GeForce 8600M GT S-Video problém

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
toomix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GeForce 8600M GT S-Video problém

Příspěvek od toomix »

Zdravím,
mám notebook MSI GX600-212CZ s grafickou kartou GeForce 8600M GT 512MB. Notebook má video výstupy - D-SUB (připojen externí monitor), HDMI a 7-mi pinové S-Video. Rád bych propojil notebook se starší TV. Od Radeon 9550, co mám v kompu, mám 2 redukce. Obě jsou ze 7-mi pinového S-Videa na Cinch, jedna na kabílku, jedna pevná. Propojit PC (ATI) a TV jde v pohodě, ale pokud použiju redukce k notebooku, a propojim ho s TV, tak vůbec nic. :x Počítač TV vůbec nenalezne. Nějak mi nejde do hlavy, proč když je na obou grafikách stejný výstup - 7-mi pinové S-Video, tak jednou to jde a podruhé ne. Ovladače mám 185.85, nejnovější.
Dovedl by mi někdo poradit? Dík :wink:
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce 8600M GT S-Video problém

Příspěvek od ToxicTears »

Zdravim, mě taky bohužel tohle nešlo, nerozpoznané televize a podobně. Ale pak jsem narazil na jednu záložku v Catalystech a je to Force TV. Tedy vynucená televize. Vynucený monitor jsem dal jako druhý vedle sebe, změnil jsem na K-PAL a funguje to v pohodě. A to mám televizi starou snad 16 let od Grundigu.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
toomix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toomix »

Mno jenže mě to na ATI funguje, na GeForce to nejde. V nVidia ovládacím panelu je taky možnost Vynucení rozpoznání při spuštění, ale ani to nepomohlo :(
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Tak to je špatný. Ale je fakt, že spousta věcí se mi na nVidii nepodařilo rozjet. A má mza to, že to byla taky 8600 GT na NTB od MSi. Bohužel už si ani moc nepamatuji jak to vypadá, a pokud nejde ani vynucený obraz tak to asi nepůjde vůbec. A co zkusit novější ovladač, jestli to náhodou neopravuje. Buď novější a nebo přímo ten původní od výrobce.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
toomix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toomix »

Právě že mám nejnovější ovladač přímo na 8600M od nVidie ;-) a původní...to bych musel někde štrachat cdčko
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“