Sacred 2 - nepravidelne pravidelne pady.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Crazy Ivan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Sacred 2 - nepravidelne pravidelne pady.

Příspěvek od Crazy Ivan »

Zdravim ve spolek.

Vzhledem k problemovym "medicinkam" jsem se rozhodl ze si udelam radost a tuhle gamesku si teda koupim.
Tak jsem udlela, nainstaloval.
Problem zacal uz zde. Registrace a aktivace produktu naprosto v poradku, ale spustit to ne.
Na zacatek podotku ze OS je Win7 Ultim. rtm
Spustit jako adminitrator - nic, rezim kompatibility Win Vista - nic ... az pri nastaveni pro XP SP3 se hra spusti.
No ale k hlavnimu problemu. Zatim se mi nepodarilo hru udrzet na zivu dele nez hodinu hrani.
Proste po cca 30ti minutach az jedne hodine, vyjimecne i mnohem drive, se hra "trhne", "kousne" a je nutne nasilne odstreleni v Task Manageru, pripadne primo Sedmicky vyhodi chybovou hlasku "End program".

Vsechny ovladace jsem aktualizoval, opravdu uz nevim jak tomu pomoct.
Osobne vidim problem nekde v rezimu (ne)kompatibility, ovsem bez nej hru nespustim vubec.

Budu rad za veskere tipy ;-)
(Drivery jsou vsechny aktualni, sestava v podpisu)
Jablíčkář Ivan
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Sacred 2 - nepravidelne pravidelne pady.

Příspěvek od Sir_-_Death »

Máš opatchováno? Na XP mi to padlo taky (cca 2 hoďky hraní), stáh jsem patch a bylo vyřešeno.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Crazy Ivan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crazy Ivan »

Sir_-_Death píše:Máš opatchováno? Na XP mi to padlo taky (cca 2 hoďky hraní), stáh jsem patch a bylo vyřešeno.
Mam posledni patch 2.43 - jelikoz je to origo tak s tim nemam trapeni.

Zkusil bych to nainstalovat na jiny PC, jenze jak jsem cetl informace od ascaronu,tak se to muis nejdriv nejak odemknout ze stavajiciho pc.
Jablíčkář Ivan
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak to už vypadá na problém 7-ček. S tim odemknutim ti neporadim, ještě jsem ho nestudoval.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“