Logitech Z-3e problém...
Moderátor: CageJ
- arcadiN
- Nováček

-
Logitech Z-3e problém...
Zdravím, mám tyto reproduktory Logitech Z-3e už 2 roky a teď se vyskytl problém a nevím jak ho vyřesit... Najednou mi nejde levý Reproduktor(mám ho prostě na levo xD) Balancí zvuku to neni, když balanci dám nalevo tak mi nejdoe žádný reprák, ale když dám balanci do prostředka nebo do prava tak mi jde jen pravý reprák... konektory jsou dobře zapojeny... prostě nevím kde je problém. Poradíte mi plz?
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Logitech Z-3e problém...
arcadiN píše:Zdravím, mám tyto reproduktory Logitech Z-3e už 2 roky a teď se vyskytl problém a nevím jak ho vyřesit... Najednou mi nejde levý Reproduktor(mám ho prostě na levo xD) Balancí zvuku to neni, když balanci dám nalevo tak mi nejdoe žádný reprák, ale když dám balanci do prostředka nebo do prava tak mi jde jen pravý reprák... konektory jsou dobře zapojeny... prostě nevím kde je problém. Poradíte mi plz?
Zkus jinou kabelaz, pripadne jen promer tu stavajici.Pokud bude kabelaz ok, nejspis odesel levy kanal na zesiku...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |