v jakem programu lze prevest treba 5 filmu (ve formatu avi, divx) na jedno DVD video o kapacite do 4,7GB? myslim ze bych dal dvd do dvd prehtavace a objevil by se mi vyber, ktery film si chci spustit.
Vím ze vetsina takovych konvertoru prevede tak maximalne 2 hodiny filmu na 1 dvd video a disk uz by byl plny, ale uz jsem mel doma dvd kte bylo vice kapitol z jednoho serialu a dala se vybrat presne jedna kapitola a spustit. bylo tam toho celkem asi 4,5 hodiny filmu a kvalita byla dostatecna. ja neznam program ve kterem je tohle mozne udelat, poradte prosim jestli to zanate.
Z více AVI filmu udelat jedno DVD 4,7GB
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Z více AVI filmu udelat jedno DVD 4,7GB
robocop píše:v jakem programu lze prevest treba 5 filmu (ve formatu avi, divx) na jedno DVD video o kapacite do 4,7GB? myslim ze bych dal dvd do dvd prehtavace a objevil by se mi vyber, ktery film si chci spustit.
Vím ze vetsina takovych konvertoru prevede tak maximalne 2 hodiny filmu na 1 dvd video a disk uz by byl plny, ale uz jsem mel doma dvd kte bylo vice kapitol z jednoho serialu a dala se vybrat presne jedna kapitola a spustit. bylo tam toho celkem asi 4,5 hodiny filmu a kvalita byla dostatecna. ja neznam program ve kterem je tohle mozne udelat, poradte prosim jestli to zanate.
Presne tohle dokaze Nero Vision.Ja osobne pouzivam ConvertXtoDVD, je to vybornej programek s dobrou kvalitou prevodu, i kdyz das na DVD nekolik filmu, kvalita se temer vubec nezhorsi.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- UncleCz
- Začátečník

Nacpat 4 hodiny filmu na 1x 4.7GiB = 4.35GB DVD , automaticky znamena obrovske zmenseni kvality, protoze se jedna jen o kodek MPEG2.

- Surgical
- Začátečník

-
Jednovrstvé DVD a 4,5 hodiny videa v DVD formátu (MPEG2) v dostatečné kvalitě?
A tamtu o Sněhurce a sedmi trpajzlíkách taky miluju.
Co to znamená, ta dostatečná kvalita? Že se dá poznat kdo je kdo?
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
tak nejak aby se na ten film dalo divat dalo se to pochopit. no ja predpokladam ze to bude o neco horsi nez v TV, ale musi to byt k dívaání, jako neumim to vysvetli , a vim ze si to v realu nedokazete predstavit.Surgical píše:Jednovrstvé DVD a 4,5 hodiny videa v DVD formátu (MPEG2) v dostatečné kvalitě?
jinak vsem diky a koncim tenhle problem.
- balaam
- Začátečník

No, já jsem spojoval 3 filmy (resp. 3 díly jednoho seriálu) na jedno DVD (filmy byly v *.avi formátu, jeden díl měl cca 700MB) přes program ConvertXtoDVD a bylo to úplně v pohodě. Nepozoroval jsem nějaké snížení kvality, ani nic takového a pokud tam bylo něco obrovského, tak jsem asi slepý (a to mám HD televizi).
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.