Vyběr mobilního telefonu do 7000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
squzzer
Začátečník
Začátečník

kde koupit mobil?

Příspěvek od squzzer »

zdravim, měl bych menší dotaz...chtěl bych si koupit Nokii N78 a hledám nejlevnější a přitom solidní obchod s kterým bych neměl problémy...narazil jsem na tento

Kód: Vybrat vše

http://www.cesky-mobil.cz/nokia-n78-brown-1026.html
vypadá v celku dobře, ale hledám někoho kdo s ním má zkušenosti ale zatim jsem nic nenašel...nechci do mobilu rvát víc jak 5k ale zase chci aby odpovídal vybavení nokie n78 :) děkuju za jakoukoliv radu :)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: kde koupit mobil?

Příspěvek od Zivan »

"V případě reklamace je nutné zaslat mobilní telefon společně se záručním listem nebo prodejním paragonem a s přesným popisem závady doporučeně na naši adresu."

- dost pravdepodobne sedivky
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

Strejda Google říká, že stránky cesky-mobil.cz patří do stejné rodiny jako mobilplus.cz, mobil-na-splatky.cz, levne-mobilni-telefony.cz, mobilni-telefony-biz.cz. Každý z těch obchodů je provozovanej jednou ze třech s.r.o., ale všechny sídlí na jedné adrese :roll: Takže na mě moc seriozně nepůsobí. Taky je to další z řady obchodů kde reklamace musíš posílat rovnou k nim.

Já jsem dal za N78 sedum litrů a nelituju, na to jak je to bombastickej telefon je to furt dobrá cena :-D
Obrázek
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

no napadlo mně že to spadá pod podobnej typ obchodů...ale tak slevy maj slušný, to se musí nechat :-D můžu se řídit podle

Kód: Vybrat vše

http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-n78/
tohohle aspoň? první 3 jsou prý solidní... :)

nebo ještě mi můžete poradit...
konstrukce:klasická (hlavně kvalitnější)
display:240x320 16m barev
foťák: aspoň 3Mpx
možnost nahrávat videa ve vga 640x480
operační system: symbian, klidně i starší verze..prý s ní jsou menší problémy :)
jack 3.5mm, wifi, paměťovky
takové požadavky bych měl na mobil :) pořád hledám ale nějak narážim pořád na tu N78 a vejš :-D
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

tak už v pořádku, zakoupil jsem novou nokii N82 na aukru s officiální zárukou pro nokia čr :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

U takových obchodů fakt nic nekupovat. Už z tý ceny je jasný, že to prostě nemůže být v pořádku, když u nich stojí N78 o téměř 2500 méně, než v seriózním obchodě. To si fakt myslíte, že na tom mají ty obchody takovou marži? :-D

Sice už sis zakoupil N82, ale normálně bych ti poradil, ať nekupuješ takový lesklý "zázrak" N78, ale v bazaru koupíš téměř novou E66 se zárukou od nějkého operátora.. :)
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Jaký máte názor na mobilpohotovost.cz? Bratr si tam koupil HTC Kaisera a vše v pohodě, teda krom toho, co zjistil už při předání - měl možnost si ho osahat.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Tak s použitými mobily bych tam asi neměl problém, pokud si ho budu moci vyzkoušet a bude za dobrou cenu. Nový telefon bych si asi koupil jinde, ty jejich ceny nejsou právě lidové a asi bych našel lepší obchod.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Sice pozde, ale stejnak to napisu. Nejidealnejsi je kupovat mobil primo u operatora. Uz parkrat jsem se setkal s tim ze reklamace aut servisem byla vyrizena jinak pri prime reklamaci a pri reklamaci pres operatora.

btw: pro ty kdo reklamovali. Oxidace je fajn vymluva co? :)
0118 999 881 999 119 7253
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

taky prispeju svou troskou. mobil si uz nikdy nekoupim novy. vzdycky z druhe ruky. na trhu je strasne hodne mobilu a nektere dementni decka je meni kazdou chvili (nechapu rodice...), takze lze po bazarech najit pekne nabidky se zarukou za polovicni cenu. mobily z elektroniky snad nejvice ztraceji cenu, proto novy uz vazne nikdy.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
DJMony
Nováček
Nováček

Příspěvek od DJMony »

Ollie dekuji. Moc zajimave informace o tom ze to patri jedne osobe.
No a ja pridam sve informace jak z praxe tak z mych zdroju.

