Call of Juarez
Moderátor: Baneshee
- beardie
- Středně pokročilý

- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje PC.
jezis..ten procik si kup ale tu grafiku nee!!! kup nejakou treba 4580 a nebo pokud chces levnejsi tak 3850... sry za OTMik€ píše:Jo díky. Máš celkem dobré dělo, ale stejne AMD 4ever a ty máš ješte X2, tak to se máš. Já si ted budu kupovat AMD arhlon 64 X2 6000+ a ješte ATi 2900xt. Čekám totiž na podzim na assasins creed. ZdarGaGy píše: ja mam silnejsi CPU ale myslim ze to neni v tedle hre tak moc treba ... rozjedes to i na nejvyssi ale obcas se to bude skubat .. Ja to hraju na max... Viz moje sestava dole
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- m1na
- Začátečník

paja13 píše:
jezis..ten procik si kup ale tu grafiku nee!!! kup nejakou treba 4580 a nebo pokud chces levnejsi tak 3850... sry za OT
- paja13
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jeeem1na píše:paja13 píše:
jezis..ten procik si kup ale tu grafiku nee!!! kup nejakou treba 4580 a nebo pokud chces levnejsi tak 3850... sry za OTtys me pobavil, podivej se kdy to psal ...
P5B Deluxe, E6600 2.4@3.36GHZ 1.25V, 2GB ram Kingston HyperX DDR2 800@920MHZ CL5 FSB: Ati X1950pro, 320+80GB HDD, 2x dvd/rw, X-Fi eXtremee music, Corsair HX520W , case TT Armor Jr.
- weca
- Nováček

-
- Deponer
- Nováček

Vidím to úplně stejně... hra vyšla v období, kdy jsem si skládal novej komp a když jsem to pak viděl na Invexu, na tom 22'' monitoru, musel sem si to jít koupit a tehdy jsem za to dal ve special invex edici 499,- a jsem do dneška spokojenej! Kdo nehrál tak to zkuste... příběh vás pohltí a dohrajete to hned, navíc to je z divokýho Mexika, tak můžete brouzdat s FPSkama taky trochu jinde než ve Vesmíru, různých ostrovech plných japonců a různěweca píše:Tak jsem to dohrál na dvakrát (celkem asi jen 10h) a musím říct, že to byla docela zábava.Skvělý prostředí, souboje a parádní příběh, kterej mi svou napínavostí připomínal Mafii...Určitě se na to ještě někdy vrhnu
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress 
- Swat
- Mírně pokročilý

Jo jo,Juarez je skvělej.Napoprvé jsem ho trochu protrpěl ještě na X1900XT ovšem napodruhý jsem si ho fakt vychutnal (na 8800) v 1600x1200 se všema těma stínama a efektama bez sekání to bylo něco...Nejvíc mě bavil bullet-time za reverenda,nebo likvidace Apachů bičem,většinou jsem se schoval do křoví,nebo pušky na dlouhou vzdálenost....Juarez je výbornej,hlavně konec....ta prérie s kaktusama....nádhera....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Re: Call of Juarez
Jako přípravu před CoJ: Bound in Blood, na kterej se těším, ani nevím pořádně proč, jsem rozjel tuhle hru (thx Level). Zatím to vypadá zajíamavě, grafika je fajn, příběh začal taky docela zajímavě.
Co mě ovšem trochu překvapilo je optimalizace, protože na E7200 @ 3.7GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1875 to jede celkem fajn na max. nastavení, jenže občas přijde divnej FPS drop o víc jak 30 FPS a i v některých scénách, které nevypadají zrovna náročně, ta grafika potí s bídou těch 30FPS. H mhm, tohle vlákno jsem pročetl a že to bylo celkem náročně na HW jsem věděl, ale přece jenom, už je to nějakej ten rok ...
Co mě ovšem trochu překvapilo je optimalizace, protože na E7200 @ 3.7GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1875 to jede celkem fajn na max. nastavení, jenže občas přijde divnej FPS drop o víc jak 30 FPS a i v některých scénách, které nevypadají zrovna náročně, ta grafika potí s bídou těch 30FPS. H mhm, tohle vlákno jsem pročetl a že to bylo celkem náročně na HW jsem věděl, ale přece jenom, už je to nějakej ten rok ...
Goldnoob team proud member!
- durod
- Středně pokročilý

V dobe vydani to byla jedna z nejnerocnejcich her, kdyz zapnes AA, je to dnes take nehratelneThellwin píše: Co mě ovšem trochu překvapilo je optimalizace, protože na E7200 @ 3.7GHz, 4GB Ram a HD4830 @ 700/1875 to jede celkem fajn na max. nastavení, jenže občas přijde divnej FPS drop o víc jak 30 FPS a i v některých scénách, které nevypadají zrovna náročně, ta grafika potí s bídou těch 30FPS. H mhm, tohle vlákno jsem pročetl a že to bylo celkem náročně na HW jsem věděl, ale přece jenom, už je to nějakej ten rok ...
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... _of_juarez
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Thellwin
- Administrátor

Já vím, jenom jsem tak nějak prostě čekal, že to pojede v poho
Mise za Billyho mě moc nebaví, reverend Ray má trochu lepší grády.
Mise za Billyho mě moc nebaví, reverend Ray má trochu lepší grády.
- Swat
- Mírně pokročilý

