Přesně, někde se to pohybuje kolem 25FPS, někde to jede co dá V-Sync (60FPS).Thellwin píše:...záleží na situaci....
Batman Arkham Asylum
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Batman - Arkham Asylum - 18. září na PC
- Sobo
- Středně pokročilý

Zde můžete názorně vidět, co PhysX dělá s výkonem:
http://www.widescreengamingforum.com/wi ... aphysx.jpg
Takže za pár poletujících papírů a sem tam trocha páry výkon na polovinu, jo? Hallelujah!
http://www.widescreengamingforum.com/wi ... aphysx.jpg
Takže za pár poletujících papírů a sem tam trocha páry výkon na polovinu, jo? Hallelujah!
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Je to hnus velebnosti 
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevím co všichni pořád máte - já jel na 1440x900, vše max, 16xQ (nastaveno ve hře), PhysX max a 25+ FPS... A to mám starou 8800GTX.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Máme to, že implementace PhysX efektů a jejich "optimalizace" je poněkud zavánějící.
- Thellwin
- Administrátor

Já to řeknu jinak. Kromě úbytku v průměru 45 FPS a poletujících papírů jsem nezaznamenal rozdíl mezi PhysX off a PhysX normal.
Goldnoob team proud member!
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No pokud mi to běží 30FPS+ tak mi je pokles 45 FPS jedno. Pokud ne tak holt snížím detaily.
Ale jako jo, divné to je, přecejenom 45 FPS dolu za těch pár efektů... Až přijedu domů (čtvrtek podvečer) tak to změřím sám. Příjde mi to moc a nechce se mi tomu věřit.
Ale jako jo, divné to je, přecejenom 45 FPS dolu za těch pár efektů... Až přijedu domů (čtvrtek podvečer) tak to změřím sám. Příjde mi to moc a nechce se mi tomu věřit.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Souhlas s ondrou.... Pokud to jede nad 30fps, tak mě to taky nezajímá. A pokud někoho to physX tak strašně štve, tak ho stačí vypnout a hrát si to v 70+ fps. Stejně to je jsou jen sparky a papír ne?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Thellwin
- Administrátor

To jo, mate pravdu, ale tady jde o to, ze kdybych poznal po zapnuti PhysXu rozdil, tak neceknu. Jenze ta hra je az na rozdil v FPS v podstate stejna. Nemam nic proti PhysX jako takovemu, jen v tehle hre je asi jen pro ten napis na krabici a nerekl bych, ze majitele PhysX HW dostavaji neco navic.
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Ty ubytky smrdi, to je strasne moc. Co by z takto zprasene optimalizace Eidos/NVIDIA meli? V dalsi casti hry je tech efektu fyziky pry podstatne vic. Kdyby to takhle nechutne fakt zralo vykon, tak nechci videt framerate dal...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Sobo
- Středně pokročilý

Nejnechutnejsi je, ze to zere vykon i kdyz to nic nedela. Stojim v mistnosti, ve ktere nejsou zadne papiry, zadna para, zadne jiskry a vykon stejne na prd... To je fakt k smichu, kdyz prece zrovna nejak narocnou fyziku nepocitam, tak veskery volny vykon soustredim na rendering, ne?
A pokud jde o FPS - nekomu nestaci 30, ja osobne jsem spokojeny pouze v pripade, ze hra jede konstantne 60+FPS. Na nejakych 30FPS jsem hral v dobach GF4.
Kazdopadne ne EHW tvrdi, ze na GF GTX 260 mu FPS nejdou pod 50, tak nevim. Asi ma nejakou jinou GTX 260 nez ja. Nechce se mi verit, ze by FW 190.38 znamenal oproti 186.18 takovy rozdil - http://www.extrahardware.cz/physx-v-batmanovi-dalsi-hre
A pokud jde o FPS - nekomu nestaci 30, ja osobne jsem spokojeny pouze v pripade, ze hra jede konstantne 60+FPS. Na nejakych 30FPS jsem hral v dobach GF4.
Kazdopadne ne EHW tvrdi, ze na GF GTX 260 mu FPS nejdou pod 50, tak nevim. Asi ma nejakou jinou GTX 260 nez ja. Nechce se mi verit, ze by FW 190.38 znamenal oproti 186.18 takovy rozdil - http://www.extrahardware.cz/physx-v-batmanovi-dalsi-hre
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Thellwin
- Administrátor

Pokud má být vyžití PhysX v pozdějších částech hry podstatně větší, tak potom se mi zdá výběr části hry do dema dost nešťastný. Když už někoho na něco lákám, tak o tom v ukázce jen nemluvím, případně lehce naznačím, ale ukážu toho o dost víc.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No podle videí a screenshotů jsou ve hře i rozlehlé venkovní lokace a tam to bude teprve peklo (mlha, kouř, listí apod.). Pokud to nějak neoptimalizují, tak framerate půjde do kytek.Kamikadze píše:Ty ubytky smrdi, to je strasne moc. Co by z takto zprasene optimalizace Eidos/NVIDIA meli? V dalsi casti hry je tech efektu fyziky pry podstatne vic. Kdyby to takhle nechutne fakt zralo vykon, tak nechci videt framerate dal...
- Thellwin
- Administrátor

Nejlepší na tom je, že spousta těch efektů by se dala zapracovat i normálně, bez použití PhysX a nevypadalo by to zase o tolik hůř. Rozbíjení dlaždic, hýbání těch vlajek (které tam bez PhysX pro jistotu ani nejsou), jiskry ... to všechno už ve hrách bylo, sice se to možná nehýbalo a nerozbíjelo realisticky, což by měl umožnit právě PhysX, ale aby se to tam při PhysX off neobjevilo vůbec, to už smrdí.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak napriklad ked je PhysX vypnute na zemi lezia zmlateni nepriatelia aj nepekne skrz jeden druheho pretinajuc sa texturami, ked sa PhysX zapne tak lezia na sebe a pod. Mne tych par efektov na viac nevadi, pacia sa mi alebo chcete nadavat nato co vam niekto da zadarmo? Ak vam to vykon neutiahne tak vypnut a hratelnost sa aj tak nezmeni, mozno do plnej verzie to zoptimalizuju viac.Sobo píše:Nejnechutnejsi je, ze to zere vykon i kdyz to nic nedela.
Mne osobne sa najviac paci zapnuty PhysX pri zoskoku na toho "mutanta" ktori tam pusta elektricke soky do straznika na kresle. S "ON" sa po batmanovom utoku spravi krasna diera na podlahe z kachliciek, ale zas aj dost vyznamne klesnu fps.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Thellwin
- Administrátor

Dost negativní preview - KLIK
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
9/10 na eurogameru:
http://www.eurogamer.net/articles/batma ... lum-review
9/10 na gametrailers:
http://www.gametrailers.com/video/revie ... 5?type=flv
http://www.eurogamer.net/articles/batma ... lum-review
9/10 na gametrailers:
http://www.gametrailers.com/video/revie ... 5?type=flv
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- riXo
- Začátečník

Na GT a IGN su recenzie na kozolove verzie a to co je na konzolach dobre, moze byt priemerne na PC. To som naozaj jediny komu ta hra nepride zaujimava? Asi nie som spravny hrac...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Heh PC verze je ze všech samozřejmě nejlepší, takže klídek.Jinak ne každému musí sednou každá, i sebekvalitnější hra, to je normální.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck