Quake Live

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Quake Live

Příspěvek od phz^ »

prave cim vic dementu tim je to lepsi, si natrenujes pohyb jako hovado, ja si nemyslim ze to je tak obtizny :)
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

Taky to pařím, skvělá zábava.
Mám jeden problém, vždy po nějaké době hraní mě ze hry bezdůvodně vykopne PunkBuster, nestalo se to někomu, jak se to dá vyřešit?
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Tak já z tohodle mám obrovskou radost, jelikož jsem v době největší slavy Quake 3 Areny jezdil na turnaje, potkal se s mnoha českýma i zahraničníma hvězdama, např. b100.death, Lexer, Zamuz, If22 , za český Tyfoon a Integrity...
Upádek Q3 mě docela mrzel, a tedka koukám na servery cyberfight.org nebo esreality.com a nestačim se divit, Většina pardálů ze starý školy se vrací na scénu.. Do toho nový tváře , nejvetší masér Cypher!! Ten posunul Quake duely ještě o trídu vejš!

Zatim na Quake live chodí samý dementi a hraje se klasický FFA, bezduchá střílečka. Ale až se rozjedou týmové hry nebo duely tak to bude teprve pecka.

Já si běžim upravit svůj config k obrazu svému, btw asi nevíte jak si založit vlastní hru?
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

lol, Zub je tady :D, pamatuju, pmatuju :) ...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“