ADI P77 - nejde nastavit teplotu barev
Moderátor: maXXmilian
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ADI P77 - nejde nastavit teplotu barev
Mám menší problémek se 17" monitorem ADI P77, nevím jak to ale když v OSD menu monitoru chci změnit teplotu barev 6500K na 9600K a naopak vůbec nevidím žádnou změnu. Toto můžu nastavovat pouze v uživatelských nastavení. Nejspíš se to stalo tím, že si má mladší ségra hrála s tlačítkama na monitoru a změnila nějaké skryté nastavení, protože když jsem pak přišel, monitor měl barvy do zelena a přes obraz běhaly černé čáry. Po vypnutí ze sítě a opětovné zapnutí se obraz zpravil, ale nastal výše uvedený problém. Nevíte někdo jestli to je softwareové chyba nebo už je monitor v háji? Dík 
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Tagy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

čus, dovolím si zrecyklovat tenhle dred, mám s P77 problém
začalo mi nahoře a dole rušení, je to velmi podobné jako u mobilu, velmi jemně blikají horizontály, přitom žádný zdroj rušení okolo není. Otravuje to hlavně na bílé barvě, tj. při práci
Odchází?
čus, dovolím si zrecyklovat tenhle dred, mám s P77 problém
začalo mi nahoře a dole rušení, je to velmi podobné jako u mobilu, velmi jemně blikají horizontály, přitom žádný zdroj rušení okolo není. Otravuje to hlavně na bílé barvě, tj. při práci
Odchází?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti