Samsung T220HD nenabehne..

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Samsung T220HD nenabehne..

Příspěvek od Jirry »

Cau,dal jsem reklamovat muj montas a misto toho jsem dostal T220HD, jenze monitor pripojim do el. site i k PC a monitor nenabehne..kontrolka on nesviti..zkousel jsem ho i samotneho bez pc a nic..zapinal jsem monitor pres ovladac,protoze jsem nikde zadne power tlacitko nenasel...je nekde ukryte nebo se to zapina jen pomoci ovladace?nebo jsem stastlivec a dostal jsem vadny kus...?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Samsung T220HD nenabehne..

Příspěvek od zombux »

T220HD tlačítko power má - ovšem dovedně skryté. je kapacitní (tj žádný hmatatelný spínač). osahej místo okolo power ledky a narazíš na něj...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

zombux píše:T220HD tlačítko power má - ovšem dovedně skryté. je kapacitní (tj žádný hmatatelný spínač). osahej místo okolo power ledky a narazíš na něj...
ja nevim,bud jsem debil,ale nemuzu na nej prijit...mackam vsechno okolo te ledky a porad nic..kde presne se nachazi?z predni strany monitoru nebo ze spodu pod ramem?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 20_Eng.pdf

Look at page 10 of that PDF file. Its in the lower right hand corner (the circled 6).
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

zombux píše:http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 20_Eng.pdf

Look at page 10 of that PDF file. Its in the lower right hand corner (the circled 6).
jj presne tam mackam,tlacim,poklepavam a porad nic...:(( nic se nerozsviti ani nezbzuzi,nepiskne..proste nic..:(musi byt pripojeny k pc? mel by reagovat i bez pripojeni k pc,ne?

edit: nereaguje ani po pripojeni k pc

edit2:nevite nekdo co s tim?zase reklamace??:(
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak ja ho mam/mel taky, ted je na reklamaci s necim podobnym... nenabehl, jen probliklo podsviceni tlacitka on/off a nic. obcas pomohlo ho mackat treba pul hodky a nakonec se chytil a nabehl. nakonec ani neproblikl, takze jsem to dal na reklamaci.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“