Mě to bavilo za oba,ale je fakt,že když se mi občas povedlo v tom zpomalenym režimu sejmout třeba pět padouchů naráz,který pak zalehli a zpod každýho se zvedl prach,jak dopadli,tak to bylo hustý....A dabing reverenda je jeden z nejlepších,co jsem ve hrách kdy slyšel.Ve dvojce je ten hlas taky,ale dabing se nepovedl tak,jako v jedničce.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Takže dnes dohráno, musím říct, že dojmy ze hry jsou velmi pozitivní, dost jsem se při hraní bavil a to nakoneci za Billyho. Asi proto, že jsem s ním nehrál žádnej stealth styl, ale dost často taky pěkně na férovku jako za reverenda Raye. Speciálně luk je v CoJ super zbraň. Příběh mě držel v pozoru až do konce, no moc nemusím smutné konce a Ray byl docela sympaťák.
K technické stránce hry už jsem se vyjadřoval o pár postů výš a tam se během hraní nic nezměnilo, každopádně jsem obětoval těch pár FPS a radši nechal nastavení na max. s 4xAA a 16xAF ve kterém hra vypadá i na dnešní dobu velmi dobře. Taskování do woken a zpět bez problémů a jen jednou mi hra spadla s nějakou chybou úplně na konci při načítání poslední kapitoly.
Bound in Blood má být prequel, tak doufám, že někdy udělají i pokračování tohoto příběhu, potenciál by tam byl a her z divokého západu je žalostně málo, ačkoliv jde o (aspoň podle mě) velmi atraktivní prostředí.
Za sebe dávám 9/10 a někdy si to dám určitě znovu
K technické stránce hry už jsem se vyjadřoval o pár postů výš a tam se během hraní nic nezměnilo, každopádně jsem obětoval těch pár FPS a radši nechal nastavení na max. s 4xAA a 16xAF ve kterém hra vypadá i na dnešní dobu velmi dobře. Taskování do woken a zpět bez problémů a jen jednou mi hra spadla s nějakou chybou úplně na konci při načítání poslední kapitoly.
Bound in Blood má být prequel, tak doufám, že někdy udělají i pokračování tohoto příběhu, potenciál by tam byl a her z divokého západu je žalostně málo, ačkoliv jde o (aspoň podle mě) velmi atraktivní prostředí.
Za sebe dávám 9/10 a někdy si to dám určitě znovu
- Weightlifter
- Začátečník

-
Super hra, protože jsem nejdříve přejel dvojku a pak jedničku, tak jsem už všechno znal, ale i tak super příběh a na svoji dobu a vlastně i dnes dost dobrá grafika, navíc s tím DX 10 patchem to vypadá super, ale taky je to poznat na výkonu
- Thellwin
- Administrátor

Já hrál pod DX9, i když jsem vlastně také mohl pod DX10, no to už je jedno. Jak moc velký je rozdíl ve výkonu ? Je tam velký propad ?
- Weightlifter
- Začátečník

-
- Commanderwar
- Začátečník

-
zdravím ve score vyšla tato hra v plne verzi
přemyšlim zda ji koupit.
mam cpu 8200, 3,2 GZH
4GB ram, 8800GT 512MB
vista 32 bit
myslite že mam šanci to na plny detaily i s AA rozchodit???....
bohužel mam lcd s rozlišením 1980x...
a každy nižší rozlišení už vypada dost hnusně:)
přemyšlim zda ji koupit.
mam cpu 8200, 3,2 GZH
4GB ram, 8800GT 512MB
vista 32 bit
myslite že mam šanci to na plny detaily i s AA rozchodit???....
bohužel mam lcd s rozlišením 1980x...
a každy nižší rozlišení už vypada dost hnusně:)
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- Thellwin
- Administrátor

Neřekl jsi rozlišení a zda budeš chtít hrát pod DX9 nebo DX10, ale když jsem to asi půl rok zpět hrál na mé sestavě, tak v 1280*1024, vše na max. s 2xAA a DX9 to občas padalo pod 30 FPS. Ta hra je místy hodně náročná, takže nevím, jak by to vypadalo ve vyšším rozlišení. A imho to nebude záviset jen na HW, protože ten jsem měl přece jenom už někde jinde, než jaké byly požadavky v době vydání. Optimalizace není nejlepší.
Každopádně podle mě ti to pojede celkem ok.
Každopádně podle mě ti to pojede celkem ok.
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
Jak pise Thellwin, ta hra beha v podstate pekne, nicmene jsou v ni mista kdy jsou snimky hodne dolu. Ja to hraju na max bez AA a na plynulost si nestezuju. Ty narocny mista si uz dobre pamatuju a ignoruju je
Kazdopadne je to skvela hra 
- Commanderwar
- Začátečník

-
no muj monitor ma nativni rozlišeni 1980x to druhy čislo nevim:)
budu to nejspiše hrat na 1600x900, tak hraju i crysis a neni to zas takovej hnus..
co si budem poviddat, ale mužete mit nastaveny detaily na ultra max vykon, ale když snižujete rozlišeni na monitoru je to hnus:)
no mam strach si to koupit abych nebyl akorat nasranej jak mi to nepojede:)
budu to nejspiše hrat na 1600x900, tak hraju i crysis a neni to zas takovej hnus..
co si budem poviddat, ale mužete mit nastaveny detaily na ultra max vykon, ale když snižujete rozlišeni na monitoru je to hnus:)
no mam strach si to koupit abych nebyl akorat nasranej jak mi to nepojede:)
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- winter.ondra
- Žlutá karta Bazar

-
Takze mas zrejme 24 palcu:) Tvoje 8800GT je malicko slabsi slabsi nez moje grafika, takze soudim, ze ta hra ti na max pujde. Nicmene bych moc nepocital s AA, protoze to je v tehle hre opravdu zrout. A ty propady fps tam proste stejne budou