Telefony na techto strankach ktere jsou radove o tisice levnejsi nez u "serioznejsich" obchodu jsou vetsinou tzv. sede dovozy. Jinak receno kdyz si treba koupite nokiu N78 nebo 5800 nebo nejakou jinou tak oni ji dovezou ze slovenska ci polska kde to nakoupi mnohem levneji. Proto logo orange. Prehraji soft na ceskou lokalizaci a prodavaji. Tim ze prehraji soft se zmeni cislo softveru ktere potom neodpovida cislu telefonu. Pri normalnim pouzivani by to nemelo delat problem (pokud je soft nahrany dobre pokud neni tak to muze delat problem treba s nastavenim internetu nebo nastaveni mms a pod) Problem nastava pri reklamaci. Kdyz date reklamovat do autorizovaneho servisu nokia tak vam to neuznaji protoze nesouhlasi ty cisla a to uz je nepovoleny zasah do pristroje. Proto musite posilat na reklamaci z5 firme od ktere jste to koupili. No a ta firma bud udela to ze to zasle na slovensko ci polsko nebo kde to koupila na reklamaci. nebo olizne prouzek ktery indikuje vlhkost v telefonu a vyda falesny reklamacni list s tim ze v telefonu byla vlhkost ci zaoxidovane spoje. Tim usetri i za postovne. S dovozovyma telefonama to nedelaji tak casto ale bazary ktere nabizeji treba ctvrt rok zaruka na bazarove zbozi to delaji pravidelne. Takze nejelepsi je koupit novy urceny pro CR trh. A kdyz to uz musim posilat na reklmaci tak nejdriv zainvestovat 300kc za odbornou expertizu ktera vam to nafoti a zdokumentuje a pak jim to teprv poslat pokud vam dojde dopis s tim ze tam byla vlhkost a predchazejici expertiza zadnou nenasla tak jim napiste. dopis stylem prachy zpet a fofrem nebo vas dam k soudu a do TV NOVA. (Hrozba Novy zabira vic nez soudy :-D )
DJMony
Nováček
Nováček

Příspěvek od DJMony »

Jeste jsem zapomnel. Nektere obchody Prodavaji tzv little verze. Napriklad co jsem se docetl o www.cesky-mobil.cz Tak nejenom ze je to polsky dovoz ale navic je to osekana verze takze napr 5800 je bez 8gb pametovky atd. Bohuzel tuto informaci nemam overenou.
DJMony
Nováček
Nováček

Příspěvek od DJMony »

jeste se mrknete na http://www.mobilecky.cz/ http://www.supertelefony.cz/ http://www.mobilecek.cz/ http://www.hypertelefony.cz/ http://www.mobilcool.cz/ Takto se tapetuje google. :D vyberte si klidne i u konkurence stejne je to nase :D jak prez kopirak :D
mirek.rohac

Příspěvek od mirek.rohac »

ja osobně preferuju větší prodejce, pár stovek navíc mě nezabije, http://www.alza.cz/mobilni-telefony/18843445.htm tady mám dobrý zkušenosti, tak se mrkni:-) třeba vybereš
jardax
Nováček
Nováček

Re: E71 vs E66

Příspěvek od jardax »

Čau lidi :) taky se rozhoduju mezi těmito 2 mobili.

Chci se zeptat jestli mají stejnou RAM a ROM paměť??

Podle toho bych se asi rozhodl já ale opravdu newim prosim poraďte 8-)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Jsou to naprosto totožné přístroje :)
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Dostal jsem E66 jako služební a po několika týdnech kdy opadlo prvotní nadšení z vysouváku bych raději měnil za QWERTY klávesnici. Vysouvák je prima na machrování, ale stejně když potřebuju číst/psát/surfovat, tak si displej otáčím, pak zase jsou přehozené kurzorové šipky, predikce T9 mi taky nevyhovuje a výdrž max. 2 dny je zoufalá.
jardax
Nováček
Nováček

Příspěvek od jardax »

Jak se píše na tej E71čce ??? je to horší než klisika ? dá se nato tlačítko trefit ??
Nemáte nákou pěknou hru nejlíp FrarCry.sis viděl sem video na youtube masakr :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Píše se na ní výtečně, když si zvykneš. Horší než klasika to rozhodně není, je to několikanásobně rychlejší. Záleží jak moc máš velké prsty no, ty dřevorubecké ruce si s tím možná neporadí :lol:
beachboy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vyber noveho telefonu

Příspěvek od beachboy »

Cau chtel bych si poridit novy telefon v cenove kategorii do 6000,-, a jedinou vec kterou vyzaduji je wi-fi.
Prosím vás o radu ktery telefon koupit, predem diky za reakce :-)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“