Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shack
Začátečník
Začátečník

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od Shack »

Krteq píše:Takže NFS v Rallye kabátu?
Rally tam samozrejme bude ako v DIRT jednotke. Mas predsa na vyber . Bud budes hrat len WRC alebo si zahras aj mody ktore su tam ako bonus . S NFS to nema absolutne nic spolocne . Nechapem niektorych ludi . Ked maju hru kde je aj nieco naviac hned su nespokojni a naopak to plati tak isto ...
XBOX360
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Myslím, že Krteq myslel arkádovitosť NFS, ako spoločnú vlastnosť. :roll:
.
pan.klobouk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pan.klobouk »

blekota je boss píše:me na tom nejvic stve jak sou vsechny tyhle dnesni hry desny arkady... o dob Richard Burns Rally marne cekam na poradny rally... asi neni moc cool kdyz se musi u zavodnich her casto brzdit a rychlost prujezdu zatacek je mensi nez 200km/h...
Presne, uz Dirt 1 byl docela silenost, hlavne s tim brzdenim (zastavim na fleku) nebo se zatacenim i kdyz byla kola zablokovana. Jestli alespon s timhle do dvojky neco neudelaji... muze to mit klidne DX12 grafiku, ale mne to nezajima.

Na druhou stranu, RBR je smutnym hrdinou a dukazem, ze simulatorum dnesni trh opravdu nepreje. Nejlepsi rallye hra vsech dob... a prodeje nic moc a tvurci vlastne zanikli. Skoda ze se dnes nedela to, co bylo driv normalni, totiz vicero jizdnich modelu. Kdyby mel RBR nejaky arcade mod, hned by si ho mohli zahrat i priznivci serie Colin McRae. A naopak, at si na Xboxu a PS3 deticky jezdi Dirt 2 jak po kolejich, ale ja bych po Codies chtel nejaky PRO nebo SIM rezim, kde by auto aspon trochu jelo jako auto.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Myslím, že nic tak "realistického" jako RBR tu před ním a ani po něm nebylo a už asi nebude. Musíte pochopit, že maniaků (v dobrém slova smyslu), kteří tohle ocení není tolik, aby dokázali vytvořit dostatečnou kupní sílu a většina lidí byla z obtížnosti RBR spíš frustrovaná.

Řešením by bylo vytvořit komplexní hru, s možnstí nastavit si realitu/obtížnost přesně podle svého.
Goldnoob team proud member!
pan.klobouk
Začátečník
Začátečník

Je to tak. Ostatne netrpime tim jen my, fandove zavodeni... totez se deje i u kolegu s letadly. Za nasich mladych let byla spousta simulatoru, sama F15, F16, F19, B17... a dnes? Sturmovik, LoMAC a Flight Simulator. Tim to pomalu hasne.

Nicmene ja bych ani nevyzadoval neco tak hard core, jako byl Burns. Staci pokud se to bude alespon trochu solidne chovat. Zkratka kdyz z nas hry typu Dirt nebudou delat voly.
Pochyst
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pochyst »

RBR mi po "zajetí" stejně jako Gran Turismo nepřipadá nijak "extrémně" neuchopitelné i pro běžné hráče... naopak ostatní závodní hry všeho druhu jsou opravdu o ničem. Dětem stačí, ale marnit s nima čas v jiném věku? Když už "utratit" cenný čas hraním, tak právě hrou jako RBR nebo ArmA... Lomac apod.
S tím ale bude souhlasit každý desátý že? :sigh:
Q6600@3.5GHz, Asus X48 Rampage Formula, 2x512MB+2x1GB DDR2 800@970MHz (4-4-4-12) A-data Extreme Edition Vitesta, CF-Gigabyte HD4850, 200GB Samsung, 60GB Seagate, Fortron BSII 500W, LG WTQ226
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Pochyst - dle toho co píšeš právě patříš do té skupiny "neběžný hráč". Já bych se právě za běžného hráče Rally her označil (CMR2 + 4 + DiRT, který mi tolik nesedl + pár dalších) a RBR pro mě nebylo hratelné :)
Goldnoob team proud member!
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Musim souhlasit s Thellwinem - Rally škola v pohodě, ale časovka pro mě byla nehratelná..

btw : Video, kde sou smíchaný in-game a reálný záběry :
DiRT 2 Video

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
pan.klobouk
Začátečník
Začátečník

Taky bych rekl, ze Pochyst patri mezi nebezne hrace. Minimalne je trpelivy a vytrva. :wink: Normalni zavodnik si zahraje neco ze serie CMR a v prvnim zavode skonci maximalne na 2-3 miste. Pak sedne k RBR a skonci maximalne 2-3 zatacce, jelikoz tady se auto chova realne a nezabrzdi na miste.

