vyšší citlivost přes DPI <-> vlastnosti Citlivost myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
panborat
Nováček
Nováček

vyšší citlivost přes DPI <-> vlastnosti Citlivost myši

Příspěvek od panborat »

Většina "spokojených" s vysokým DPI myši píše na forech jak si ji nastavili na 4000, je to super, jak se jim zrychlil pohyb po obrazovce i ve hrach, sniperka.... Jiní zas píší že jim tak vysoké nevyhovuje a museli to snížit. ... to ale jde úplně stejně udělat přes myš-vlastnosti, zvýšit/snížit rychlost ukazatele myši (i ve hrách, př. CS). Kvůli tomu se přece nemusí kupovat tak nadupaná myš ... nebo jaký je v tom rozdíl: 1) Mít 1000 DPI a rychlost ukazatele na 75 % nebo 2) 4000 DPI a rychlost na 50 %. Logicky bych řekl - je to přesnější ... ale to jsem nepostřehl (mám DPI max 3600) Díky za vysvětlení. /// a ještě jeden dotaz: kdo hraje CS - na kolik máte citlivost myši při DPI 4000. V anketě na jednom foru to vyhrálo ... ale nikdo tam nepsal kolik tu citlivost na záložce Option => mouse má :D ? Dík
code2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vyšší citlivost přes DPI <-> vlastnosti Citlivost myši

Příspěvek od code2 »

Jedna technicka, mas mys pripojenou pres USB nebo pres PS2? PS2 ma prej rychlejsi odezvu...
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Mno, ja citlivost mysi nenastavuji v options -> mouse, ale primo v softu mysi, presne cislo nevim, ale toto je velice individualni
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
jarod72pm
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jarod72pm »

jedna technická
tu odezvu v milisekundách nedáte ani kdybyste se rozkrájeli je to na váš postrřeh a reakci mozek-ruka tak rychlé že nestačíte reagovat = tedy máte-li myš na usb 125 až 1000Hz sotva to mozek pobere a rozdíl nepoznáte
to že myš disponuje velkým DPI je sice pohyb na obrazu rychlejší ale ve hře musíte myš zákonitě zpomalit při velkém DPI protože na těch pár milimetrech těžko zaměřujete když myš lítá pár centimetrů na obrazu .
Ano velké DPI vám zaručí větší přesnost při přechodu z jednoho bodu do druhého ale pozor při velké rychlosti ten bod většinou přeskočíte .
Takže Ono to chce si pohrát s nastavením !
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“