete PC tak tlačidlo power bude blikat jako policejní maják
Jinak jsem velice spokojenej a děkuju všem kteří mi pomáhali se rozhodnout
Tady máte foto jak vypadá:
Kód: Vybrat vše
http://i43.tinypic.com/2hzvki.jpg