Problém s USB HDD
Moderátor: Don
- Shadowhacker
- Nováček
-
Problém s USB HDD
Zdravím,mám jeden menší problém mám nový Externí usb hdd jenže když tam normálně nainstaluju Windows XP Profesional a v půlce procesu když je skoro vše hotové a jak se má pouze nabootovat systém a spustit instalaci jako v okně windows a tam je instalace systému a tak tak při bootování tak se to začne bootovat a spadne to,nevíte proč?Prosím o radu a jesli nevíte co myslít bootováním přiložim dižtak obrázek stačí napsat...Díky za rady a případnou pomoc
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s USB HDD
Instalovat... na... externí... USB... HDD...?!
Ty instaluješ Windowsy na externí disk? Proč proboha?
Ty instaluješ Windowsy na externí disk? Proč proboha?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Shadowhacker
- Nováček
-
Protože prostě instaluju.. místo rady taková otázka prostě chci hdd jinej OS
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Musíš řádně upravit instalačku Windowsu tak, aby USB načítala včas, aby při bootu neresetovala USB atd, přičemž po 3 neúspěchách to stejně hodíš na interní disk, který si rozpartitinuješ na víc oddílů.
Návod na úpravu instalačky se dá vygooglit, třeba tady, ale momentálně jim to neběží .
Návod na úpravu instalačky se dá vygooglit, třeba tady, ale momentálně jim to neběží .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Lokomotiva
- Začátečník
Podporuje vůbec BIOS tvojí desky bootování z USB zařízení? Je třeba to v BIOSu povolit?
EDIT:
Mně také není jasné o co se vlastně snažíš.
Ty chceš přenést obsah stávajícího disku na externí disk nebo na něj nainstalovat a z externího disku to přenést do počítače?
EDIT:
Mně také není jasné o co se vlastně snažíš.
Ty chceš přenést obsah stávajícího disku na externí disk nebo na něj nainstalovat a z externího disku to přenést do počítače?
- Shadowhacker
- Nováček
-
ježiš promiňte mi to ale muj bratr na vás měl názor takový že tomu ještě nerozumite chci to kvuli tomu ze kdyz dam boot z interniho disku normalne OS tak tam mam soubory atd a z externiho chci jiny OS jiny soubory jako 2PC ..jakoby,..
- balaam
- Začátečník
To se dá udělat i v interním HDD, dualboot není problém (problém je ten, že zaprvé je instalace OS na externí HDD složitější a zadruhé to bude neskutečně pomalé).
Mimochodem jediný tut, který jsem na to našel, byl ten, co postoval kolega přede mnou a ten vážně bohužel nejede.
Mimochodem jediný tut, který jsem na to našel, byl ten, co postoval kolega přede mnou a ten vážně bohužel nejede.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- Lokomotiva
- Začátečník
Není třeba se omlouvat, je to pravda - nerozumím.Shadowhacker píše:ježiš promiňte mi to ale muj bratr na vás měl názor takový že tomu ještě nerozumite...
A stejně jako nerozumím já, nerozumí ani další - jak je vidět z diskuze - proč věci řešit takhle složitě.
- Shadowhacker
- Nováček
-
No uvidím na internetu nějaký rady moc nebyly tak zkusim ještě něco někdy to ukáže že NTLDR nenalezen(NTLDR-systemovi soubor startujici windows) našel sem taky jeden návod jak NTLDR vrátit ale ještě sem ho nezkoušel.. možná ho zkusim..pak se ještě ukazuje chyba nějaká a pak tamta chyba pri bootovani..
- Shadowhacker
- Nováček
-
OndraSter ten odkaz na co odkazuješ to sem taky našel ale nešlo mi to..