Windows Media Center - zapojení

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
cervenyjiri
Nováček
Nováček

Windows Media Center - zapojení

Příspěvek od cervenyjiri »

DD, rád bych se zeptal na pár rad ohledně Windows Media Centeru. Po rekonstrukci bytu mám v jedné místnosti desktop PC, Xbox360 a televizi, rád bych všechny tyhle 3 prvky propojil přez Windows Media Center, aby pc fungoval jako jakýsi server s filmy,hudbou ... a xbox, nebo tv toto mohla prijmout a prehrat, ovsem me nenapada, jak vse propojit a nastavit v WMC.
Děkuji za rady.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows Media Center - zapojení

Příspěvek od Stano K. »

Xboax a PC pripoj s TV, no nie navzájom (PC-Xbox).
V Xbox budeš môcť prehrávať optické disky ako s stolný prehrávačom a hrať nezávisle do PC.
Z PC cez MCE za budeš môcť prehrávať multimediálne súbory na TV nezávisle na Xbox.
cervenyjiri
Nováček
Nováček

sTano11 píše:Xboax a PC pripoj s TV, no nie navzájom (PC-Xbox).
V Xbox budeš môcť prehrávať optické disky ako s stolný prehrávačom a hrať nezávisle do PC.
Z PC cez MCE za budeš môcť prehrávať multimediálne súbory na TV nezávisle na Xbox.
Ahoj, dík za info, už jsem vše propojil, ale narazil jsem na problém, v Xboxu mi jdou přehrávat filmy pouze ve formátu WMV, neexistuji nějaká možnost, např. instalace kodeků do xboxu, která by umožnila přehrávání i jiných formátu ? V podání WMcenteru se mi to zdá možnost přehávat jen WMV dost nepraktická a krkolomná.
Dík za odpověd.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Ehm :? , čo nevieš prehrať v Xbox tak to spusť na PC vo WMC.
cervenyjiri
Nováček
Nováček

sTano11 píše:Ehm :? , čo nevieš prehrať v Xbox tak to spusť na PC vo WMC.
To já právě nechci, počítač je v pracovně a sledovani filmu je dost nekomfortni, rádi bychom s drahou polovičkou pustili film přimo z postele Dálkáčem od WMcenteru, bohuzel treba filmy v MKV,AVI, atd... nepřehraji, což činní 90% a je to dost neprakticke... potřebuji vědet jestli neexistuji nějaký kodek/instalacni cd pro xbox ... ?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

O tom či je alebo nie je nejaký codec pre Xbox neviem. Ale neviem prečo je problém ovládať PC s diaľkovým ovládaním zo susednej izby.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pokud je dálkáč IR, tak je to obvykle problém s ním něco ovládat z vedlejší místnosti.....
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“