Wolfenstein [new]

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Wolfenstein [new]

Příspěvek od slaava »

kdyby jsi nebyl linej, tak staci projit tenhle thread o 20ti prispevcich, kouknout na trailery a zjistil by jsi toto : In stores August 18th 2009... :razz:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nové video - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33766&r=top

Mi to až moc připomíná Sci-fi střílečku s náckama a hákovejma křížema ...
Goldnoob team proud member!
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

slaava:
slava píše:proc myslis?
thellwin píše:Mi to až moc připomíná Sci-fi střílečku s náckama a hákovejma křížema ...
myom píše:unreal tournament zasazeny do 2SVV
alespon si to uz nemyslim sam, ze to je trochu mimo realitu.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Až do tohohle videa jsem tak nějak doufal, že by to mohlo navázat na RtCW, kde mi sice pak moc neseděli ti supervojáci, ale budiž, mělo to docela fajn nádech okultismu a bylo to relativně "reálné". Tohle už je fakt trochu úlet. Na střílečku z 2. světový je to moc barevný, rozjásaný a šílený.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Zajímalo by mě, jestli udělají i nový Wolfenstein: Enemy Territory. Z Quake Wars je mi na :blee:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Myslel jsem, že ne, ale jo. Tuhle hru vynechám. Nesnášim střílet čímsi sci-fi po čemsi sci-fi. Řek jsem si, že to tady překousnu, ale z videa vidim, že nepřekousnu. Nelíbí se mi to.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

mi jeste nesedi pouzity doom engine. tam kde je stin, tak tam je tma a clovek vidi hovno. tohle bude moci clovek hrat az vecer, aby vubec neco videl.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nepřijde vám, že ty nové enginy přinášejí plno blbin, že ani není pořádně vidět kde jsou nepřátelé? viz. Call fo duty 8, far Cry 4, Crysis 52 apod. Staré dobré CoD a Half-Life 2 bylo ještě přehlédné, ale toto se už nedá.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

To dělají vývojáři vždycky. Když se objeví nové efekty jako Field of View, Depth of Field apod. (to na co si stěžuješ) tak jsou v nových hrách přepálené a cpou se i do situací kde nemají co dělat. Naprosto ta samá situace tu byla i s HDR. Časem se to dostane do normálu a nebude to rušit
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Ano HDR a všechny blurry a depthy jsou rušivé prvky, ale měl jsem na mysli i ta kvanta objektů spolu s nepřáteli, kteří mě (jako hráče) vidí za každých okolností a já je přes tu směs barev, stínů a čehosi ještě nemám šanci spatřit (to je konkrétně případ crysis warhead).
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TG píše:Hlavní designér Raven Software motivuje k Wolfensteinovi: pokud v prodejích předhoní Madden NFL 10 (což se samozřejmě nestane), osobně proplatí všem 1300+ followerům jeho Twitteru účtenku za hru.
Lol, že by si moc nevěřili ?
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Nepáči sa mi, ako sa z toho snažia urobiť fantazmagorické Call of Duty s preplácanou grafikou. :|
.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Už o chvílu budeme môcť zistiť, ako to celé dopadne. Oficiálny dátum vydania - 21. srpna / augusta 2009, čiže už o 3 dni. Cena je nato, že je to novinka, vcelku príjemná, viď. 849 Kč @ xzone.cz ; 35 € @ progamingshop.sk.
Vaše tipy na prvé hodnotenia ? Ako hra obstojí ? :-)
.
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

Z toho co jsem zatim videl to hodnotim pozitivne a na noveho Wolfa se tesim.
PC:obvykle nějaký Thinkpad
Mobilita: Palm TX
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Z Traileru mám smíšený pocity bojím se aby to nebylo až moc SCIFI. Ale to je fuk protože si to na mém šrotu stejně nezahraju.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Na youtube už jsou nějaké záběry z hraní na xboxu 360 http://www.youtube.com/watch?v=B7tBJz9N6y0 , tak nevím. Kámoš má hru předobjednanou, tak si k němu o víkendu skočím ji zahrát a uvidím.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mě to nějak moc neoslnilo... Uvidíme..
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Bohužel vám musim říct že je to stereotypní blbost která za tich 850kč nestojí. Řekl bych že je to fantasmagorická nepovedená fps kde jenom jdete a držíte tlačítko pro střílení (nebo přejdete do druhý dimenze a zpomalíte si čas aby se vám lépe zabíjelo).. ten talisman vypadá jak z nějaký pohádky a absolutně se nehodí do wolfensteina.Navíc celou dobu vám hvězdička nahoře upřostřed obrazovky ukazuje kam máte jít... začátek vypadá pěkně ale když pak celou dobu chodíte sem a tam a zabijíte pořád respawnované vojáky.
navíc z B.J. Blackowicze se stal na easy obtížnost tak trochu terminátor protože když na vás vlítne 15vojáků který během 15-20sec pobijete.. jaj.. Jinak jak se dřív na internetu objevil ten screen kde měl někdo dohráno 36% hry za čtyři a půl hodiny tak to buď musela bejt nějaká lama nebo to bylo schválně vypuštěný :D -> moje statistika / Statistika vypuštěná na net
Grafika docela ujde a optimalizace taky.. nikdy mi to nekleslo pod 40fps a drží se na 60(je tam limit na 60fps wtf?)
Taky je tam malej upgrade zbraní ale viděl někdo někdy tlumič na MP40? já rozhodně ne
jo a B.J. Blackowicz vypadá jak idiot :oops:

Je to prostě debilní tunelovka která je spíše pro malé děti a nesahá ani po kotníky RtcW (já od toho teda čekal mnohem víc) :) toť muj názor.
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Heh, tak to mě částečně vyhovuje, že tam jen chodím a střílím... Poslední dobou nemám ve hrách náladu přemýšlet :) A těch 60fps, že by vsync? ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Jo už to není ten starý dobrý Wolfenstein, včera jsem to dohrál na obtížnost "bring em on", je to už na mě moc SCI-Fi. Zatímco starý wolfenstein byl hodně tajemý tak se držel s tím SCfi dost při zemi, Kdežto ten nový je už mega SCIFI a občas mi to dokonce připomínalo Doom nebo Quake, ale zase musím uznat, že jsem se bavil, zbraně byly povedené, ale bylo to celé strašně krátké
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“