Z více AVI filmu udelat jedno DVD 4,7GB

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Z více AVI filmu udelat jedno DVD 4,7GB

Příspěvek od robocop »

v jakem programu lze prevest treba 5 filmu (ve formatu avi, divx) na jedno DVD video o kapacite do 4,7GB? myslim ze bych dal dvd do dvd prehtavace a objevil by se mi vyber, ktery film si chci spustit.
Vím ze vetsina takovych konvertoru prevede tak maximalne 2 hodiny filmu na 1 dvd video a disk uz by byl plny, ale uz jsem mel doma dvd kte bylo vice kapitol z jednoho serialu a dala se vybrat presne jedna kapitola a spustit. bylo tam toho celkem asi 4,5 hodiny filmu a kvalita byla dostatecna. ja neznam program ve kterem je tohle mozne udelat, poradte prosim jestli to zanate.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Z více AVI filmu udelat jedno DVD 4,7GB

Příspěvek od Jan Machalík »

robocop píše:v jakem programu lze prevest treba 5 filmu (ve formatu avi, divx) na jedno DVD video o kapacite do 4,7GB? myslim ze bych dal dvd do dvd prehtavace a objevil by se mi vyber, ktery film si chci spustit.
Vím ze vetsina takovych konvertoru prevede tak maximalne 2 hodiny filmu na 1 dvd video a disk uz by byl plny, ale uz jsem mel doma dvd kte bylo vice kapitol z jednoho serialu a dala se vybrat presne jedna kapitola a spustit. bylo tam toho celkem asi 4,5 hodiny filmu a kvalita byla dostatecna. ja neznam program ve kterem je tohle mozne udelat, poradte prosim jestli to zanate.

Presne tohle dokaze Nero Vision.Ja osobne pouzivam ConvertXtoDVD, je to vybornej programek s dobrou kvalitou prevodu, i kdyz das na DVD nekolik filmu, kvalita se temer vubec nezhorsi.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Nacpat 4 hodiny filmu na 1x 4.7GiB = 4.35GB DVD , automaticky znamena obrovske zmenseni kvality, protoze se jedna jen o kodek MPEG2.
Obrázek
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Jednovrstvé DVD a 4,5 hodiny videa v DVD formátu (MPEG2) v dostatečné kvalitě?
A tamtu o Sněhurce a sedmi trpajzlíkách taky miluju.
Co to znamená, ta dostatečná kvalita? Že se dá poznat kdo je kdo?
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Surgical píše:Jednovrstvé DVD a 4,5 hodiny videa v DVD formátu (MPEG2) v dostatečné kvalitě?
A tamtu o Sněhurce a sedmi trpajzlíkách taky miluju.
Co to znamená, ta dostatečná kvalita? Že se dá poznat kdo je kdo?
tak nejak aby se na ten film dalo divat dalo se to pochopit. no ja predpokladam ze to bude o neco horsi nez v TV, ale musi to byt k dívaání, jako neumim to vysvetli , a vim ze si to v realu nedokazete predstavit.

jinak vsem diky a koncim tenhle problem.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

No, já jsem spojoval 3 filmy (resp. 3 díly jednoho seriálu) na jedno DVD (filmy byly v *.avi formátu, jeden díl měl cca 700MB) přes program ConvertXtoDVD a bylo to úplně v pohodě. Nepozoroval jsem nějaké snížení kvality, ani nic takového a pokud tam bylo něco obrovského, tak jsem asi slepý (a to mám HD televizi).
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“