Zdravim, uplne jednoducha otazka, ale zial sa nedari mikrofon dat do prevadzky, pre skype ho potrebujem najviac.
skusal som uz nastavovat aj priamo vo win, aj na skype aj na softe od creative a bez uspechu.
mam win7 a ovladace uz ma creative aj pre win7, dokonca uz final.
dalsia vec je, ze asi mikrofon a aux je na jednom linku ? lebo potrebujem obe, aux je pre tv tuner.
no poradte, diky
Jak nastavit mikrofon na X-Fi Xtreme Gamer zvukovke
Moderátor: CageJ
- Axwell
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Jak nastavit mikrofon na X-Fi Xtreme Gamer zvukovke
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Axwell
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nastavit mikrofon na X-Fi Xtreme Gamer zvukovke
ja nemam nic vypnute pozeral som to, vsetky su zapnute, ale aj tak, zo zadneho panelu mi nejde ani z jedneho konektoru mikrofon a z predneho panelu mi ide ale iba cez aux, a to ked pouzivam aj tv tuner, tak to domiesa nastavenia a zase nejde jedno a potom ide druhe a opacne, no na jednom 2 nemozu byt. Ovladace najnovsie, aj som dal creative update a nic nenaslo vsetko je aktualne aj na strankach mam najnovsi ovladac urcene pre win7, a je to final ovladac, nie beta.
zeby to bolo ze mikrofon nema predzosilovac ? preto to nejde zo zadneho panelu ?
a z predneho to ide iba preto ze sa to zosilni niekde v aux ?
na inom pc ide bez problemov - mikrofon
poradte, diky
zeby to bolo ze mikrofon nema predzosilovac ? preto to nejde zo zadneho panelu ?
a z predneho to ide iba preto ze sa to zosilni niekde v aux ?
na inom pc ide bez problemov - mikrofon
poradte, diky