Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od MichiGen »

Som vravel ze tom imho vyjde az 2012 :lol:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Hm asi prezentují opravdu jenom to co mají... Jinak tady 12min hd gameplay video z monka... Škoda, že to ukazují bez hudu... http://www.gossipgamers.com/diablo-3-mo ... min-video/
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Na youtube se ta videa nechaji najít i s HUDem.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Still.Lord píše:To si snad dělají kozy... Vypadá to už skoro před dokončením, co na tom chtějí rok a půl dělat? :(
Az budes vyvojarem her, pochopis. Ta hra ani zdaleka neni pred dokoncenim. Ze maji hotovy jeden level z padesati, ktery ukazuji ve videich vubec nic neznamena.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

A naviac je to Blizzard, ten vydáva svoje hry vždy s oneskorením, ale zato vypilované a, ako vravíte vy "vymazlené", takže. :-) Ja si kľudne počkám ...
.
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

Moc mě tam nesedí ta grafika, připadá mě jako z WoW. Jinak podle mě bylo Diablo 2 nejlepší a 3 ho nepřekoná... Jinak jsem taky zvědavej jaký tam budou lokace.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Grafika je to poslední co mně tahumá na Diablu.. :) Osobně mi vyhovuje ;-) Fakt už se Diablůa nemůžu dočkat, a pevně doufám že si Bliz neutrhne ustudu (což je možná i utopie)... A hlavně doufám v nějakou Sběratelskou Edici D3 :twisted:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mě se grafika líbí. Zase až tak to wow nepřipomíná. Jinak ale myslím, že to bude výborný, což je u blizzu normální. A jenom doufám, že multiplayer nebude placený, když už nám vzali lan...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Spetsnaz píše:podle mě bylo Diablo 2 nejlepší a 3 ho nepřekoná...
to se před vydáním D2 tvrdilo taky.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Najlepsie bolo aj bude prve Diablo :-)
XBOX360
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Mě by hlavně zajímalo, co nového tam chtějí přidat, aby to překonalo, nebo se aspoň vyrovnalo D2. Žánr klikacích RPG je dnes v podstatě mrtvý, Sacred 2 také nemělo příliš valný úspěch, přestože to nebyla špatná hra. No, nechám se překvapit, Blizzard mě ještě nikdy nezklamal.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Shack píše:Najlepsie bolo aj bude prve Diablo :-)
Prve Diablo bola pomerne jednoducha akcna klikacka s jednym jedinym Dungeonom, cize fakt nic moc, dvojka je daleko lepsia. V poslednej dobe mi zacinaju naozaj vadit nostalgicke kecy v roznych diskusiach napr na hernych weboch o tom ako boli stare diely alebo stare hry super a ako tie nove stoja za prd, D3 este minimalne dalsi rok a pol nevyjde ale diskusie su uz plne toho ako to na prd vyzera a aka je to sracka.

Ja tvrdim ze Diablo 3 sa do vydania este vyrazne zmeni, co sa tyka grafickej stylizacie aj vsetkeho ostatneho. Mam dojem ze Blizzard pri tvorbe svojich hier vychadza z Warcraftovskeho stylu grafiky, aspon co sa pestrofarebnosti tyka, a potom postupne doladuju. Ti co teraz frflu nato ze im D3 pripada ako WoW sa mozu za rok velmi divit ako sa zmeni.

Ostatne nieco podobne ako so Starcraftom 2

BEFORE
ObrázekObrázekObrázek

AFTER
ObrázekObrázekObrázek

Predtym ako omalovanky, teraz pekne temne.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Aj Diablo 2 bolo aj Diablo 3 bude akcna klikacka . Diablo 1 bolo dobre koli tomu ze dungeony boli nahodne a vzdy to bolo ine aj ked clovek zacal od zaciatku. Diablo 2 bolo z casti nahodne nieco bolo napevno :-) Preto bolo podla mna Diablo jedna najlepsie a malo aj najlepsiu grafiku v podstate . Na Diable 2 videlo ze grafika uz zaspala dobu a Diablo 3 je uz uplne v praveku podla grafiky . Ja nie som sice moc na grafiku a od Blizzardu ocakavam ovela viac . Okrem toho ja cakam ze to konecne ohlasia aj na konzoly inac to pojde asi mimo mna :-)
OT : Nostalgia u mna vladne ale iba ak je opravnena . Napr novy Shadow Complex na XBOX360 arcade prekonal u mna vsetky stare plosinovky a dostal sa na vrchol rebricka :-)
XBOX360
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Shack píše:Na Diable 2 videlo ze grafika uz zaspala dobu a Diablo 3 je uz uplne v praveku podla grafiky .
Mne sa Diablo 3 technickou urovnou grafiky urcite paci, najlepsie vyzerajuca akcna klikacka bol asi Titan Quest, ale na D3 sa mi paci hlavne znicitelnost prostredia, efekty, prostredie posobi krasne zivo, ten 12minutovy HD trailer mi urcite ako pravek nepripada, grafiku moc v tejto hre , ale aj tak neriesim. D1 sa dalo prejst pomerne rychlo a odohravalo sa iba v dungeone, ja osobne moc dungeon only RPG neoblubujem, aj preto sa mi dvojka pacila viac. :)
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

No, nez vydaji d3.....prozatim stale d2 na europe ladder :wink:

Ja zamerne novinky o d3 (prevazne tedy) nesleduju, abych pak mohl byl opravdu prekvapeny az to vyjde, pekne si tu hru "ohmatat" sam. No sam, az to vyjde tak to uz budu alespon trojnasobny otec, obavam se, budu hrat uz s detma :D

Hravate jeste nekdo pravidelne d2?

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Moji kámoši to pořád hrají... Já hraju doteď titan quest. Doufám, že si z něj diablo 3 něco veme, protože to je úžasná hra a je v ní hodně užitečných maličkostí.
Jinak teda obdivuju vůli nesledovat novinky o diablu 3 :)

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

BRKO píše:Hravate jeste nekdo pravidelne d2?
Ja som hraval s kamosom cez hamachi asi pred mesiacom jeden mod s nazvom Avalon, max mozny level 110, zvyseny XP rate, uber levely (najma tristram na HELL plny Memphistov a Diablov), dal som s Assassin level 94 a uz sa mi to dalej nechcelo. Ked tak by som s niekym hral Dungeon Siege 2 alebo Titan Quest, Diablo je skvela hra, ale stale dookola sa ziadna hra hrat bez stereotypu neda.
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

BRKO píše:Hravate jeste nekdo pravidelne d2?
Jojo tedka s kamosama normal 1.11 a bez kamosu mody..(median zyel atd...)
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Popis skillů:
barbar
witch doctor
Scavenge

* Typ: pasivní
* Potřebný pro: Invigorated
* Popis: Zvyšuje šanci vypadnutí Health Orbu o 5%. Rank 1/5.
Vypadá to, že léčení health orbem nebude (asi spíš na těžší obtížnosti) žádnej med, když je i potřeba skill na zvýšení šance jeho vypadnutí. Asi odpadne ten "luxus" z D2, kdy se postavička nažuňkala pointu, kdy se hráči zlíbilo.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

No minimálně bude potřeba u souboje víc přemýšlet než jak v D2 sem měl ve zvyku s Barbarem vletět mezi potvory, klikat na lektvary a pak už jenom sbírat věci. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“