Já dostal před pěti rokama celeron 300MHz, ale to sem ani nevěděl co to je pc .
Před 2 rokama sem dostal duron 1000MHz a ted mam AMD Athlon XP 2500+ Barton
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
freelan píše:No a já mám brtonka a nemůžu si stěžovat (dříve K6 400MHz)...jen mě štve taktování...mám to zvedlý z 1883 na 2,04GHz a chtěl bych alespoň 2,2GHz....taktím jen fsb, protože multiplikátor je uzamčen...mám špičkové chlazení,ale při 200 fsb mi deska poč řve , že je nestabilní...nevím proč, zvedám i napětí prociku
Co mas za pameti ? Ja mel driv Samsungy TCC4 8-4-4-3 a nad 183 nemakaly Primestable ani zaboha a ani v singlu. Zkus testnout jinou ramku jestli muzes.
Paměti s CL3 nForce čipsetům obecně příliš "nevoní"
to Luke: AMD je nejlepsi. Ja mam taky AMD. Sice to neni zadnej dobrej vykon, ale budu si kupovat novej PC s AMD Athlon 2200+
to ManchesterUnited:no...podivej se na muj procesor(viz popis) a pak si stezuj
Dewil píše:to Luke: AMD je nejlepsi. Ja mam taky AMD. Sice to neni zadnej dobrej vykon, ale budu si kupovat novej PC s AMD Athlon 2200+
Tak tieto stare AMDcka boli dobre proti tymto nic nemam ale tieto nove stoja za vsetky drobne
Dewil píše:to Luke: AMD je nejlepsi. Ja mam taky AMD. Sice to neni zadnej dobrej vykon, ale budu si kupovat novej PC s AMD Athlon 2200+
je dosť možné že máš K6-2, totiž K6 sa myslím ani nevyrábali do 300 MHz
Tak tieto stare AMDcka boli dobre proti tymto nic nemam ale tieto nove stoja za vsetky drobne
No praveze tie stare K5, K6, K6 -II a III nestaly za nic! Strasne slaba FPU a pod. Az s prichodom Athlonov sa AMD oplatilo.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Ja mam P41800@3000 a maximalna spokojnost...... ( tie celerony 2400/2600 co som mal predtim bol uplni omil..... ) A Athlony/ XP... durony maju sice urcite lepsi pomer medzi cenou/vykonom......, ale pretaktovat ich o 1200Mhz bez zmeni napatie sa mi zatialo nikdi nepodarilo....... takze tento Intel ma naozaj prekvapil ...... urcite ho dostanem este o par MHz vyssie.....
Dr Meduza píše:
K6-III uz byli dost vykony na dost veci rychlejsi nez P2 hlavne kvuli ty cache
moze byt ale dost sa prehrievali o dost ako p2,to bola taka trosku smola pre tych co v tej dobe uz taktili
Woda rulez ale v ty dobe se to povazovalo za neco naprosto silenyho
ale pretim povazovali za silenost i chladic na procaky ( me to bez nej jede asi 2-5 vterin )
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce