Děkuji, H.
Hry na rozšířené ploše...
Moderátor: maXXmilian
- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hry na rozšířené ploše...
Zdravím, potřeboval bych poradit, jak mám spustit hru na rozšířené ploše (LCD TV). S aplikacema jako winamp a podobné mi to je jasné, jen je přetáhnu, ale u hry nevím. Poraďte mi prosím
Děkuji, H.
Děkuji, H.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: Hry na rozšířené ploše...
Měla by jít nastavit priorita obrazovek, nebo dokonce přidružení programů. Jak přesně, to nevím, Dva monitory už bohužel dlouho nemám..
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- UncleCz
- Začátečník

Jen nektere hry povoli zvolit, na kterem monitoru se hra spusti. Proto v podstate neni jina moznost, nez mit nastaven ten LCD monitor jako Primarni monitor...
Jestli chces radu "jak presne to udelam?" , budes muset napsat alespon jake windows mas....
Jestli chces radu "jak presne to udelam?" , budes muset napsat alespon jake windows mas....

- limitus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To je v poho, dikec moc za radu. Ja si to myslel. Nastavit primar na LCD TV zvladnu, takova lama zase nejsem, ale dekuju moc za ochotu a radu. ahoj
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
můžeš mi (klidně soukromou zprávou) napsat jaký hw zhruba máš, jakou televizi, propojení, jak se zvukem atd? chtěl bych taky přesunout pc k televizi a používat jí jako monitor. díky
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64