Mám dotaz k tomuto notebooku... známá mi ho donesla, že jí nějak blbne, tak jsem ho otestoval a při mem testu jsem zjistil, že asi bude problém v pamětech RAM. Po asi 2,5 hod. testování to hodilo cca 45 chyb.
Má někdo stejnou zkušenost?
Paměti jsem přehodil do jiného NB a šly normálně... Když jsem dal funkční RAM do toho NB, tak to samé už ve 3 a 4 testu se objevily chyby. Myslím,že je to tedy řadičem paměti...
Poradí mi někdo co ještě zkusit, popř. jestli by nepomhl flash biosu na novější, nebo výměna MB???
Díky všem
Acer ASPIRE 5103WLMI - výměna MB???
Moderátor: Don
- sandman.21
- Nováček
-
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer ASPIRE 5103WLMI - výměna MB???
prijde na to, na jakym taktu tikaj. dle udaju na netu by v 5103WLMi mely byt DDR2-4300 (533MHz). pokud je budes zkouset v jinym booku kde budou tikat na 400MHz, pak se mohou jevit jako OK, ackoliv puvodne vykazaly 45 chyb. doporucuju sehnat stoprocentne funkcni DDR2-4300 a otestovat je v 5103WLMi.
eventualni vymena zakladni desky je v pripade tohoto notebooku nerentabilni.
eventualni vymena zakladni desky je v pripade tohoto notebooku nerentabilni.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC