Zamrznutí Visty
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Barnabas
- Nováček

-
Zamrznutí Visty
Zdarec všem, pls mám dost velký problém.
Při nečinnosti PC (asi od 20 min více) mi PC zamrzne a musím ho tvrdě restartovat. Tento problém se objevil zničeho nic, jen jsem instaloval NOD 32 z verze 3 na 4. Když na PC dělám i několik hodin, vše šlape OK. Jakmile je v klidu (i vypnutý monitor), zamrzne. Přitom gadgets v postranním panelu jdou (využití CPU, monitoring sítě). Jen mi pokaždé přestane jít DU meter. Zkoušel jsem ho už nespouštět, ale problém trval.
Teď jsem nechal dělat DVD v Pinnacle Studio, vypnul jsem monitor a po asi půl hodince jsem ho zapnul a neudělal jsem už nic. Pinnacle stál v jednom místě, shodil jsem ho do lišty a už jsem neudělal nic, ani žádné okno neotevřel, pak jakokdyby zbělala plocha a musel jsem tvrdě restartovat. Poraďte, pls. Díky
Procesor v klidu, HDD v klidu.
Win vista Ultimate 32-bit, Intel Core Duo E2180, MB ASUS P5PE-VM, 2 x HDD IDE, 1 x HDD SATA, GK GeFORCE 7600GS
Při nečinnosti PC (asi od 20 min více) mi PC zamrzne a musím ho tvrdě restartovat. Tento problém se objevil zničeho nic, jen jsem instaloval NOD 32 z verze 3 na 4. Když na PC dělám i několik hodin, vše šlape OK. Jakmile je v klidu (i vypnutý monitor), zamrzne. Přitom gadgets v postranním panelu jdou (využití CPU, monitoring sítě). Jen mi pokaždé přestane jít DU meter. Zkoušel jsem ho už nespouštět, ale problém trval.
Teď jsem nechal dělat DVD v Pinnacle Studio, vypnul jsem monitor a po asi půl hodince jsem ho zapnul a neudělal jsem už nic. Pinnacle stál v jednom místě, shodil jsem ho do lišty a už jsem neudělal nic, ani žádné okno neotevřel, pak jakokdyby zbělala plocha a musel jsem tvrdě restartovat. Poraďte, pls. Díky
Procesor v klidu, HDD v klidu.
Win vista Ultimate 32-bit, Intel Core Duo E2180, MB ASUS P5PE-VM, 2 x HDD IDE, 1 x HDD SATA, GK GeFORCE 7600GS
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamrznutí Visty
Problem s HW - otestovat pmaeti, disk. Nepoadi se uspat/probudit urcitou komponentu - zkontrolovat, popripadne naistalovat na vse nove ovladace...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Barnabas
- Nováček

-
Když si otevřu IE8, ve správci úloh se mi objeví 3 - 5 procesů iexplore a u jednoho z nich mi neustále stoupá zabraná paměť, vyšplhala se až na 1,2 GB pak jsem radši IE ukončil, celkem mám 2 GB paměti. Je to normální?
- zombux
- Odborník PCT

to opravdu není, podezíral bych nějaký malwareBarnabas píše:Když si otevřu IE8, ve správci úloh se mi objeví 3 - 5 procesů iexplore a u jednoho z nich mi neustále stoupá zabraná paměť, vyšplhala se až na 1,2 GB pak jsem radši IE ukončil, celkem mám 2 GB paměti. Je to normální?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Barnabas
- Nováček

-
Sjel jsem PC NODem a SpyBootem a nic, vše čisté.
- zombux
- Odborník PCT

- Barnabas
- Nováček

-
OK, mám ho stažený, zkusím zítra, teď sem v práci. Díky.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dobre funguje i SuperAntiSpyware
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Barnabas
- Nováček

-
Už sem vyzkoušel vše, projel sem cele PC NODem, ComboFixem, Spybootem Ad-awarem, nenašly nic, problém stále trvá, myslím, že to bude opravdu tou 4 verzí ESS. Už sem vyzloušel i jen samotného NODa 4, stále nic
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Eset 4 mi na Viste bezi na 3 stanicich celkem bez problemu... tou to nebude. To bude vazne nejaka havet, nebo spatne napsany gadget.
- Barnabas
- Nováček

-
Je to divné, pokud na PC asi 15 min nic nedělám, myslím klávesnicí a myší, tak to vytuhne. Teď sem hrál hru, odběhl sem asi na 10 min a když sem se vrátil, hra byla seklá. To samé se mi stalo asi před dvěma dny, dělal sem DVD v Pinnaclu, nechal sem to běžet, trvá to asi hodinu, po půl hodině sem se vrátil a to samé, bylo to seklé. Když buším do klávesnice nebo dělám s myší, vše je OK.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co kdyz mas problem v power interface? Proste nekompatibilni HW - nedokaze se uspat/probudit.
- Barnabas
- Nováček

-
Tato konfigurace mi s Vistou šlape asi dva roky v poho, až teď se to nějak zjančilo...
- Barnabas
- Nováček

-
Problém vyřešen, byly to nějak pošahané ovladače od grafiky, přeinstaloval jsem je nejnovějšími a zatím vše OK.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja to rikalBarnabas píše:Problém vyřešen, byly to nějak pošahané ovladače od grafiky, přeinstaloval jsem je nejnovějšími a zatím vše OK.
LiveBomb píše:Problem s HW - otestovat pmaeti, disk. Nepoadi se uspat/probudit urcitou komponentu - zkontrolovat, popripadne naistalovat na vse nove ovladace...