Problém s baterií - Asus EEE 1000H
Moderátor: Don
- Mastrer
- Nováček
-
Problém s baterií - Asus EEE 1000H
Nainstaloval jsem si Windows XP SP3. Všechno šlape v pohodě až na jednu věc. Při spuštění systému se mi objevuje hláška:
"Systém Windows nemohl načíst instalační program pro BATTERY. Požádejte o pomoc dodavatele hardwaru. "
Správce zařízení mi označil baterku jako "neznámé zařízení ". Když dám "aktualizovat ovladač " nebo "vyhledat změny hardwaru " tak se mi pokaždý znovu objeví ta hláška. Baterka sice funguje ale nemám žádnej přehled o tom jestli je nabitá nebo vybitá anebo jak dlouho ještě vydrží.
Ovladače na chipset atd. nainstalovaný mám.
"Systém Windows nemohl načíst instalační program pro BATTERY. Požádejte o pomoc dodavatele hardwaru. "
Správce zařízení mi označil baterku jako "neznámé zařízení ". Když dám "aktualizovat ovladač " nebo "vyhledat změny hardwaru " tak se mi pokaždý znovu objeví ta hláška. Baterka sice funguje ale nemám žádnej přehled o tom jestli je nabitá nebo vybitá anebo jak dlouho ještě vydrží.
Ovladače na chipset atd. nainstalovaný mám.
- Stano K.
- Středně pokročilý
Re: Problém s baterií - Asus EEE 1000H
Pravdepodobne potrebuješ ACPI ovládače. Skontroluj batt.dll v priečinku Systém32.
- Mastrer
- Nováček
-
ten soubor chybí, ale ACPI ovladače jsem určitě instaloval.
EDIT1: Tak nainstalované ty ovladače možná mám, ale asi špatně. Teď mi to při reinstalaci hodilo chybu 1316.
EDIT2: Tak jsem opět nainstaloval ACPI driver, ale pořád to nejde.
EDIT1: Tak nainstalované ty ovladače možná mám, ale asi špatně. Teď mi to při reinstalaci hodilo chybu 1316.
EDIT2: Tak jsem opět nainstaloval ACPI driver, ale pořád to nejde.
- kadim69
- Nováček
-
mám ten samý problém akorát s dell inspiration mini 10 ..... pokud nekdo vyřešíte tento problém prosím napište to sem.... thx
- Mastrer
- Nováček
-
Já už jsem to vyřešil. Stačilo si z jiných XPček zkopírovat soubor "batt.dll". Ten je ve složce C:/WINDOWS/system32/
- mamutik
- Začátečník
Tiež som mal ten problém a stačí skopírovať ten batt.dll.
- kadim69
- Nováček
-
velké díky pánové
- x_h_n
- Nováček
-
tohle je promne zahada jakto ze takovy veci obcas chybej ja mnel ten sami problem s usb klavesnici opravdu s klavesnici driv to bylo ok ale po reinstalu to neslo tak sem to reinstalnul znovu a zas nic tak pomoh jen prenos z jineho pcmamutik píše:Tiež som mal ten problém a stačí skopírovať ten batt.dll.