Presne jak pise Thellwin, RBR je pro spoustu "normalnich" hracu absolutne nehratelny, mozna i z duvodu ze je za ta leta vycvicil Colin. Jen malokdo vytrva, odjezdi celou skolu a nauci se ridit na uzkych cestach tak, aby jezdil rychle a auto dovezl do cile.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Pro RBR je povinnost solidní volant, samozřejmě se najdou lidi co to umí na klávesnici ale chce to dost tréninku. Naopak takový Dirt sem si zkoušel na volantu zahrát a lítal jsem akorát tak z jedné strany na druhou, no jízdou to mnoho společného nemělo...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já na klávesnici odjezdil a vyhrál šampionát v RBR na nejtěžší obtížnost,pravda,s automatickym řazením,ale soupeře a poškození na real.Prvních čtrnáct dnů jsem se válel ve škarpách,pak jsem se to naučil udržet na trati,tak jsem dal šampionát na easy.Po třech měsících a téměř každodenním hraní jsem ten šampionát vyhrál na nejtěžší obtížnost.Jinak je to tak,RBR si žádá spoustu času a trpělivosti a od jeho vydání už taky pár let uplynulo a i já se už řadím spíše k těm,co to chtěj zapnout,vydat se na trať a dát si u toho cigáro :lol: Takže na DIRT 2 se těšim asi tak stejně,jako jsem se těšil na GRID.DIRT a GRID jezdim denně,jednu dvě tratě,víc si vychutnávám ty replaye,než samotnej závod.Jinak první část postu je konstatování vzhledem k předešlé diskuzi (raději jsem to sem napsal,kdyby se snad našel někdo,kdo by začal prskat,že si tu honim triko.....)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
MkoOO
Nováček
Nováček

Příspěvek od MkoOO »

nejak som prisiel na to, ze neviete, ze na DIRT 2 si pockate (pockame) do decembra, ide len o PC verziu. Dovod posunutia je implementacia DX11.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=64000
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=64308
http://pc.ign.com/objects/143/14300762.html
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No o tom odkladu se ví už od začátku července, jenom některý lidi v RV8xx tématu nejsou informovaný :-)

Jinak - AMD představilo video ze hry s DX11 : Video

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
MkoOO
Nováček
Nováček

Příspěvek od MkoOO »

ja viem, staci pozriet datum tych noviniek

len Krteq tvrdi, ze sa na hru tesi a sleduje ju, tak asi sleduje spatne no, to sa stava
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

DIRT 2 demo (XBOX360) som hral a mozem povedat ze silenosti ala DIRT 1 sa nekonaju a vsetko je vylepsene vcetne grafiky . Z kokpitu je to takmer realne (hral som na volante ) . K fyzike taktiez nemam co vytknut je vyborna. Auto sa chova ako v skutocnosti , Model poskodenia sa mi tiez paci a je velmi realny. RBR to sice nie je (pre mna nastastie) ale zabava a pocit jazdy je dokonaly. Co musim ale vyzdvihnut su replaye . To je radost pozerat a niekedy som si pozrel replay aj 5x za sebou . Do toho spickovy soundtrack a mame tu spickovu hru :-)
XBOX360
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Vacil píše:No o tom odkladu se ví už od začátku července, jenom některý lidi v RV8xx tématu nejsou informovaný :-)

Jinak - AMD představilo video ze hry s DX11 : Video
Ale jsou informovaní. Nevím odkud to mají Worthplaying a IGN vzali (ani neuvedli/nenaznačily zdroj). Na oficiálních stránkách je všude u PC verze 11. September.

Komu věříte? Game magazínům nebo Codemasteru?
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Zrovna u tohohle věřim, že to jen na oficiální stránce zapomněli změnit a hra vyjde fakt až v prosinci ...

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No ono to není jen na jedné zmínce, ale na všech zmínkách o PC-DVD na ofic. stránkách Codemasteru i přímo hry CMR:Dirt 2
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Tak než se hádat bude asi nejlepší počkat si na toho 18. září .. :-)

MkoOO
Nováček
Nováček

Příspěvek od MkoOO »

je nelogicke vydavat DX11 hru, ked DX11 este nikto nemoze mat, skor verim tomu decembru

ak by bola sprava o odlozeni fake, codemasters by to dementovali
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“