G300 by měla být uvedena (dle Obra) cca za měsíc a něco...Dle mého ano - bude se jednat o paperlaunch. Karty budou pouze pro magazíny na testy a na trh půjde možná pár set karet pro celej svět- dostupnost nebude rozhodně nic moc. Lepší dostupnost očekávej až tak ke konci roku to jest polovina listopadu.
Můj názor na tu MSI je že ty větráky zrovna kdoví jak moc lehce vyměnit nepůjdou. Být tebou tak vezmu tu Gigabytku + tento chladič: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Tak jsem nějak tam už spokojen když bude na přelomu roku , jen ať stojí za to
A tu VGA + ten chladič nechci , nedávno jsem jej dával na ASUS GTX275 a musel jsem dost pilovat a řezat aby se to tam vešlo , proto chci rovnou s chlazením které je od dodavatele té VGA , ale nevím a je těžké se mrknout když fotky jsou nic moc a když jsou tak to tam není poznat jak jsou připevněné ty větráky , a co Gainward jako značka ?? tam jde ten plast s větrákama dobře dolu
Sundat jdou, proč by nešly? na obrázku co jsi postnul výše je zrovna jeden černý šroubek vidět, co právě drží ty větráky, budou tam nejspíš celkově čtyři.
Nazdarek...byl sem rozhodnut koupit GTX 295 ale kdyz sem projizdel ruzny recenze tak treba vychazelo hodne vykone i 2x 260...mam koupit rovnou GTX 295,2x 260 a nebo treba jen 275 a pockat si na G300? vubec nevim pro co se rozhodnout tak budu rad za vase nazory
Předně se zamysli, jestli má smysl měnit 8800 GTS za prakticky stejnou architekturu, když ATI s novou je už v plném prodeji a NVIDIA se ji snaží v co nejkratší době připravit (i když jí to zatím moc nejde). Takže pokud měnit stávající GK, tak bych tam dal HD5850/70 a nebo čekal co předvede NVIDIA (osobně si myslím, že čekat smysl v tuto chvíli nemá, když ani nevíš, na co vlastně bys čekal a za jaké ceny se budou novinky od NV prodávat)
A ještě k tomu SLI. Sestavu máš vymazlenou, avšak na SLI to chce pořádně taktovaný procesor (i když je to i7).
ted koukam ta recenzi tady na PCT a 295 v testech vychazi porat o trosku lip...a kdyz vezmu to ze 5870 jeste bude par dni hodne nedostupna tak nevim no
Já osobně jsem radši pro jednu grafickou kartu než víc, čili GTX295.
Když máš víc grafik, tak zakryjou desku a tá se pak peče, takže musíš dobře chladit. Navíc si zakreješ většinou všechny porty.
studenak píše:ted koukam ta recenzi tady na PCT a 295 v testech vychazi porat o trosku lip...a kdyz vezmu to ze 5870 jeste bude par dni hodne nedostupna tak nevim no
jo vychází lépe jenže ATI nemá ani trošku vyladěné ovladače...uvidíš že do vánoc bude HD 5870 drtit GTX 295 jak nic.
Kupovat dnes něco jiného než HD 5870/50 či HD 5770 atd nemá smysl.
studenak:
Do konce měsíce by měla být normálně všude k sehnání.
Osobně mám GTX295 a za 5870tku bych neměnil, jedině z důvodu true DX11 her, které nejsou a nějaký čas ani nebudou.