Muj problem je ze kdys vykecavam na TS tak veskere zvuky co mi hrajou v pc sou slyset v prenosu na ts kdys znekym mluvim mam zapojene sluchatka a mikrofon skousel sem mikrofon dat pod polstar a zvuky byly slyset stale a to same mi dela i kdys mikrofon odpojim nevite cim to muze byt? zda nejake nastaveni ci zda mi nejebla zvukovka? jinak vsechno bezi normal zvuk pohoda jen mikrofon nejak blbne
Zvuky z pc slysim pri rozhovoru na TS
Moderátor: CageJ
- Goodmen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zvuky z pc slysim pri rozhovoru na TS
Zdravim potreboval bych pomoct doufam ze to mam i ve spravne sekci.
Muj problem je ze kdys vykecavam na TS tak veskere zvuky co mi hrajou v pc sou slyset v prenosu na ts kdys znekym mluvim mam zapojene sluchatka a mikrofon skousel sem mikrofon dat pod polstar a zvuky byly slyset stale a to same mi dela i kdys mikrofon odpojim nevite cim to muze byt? zda nejake nastaveni ci zda mi nejebla zvukovka? jinak vsechno bezi normal zvuk pohoda jen mikrofon nejak blbne
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Zvuky z pc slysim pri rozhovoru na TS
Tohle integrované zvukovky dělají, nikdy jsem nepřišel jak tomu zabránit. Třeba obyč soundbláster za 500kč s tím problém nemá.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W