Colin McRae DiRT 2
Moderátor: Baneshee
- tom01
- Mírně pokročilý

Re: Colin McRae DiRT 2
Velmi povedený
ten pohled z kokpitu, jak se slunce odráží na kapotě přesně podle jízdy auta..paráda 
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Swat
- Mírně pokročilý

To byl právě pohled z kapoty,pohled z kokpitu tam zatím není.Ale očekávám,že cockpit view bude mít stejnou šťávu jako v prvním DIRTu nebo v GRIDu.Na pohledy z kokpitu v těchto dvou hrách zatím nic nemá,proto pořád pařim původní DIRT,protože to rozpohybování kamery a okolního světa je prostě věrohodný,rally seriál v DIRTu jsem odjel už mockrát,na dvojku se těšim.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

Jasně, máš pravduSwat píše:To byl právě pohled z kapoty,pohled z kokpitu tam zatím není.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Maddogg
- Čestný člen

Další dvě videa :
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... rt-2/53011
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... rt-2/53005
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... rt-2/53011
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... rt-2/53005
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Swat
- Mírně pokročilý

Buginy budou zase masakr,tak jako v jedničce.V těch buginách je konečně pohled z kokpitu a vypadá to dost dobře.Těšim se jak malej kluk.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Shack
- Začátečník

Pohlad z kokpitu v buginach bol aj v DIRT jednotke a bol skvely ..Swat píše:Buginy budou zase masakr,tak jako v jedničce.V těch buginách je konečně pohled z kokpitu a vypadá to dost dobře.Těšim se jak malej kluk.....
XBOX360
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, jejich blbost.. Vždy jsem si jednou projel trať abych věděl kde si dávat bacha atd. (ať už se jedná o kteroukoliv hru). Pak jsem to restartnul a dojel cokoliv, hlavně to chce chladnou hlavu a minimální znalost traťěThellwin píše:Daň za přístupnost i nezkušeným hráčům, spousta lidí nedokáže odjet ani těch 5 minut, aniž by nerozflákali auto, natož jet 15 minut.
- Thellwin
- Administrátor

Ne každej je tak dobrej, já bych si to určitě musel projet víckrát než jednou.
Goldnoob team proud member!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, s tím jedním projetím jsem to přehnalThellwin píše:Ne každej je tak dobrej, já bych si to určitě musel projet víckrát než jednou.
- sandro742...
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
www.gametrailers.com
par novych zaberu...Chief Designer Interview
Chief Game Designer Matthew Horsman talks mechanics and gameplay in DiRT 2
- Thellwin
- Administrátor

TG píše:Sebevědomí Codemasters: PC verze DiRT 2 bude díky DirectX 11 nejlépe vypadající závodní hrou všech dob.
Goldnoob team proud member!
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Celkem by mě zajímalo, v čem bude grafika na PC lepší.
btw : pár ingame z londýnký předváděčky :
Video 1
Video 2
Video 3
btw : pár ingame z londýnký předváděčky :
Video 1
Video 2
Video 3
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Mastodont
- Černá karta

-
Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
- Swat
- Mírně pokročilý

Mastodont píše:Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
- Syntex
- Začátečník

-
A neni to náhodou tim, že ty slowdowny tam jsou od pánů tvůrců hry?Mastodont píše:Mohli by zapracovat na optimalizaci, protože GRID občas přínáší tzv. slowdowny alias hodně nepříjemné zpomalení hry.
Takový tam jsou jeslti myslíme to samé.
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, myslí náhles pokles FPS .. v DiRTu se mi to taky občas stává
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Bože můj, co to s tím zase provedly. Měli by to hned přejmenovat na Travis Pastrana DC DiRT, tohle si jméno po někalikanásobném šampiónovi WRC Colina McRae nezaslouží
Baja, Rally Sprint a Rally cross závody v DiRT mi nevadily, aspoň nějaký zpestření, ale tohle je moc. Aspoň doufám, že tam bude možnost zajezdit si klasický WRC šampionát. Z těch zhovadilostí okolo je mi na
- Shack
- Začátečník

Ja tam ziadne zhovadilosti nevidim . Tie mody su tam pridane na ozivenie ale hlavne koli multiplayeru pretoze Multiplayer na WRC by asi nebol zabavny kedze by bol na trati kazdy sam a pocital by sa len cas . Ja to vidim na skvelu hru a kazdy si vyberie typ zavodu aky sa mu paci 
XBOX360
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Takže NFS v Rallye kabátu?
- blekota je boss
- Začátečník

me na tom nejvic stve jak sou vsechny tyhle dnesni hry desny arkady... o dob Richard Burns Rally marne cekam na poradny rally... asi neni moc cool kdyz se musi u zavodnich her casto brzdit a rychlost prujezdu zatacek je mensi nez 200km/h...