Quake Live
Moderátor: Baneshee
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Quake Live
prave cim vic dementu tim je to lepsi, si natrenujes pohyb jako hovado, ja si nemyslim ze to je tak obtizny 
- Derec
- Začátečník

Taky to pařím, skvělá zábava.
Mám jeden problém, vždy po nějaké době hraní mě ze hry bezdůvodně vykopne PunkBuster, nestalo se to někomu, jak se to dá vyřešit?
Mám jeden problém, vždy po nějaké době hraní mě ze hry bezdůvodně vykopne PunkBuster, nestalo se to někomu, jak se to dá vyřešit?
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Zub
- Začátečník

-
Tak já z tohodle mám obrovskou radost, jelikož jsem v době největší slavy Quake 3 Areny jezdil na turnaje, potkal se s mnoha českýma i zahraničníma hvězdama, např. b100.death, Lexer, Zamuz, If22 , za český Tyfoon a Integrity...
Upádek Q3 mě docela mrzel, a tedka koukám na servery cyberfight.org nebo esreality.com a nestačim se divit, Většina pardálů ze starý školy se vrací na scénu.. Do toho nový tváře , nejvetší masér Cypher!! Ten posunul Quake duely ještě o trídu vejš!
Zatim na Quake live chodí samý dementi a hraje se klasický FFA, bezduchá střílečka. Ale až se rozjedou týmové hry nebo duely tak to bude teprve pecka.
Já si běžim upravit svůj config k obrazu svému, btw asi nevíte jak si založit vlastní hru?
Upádek Q3 mě docela mrzel, a tedka koukám na servery cyberfight.org nebo esreality.com a nestačim se divit, Většina pardálů ze starý školy se vrací na scénu.. Do toho nový tváře , nejvetší masér Cypher!! Ten posunul Quake duely ještě o trídu vejš!
Zatim na Quake live chodí samý dementi a hraje se klasický FFA, bezduchá střílečka. Ale až se rozjedou týmové hry nebo duely tak to bude teprve pecka.
Já si běžim upravit svůj config k obrazu svému, btw asi nevíte jak si založit vlastní hru?
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
lol, Zub je tady
, pamatuju, pmatuju
...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora