Nokia N70 / N72 / N73

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mad_stavi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Nokii N70

Příspěvek od mad_stavi »

Jen jednou se mi to stalo..Ale ted se bojim,abych nemusel co chvili vytahovat baterii,kdyby nahodou mi nekdo napsal..Ale uvidim..

Ted se mi objevil dalsi problem..Kdyz nabiju mobil,tak chvili drzi uplny indikator nabiti a po chvili mi spadne nabiti na 1 dilek..Po chvili se vypne uplne..Kdyz pak znovu zapnu mob,tak mam napr.4 dilky a chvili to zase drzi..Pak uz se definitivne vypne.. :sad: Myslis,ze pomuze stahnout do mobilu novejsi symbia???
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Novější Symbian do mobilu nenainstaluješ, ani kdyby si se na hlavu stavěl ;-) ... Nevím jestli je N70 zahrnutá pod Nokia Software Update, ale pokud jo, tak bys mohl dohrát nový firmware... Jinak ještě můžeš vyzkoušet totální reset do továrního nastavení (*#7370# myslím)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
mad_stavi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mad_stavi »

Zkusil sem preinstalovat softvare na novejsi a slape to..Sotva se mi ze zacatku sam od sebe restartovaval mobil,ale vypl sem ho a zapl a v poho...
Bohuzel ted mam zase problem s nabijem telefonu..Pres noc sem ho mel v nabijecce a rano uz byl nabity..Kdyz s nim neco delam,tak se mi zda,ze se rychle vybiji baterie..Ted je 15:00 a uz mam jen 3 dilky..Nedavno slapal okolo 3 dnu..Baterkou to neni,protoze sem do mobilu zkousel davat jeste silnejsi baterii a udelalo to to same..Nevite v cem je chyba?
Lorenzo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lorenzo »

Zdravím všechny majitele Nokie N70. V nedávné době mi spadl telefon na zem. ( http://img149.imageshack.us/gal.php?g=98221169.jpg ) Přežil to, ale nejde mi displej. Chtěl jsem se jen zeptat, zda-li se Vám toto stalo, jde to opravit, jde čistě jen o dsiplej a kolik ta oprava stojí? Díky za odpovědi. Urban
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Nokia N73 a voláním

Příspěvek od Novotak33 »

Ahoj, mám Nokii N73 a poslední dobou se už pár krát stalo, že když jsem volal, tak protistrana slyšela můj hlas tak jakoby sekaně s výpadky. Já slyším protistranu bez problémů. Zajímavé je, že když přehraju firmware, tak problém na nějakou dobu přestane ! Když je zrovna telefon ve stádiu '' blbnutí '', tak když se něco pokusím nahrát diktafonem v telefonu, tak je zvuk bez problému ! Z toho soudím, že je to SW chyba ! Nevíte někdo, co s tím ? Už mě nebaví tam pořád nahrávat nový FW.
Díky za odpověď.
P.S. Operátorem to není !
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Nokií N73 a voláním

Příspěvek od OndraSter »

Když ne operátorem tak co signálem? Mě to T630 taky občas dělala a lítal signál jak nic dobrýho...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Ne, bohužel, signálem to není..... Jak jsem již psal, když přehraju FW, tak se mobil cca 2 měsíce chová normálně.... Čeho to může být chyba ?
Díky za odpověď.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

A když dáš HR? (něco jako obnovit výchozí nastavení nebo tak) Pomůže to taky?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Tak jsem dal jenom lehký reset do továrního nastavení *#7780# a zase to pomohlo ! Co tedy s tím ? Moc programů tam nainstalovaných nemám a hlavně v poslední době sem tam nic neinstaloval !
dark_stuff
Začátečník
Začátečník

Nikoa N73 - nová instalace FW

Příspěvek od dark_stuff »

Můj miláček je mrtev, něco sem potentil při updatu FW. Zná někdo jiný postup, než procházku do servisu, jak nově nahrát FW? Founek nejde zapnout, nabíječku neregistruje, PC mi po připojení hlásí neznámé zařízení.
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
matejicek
Černá karta
Černá karta

Re: Mrtvá N73 - nová instalace FW

Příspěvek od matejicek »

Pokud by to bylo spatne SW, tak jedine pres dokinu ho nascanovat a nahrat sw.... pripadne nascanovat rucne podle rma kdyz se nechytne, ale to ti udela jen servis. Malokdo ma dokiny doma.
Jedna vec me ale zarazi... Pises ze nereaguje na nabijecku.. To nevypada na software....
matejicek
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od matejicek »

Ahoj. Padla tady odpoved ze to muze byt signalem. Ty to sice nepoznas, ale sinalem to nejspis bude. A to ze pomuze nachvili je tim, ze se nahraji nove hodnoty rf casti, ale nasledne se asi rozhodi, takze tady by mohlo vyladeni signalu
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Ahoj, hmmm, a jak to vyladit ? Musím to poslat do servisu nebo to lze udělat doma, bez ztráty záruky ?
Díky za odpověď.
matejicek
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od matejicek »

musis na to mit masinu v radu statisicu a ta lepsi milionu... takze servis... jen tak pro orientaci to taky neni levna zalezitost
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

No, telefon je v záruce a tohle by snad záruční oprava být měla..... Telefon do styku s vodou nepřišel, takže by to mělo být v pohodě.
Jarone
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Mrtvá N73 - nová instalace FW

Příspěvek od Jarone »

Pokud při update FW si vypojil kabel nebo něco jiného než se dokončil update tak ti jedine pomůže Servis.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nokia N73

Příspěvek od KOFis »

zdravim, mam problem s telefonem nokia n73: stava se mi obcas ze se telefon sam z niceho nic vypne, ikdyz je naplno nabity a nic se s nim nedela - jen lezi na stole. po tomto vypnuti je telefon vzdycky velmi horky, prehraty, hlavne v oblasti displeje, tzn. zepredu. zezadu ani moc ne.

setkal jste se uz nekdo prosim s podobnym problemem nebo nevite cim by to mohlo byt zpusobeno? mam strach aby se telefon jednoho dne nezahral tak ze se mi kolem nej neco vzniti a vyhorim - papiry na stole, polstar na gauci a podobne.

telefon je N73, music edition, mam ho asi 2 roky, dela to uz od zacatku, ale drive jen velmi zridka, v posledni dobe casteji. telefon je v 'tovarnim nastaveni', nic jsem do nej nenahral co ho mam.

predem diky za radu!
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: zahrivani N73

Příspěvek od Bez_n1ck »

to bych odhadl spíše na HW problém ... pokud můžeš, reklamuj, pokud už ne, měl jsi, dokud jsi mohl :lol: Podle mně bude někde nějakej skrat, nebo něco takovýho ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Bez_n1ck píše:to bych odhadl spíše na HW problém ... pokud můžeš, reklamuj, pokud už ne, měl jsi, dokud jsi mohl :lol: Podle mně bude někde nějakej skrat, nebo něco takovýho ...
hoj, ok, diky za radu. bohuzel jak jsem psal, driv kdyz to bylo v zaruce tak to delalo jen velmi zridka, ikdyz se mi stavalo uz od zacatku, treba jednou za mesic. obavam se ze s reklamaci by me asi poslali do ...

takze ho budu asi jeste chvili hlidat s hasicakem po ruce a pak vyhodim :)
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

jako můžeš zkusit všelék (trojhmat) ale myslim, že nepomůže ... nebo ho střel bez záruky na aukru
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“