Jak poznám jaký disk mohu zakoupit do svého PC?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Shiny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak poznám jaký disk mohu zakoupit do svého PC?
Zdravím : Mám jeden dotaz a nekamenujte mne za něj......jak poznám jaký disk mohu zakoupit do svého PC ? SATA, PATA a kdo ví co ještě.... 
- Shiny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký 3,5" hdd doporučíte...
A ještě jeden dotaz..protože mám dva PC chtěl jsme jeden externí disk, který by byl vidět z obou PC. Koupil jsme síťový dist WD, který jsme zapojil podle návodu do switče, který mám u spojení s internetem, začal instalovat program dodávaný s doskem ale nejde to rozchodit. Prostě ho nenajde ani jeden PC. Když disk zapojím přes USB do jednoho PC chodí normálně. ale v síti není vidět.
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduchá věc? Víš, jakou máš základní desku? Pokud ano, dle specifikace výrobce si na netu najdi,jaké má řadiče a co můžeš připojit.Shiny píše:Zdravím : Mám jeden dotaz a nekamenujte mne za něj......jak poznám jaký disk mohu zakoupit do svého PC ? SATA, PATA a kdo ví co ještě....
Pokud nevíš, co máš za desku, stáhni/spusť CPU-Z, záložka Mainbord a postupuj viz výše...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Shiny
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu. Programem Lavasys jsme zjistil co to je za desku ale MSI ji má už ve starých, takže zpátky na stromy nic se doplnovat na tomto PC nebude je to holt starej werk. Koupím radši externí do USB a bude vymalováno než pořídím novej stroj 
//Bathory - téma rozděleno
//Bathory - téma rozděleno