Visty a rodičovský zámek
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ronin
- Nováček

-
Visty a rodičovský zámek
Dobrý den. Mám takový malý problém. Koupil jsem si včera notebook Toshiba s Vistami (SP1). Instaloval jsem hru Empire Total War,kde je povinná registrace přes Steam. Když ji chci spustit,napíše to,že hra je pro nynějšího uživatele blokována rodičovským zámkem systému Windows. Přitom jsem správce toho počítače. Snažil jsem se podívat do nastavení rodičovského zámku,ale nic jsem nenašel. Navíc s Vistami se teprve seznamuji. Děkuji za jakoukoliv radu.
- ronin
- Nováček

-
Re: Visty a rodičovský zámek
Tak na radu kamaráda jsem to spustil. Problém jsem vyřešil,ovšem na krátkou dobu. Fígl byl v tom,že jsem měl na ikonu spouštěcí hru kliknout pravým tlačítkem myši a spustit to jako správce. Hru jsem tedy chvíli hrál. Pak jsem nainstaloval aktualizace pro Visty. A je tu další problém. Hru nemohu spustit,protože to píše:
Running Steam in Windows compatibility mode is not recommended. Please remove any Windows compatibility settings for all users under file properties for Steam.exe and restart Steam. Press "Cancel" to permanently ignore this warning and continue.
Tak a co mám s tím nyní dělat. Pro upřesnění mám Visty Home Premium, Service Pack 1,64 bitový systém. A navíc se mně po té aktualizaci při každém spuštění Steam ocitne v blokovaných programech při spuštění,což se dříve nestávalo.
Running Steam in Windows compatibility mode is not recommended. Please remove any Windows compatibility settings for all users under file properties for Steam.exe and restart Steam. Press "Cancel" to permanently ignore this warning and continue.
Tak a co mám s tím nyní dělat. Pro upřesnění mám Visty Home Premium, Service Pack 1,64 bitový systém. A navíc se mně po té aktualizaci při každém spuštění Steam ocitne v blokovaných programech při spuštění,což se dříve nestávalo.