Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
RDan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RDan »

Dobrý den, mám problém se skype. Mám verzi 4.1 na vistě. Videohovor funguje v pohodě ale když se mi ukáže hláška windowsu a povolení přístupu správce (jak všechno pohasne a je tam jen povolit nebo zakázat, ukazujese pokaždý před instalací jakýhokoli programu) tak kromě toho že se vypne Aero tak zmizí v okně videa na skypu obraz jak můj tak člověka na druhé straně a zůstávají přes to zbytky oken které to překrývali. Ale webka běží a přenos po netu taky běží a zvuk je v pohodě a ještě taky v ten moment mě nevidí ani protistrana. Obyčejný vypnutí skypu nestačí, on s sice vypne ale webka pořád běží a zůstane proces skype spuštěnej. Po násilném ukončení se vypne webka, zapne aero a můžu skype zase zapnout a videotelefonovat doku zase se neukáže to povolení. Netuší někdo co s tím, nikde na netu jsem nevygoogli podobný problém. PS: Přeinstalace skypu nepomohla.
Dík moc za radu. PPS: Umysl ně si nastavuji vyšší prioritu na skype aby se neomezoval přes dan a videokvalita se nezhoršovala.
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Re: Skype

Příspěvek od UncleCz »

Doporucoval bych vypnout UAC , tedy ono neustale dotazovani.

http://www.extrawindows.cz/jak-vypnout- ... dows-vista

P.S. Jen bych rad upozornil, ze UAC ma svuj duvod. Sam ho mam jako mnoho lidi vyple, ale zacatecnikum se to nedoporucuje.
Obrázek
RDan
Začátečník
Začátečník

Re: Skype

Příspěvek od RDan »

Hmm, tak jsem UAC nevypnul ale vypnul jsem jen to tmavnutí obrazovky. A už to nedělá problémy :) Díky za rady :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“