Toca Race Driver 3 pár dotazů
Moderátor: Baneshee
- lemplator
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Toca Race Driver 3 pár dotazů
Zdravím, občas si zapaříme s bratrem TRD 3, n jednom kompu an splitscreenu, a rád bych se zeptal, esli někdo nevíte jestli je možný potom v replayi přepínat mezi hráčema, my jsme na to nepřišli a pokaždý se musíme jen dívat na prvního hráče. Ještě by mě zajímalo, jestli není v nějakém patchi opravená "nesmrtelnost" ostatních formulí, protože se mi zdá že všechny ostatní auta se dají rozbít normálně (mám na mysli počítačem ovládané protivníky), ale když jezdíme nějakou tou formulí tak nás často rozšvihaj a přitom odjedou bez nejmenšího poškození dál.
- pan.klobouk
- Začátečník

-
Re: Toca Race Driver 3 pár dotazů
S prepinanim kamer u splitscreenu asi neporadim, se mnou by TRD3 nikdo nehral
hral jsem to jen solo.
Ale co se tyce poskozeni - mam opatchovano a chova se to stejne, ja mam u formule kridlo/kolo hned pryc, pocitac se jen smeje a bez poskozeni pokracuje dal. Po nekolika letech jsem se ted k TDR3 vratil a snazil se dojet karieru. A finalni zavody, kde jedou starsi Williamsy proti nejnovejsimu modelu, jsou jednoduse nehratelny, AI hrozne cheatuje. Nejde jen o to poskozeni, ale i o catch-up. Pocitac jede uplne jinou ligu, hlavne 3-4 auta na spici, navic ve finale kariery se musi jezdit i do depa, coz je dalsi pecka. Zajedu z prvni pozice, vyridim to nejnutnejsi a na trat se vratim kolem desateho mista. Komp se tam zdrzi jen minimalne.
Tohle Codemasters vazne nezvladli (jinak ale povedena hra) a zamrzi, ze patch ani neopravil ty bugy se zkracovanim trate. Resi jen neco malo v MP, herni veci nechali bez povsimnuti.
Ale co se tyce poskozeni - mam opatchovano a chova se to stejne, ja mam u formule kridlo/kolo hned pryc, pocitac se jen smeje a bez poskozeni pokracuje dal. Po nekolika letech jsem se ted k TDR3 vratil a snazil se dojet karieru. A finalni zavody, kde jedou starsi Williamsy proti nejnovejsimu modelu, jsou jednoduse nehratelny, AI hrozne cheatuje. Nejde jen o to poskozeni, ale i o catch-up. Pocitac jede uplne jinou ligu, hlavne 3-4 auta na spici, navic ve finale kariery se musi jezdit i do depa, coz je dalsi pecka. Zajedu z prvni pozice, vyridim to nejnutnejsi a na trat se vratim kolem desateho mista. Komp se tam zdrzi jen minimalne.
Tohle Codemasters vazne nezvladli (jinak ale povedena hra) a zamrzi, ze patch ani neopravil ty bugy se zkracovanim trate. Resi jen neco malo v MP, herni veci nechali bez povsimnuti.
- lemplator
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Toca Race Driver 3 pár dotazů
hmm....tak to je škoda no...nj, taky se nám povedlo že se ta AI ovládaá formule o někoho "vystřelila" do vzduchu, letěla asi cca 20m vzduchem a místo aby se rozšvihala na hadry tak pokračovala v závodu...no, ale i tak je to sranda...