Recenze 24" LCD na PCT - ktery model chcete otestovat?
Moderátor: maXXmilian
- elessar
- Nováček

-
Re: Recenze 24" LCD na PCT - ktery model chcete otestovat?
taktiež by som rád:
LG 26" W2600HP
dik.
LG 26" W2600HP
dik.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Eizo EV2411W (TN s LED)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Mac302
- Začátečník

-
Mě by se líbila recenze na Samsung T240
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jakou recenzi? no tak asi by se hodila rencenze hned jak se objeví LG W2486L 
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
- fobos
- Začátečník

copy that, mám ho v pláne kúpiť , recenzia na Ehw.cz mi nestačila, potrebujem aspoň dva názory a testyelessar píše:taktiež by som rád:
LG 26" W2600HP
dik.
- zombux
- Odborník PCT

koukni na prad.de a pak na moje posty v téhle sekci, je tady i thread týkající se tohohle modelu, napsal jsem tam toho dostfoboss píše:copy that, mám ho v pláne kúpiť , recenzia na Ehw.cz mi nestačila, potrebujem aspoň dva názory a testyelessar píše:taktiež by som rád:
LG 26" W2600HP
dik.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- FuWU
- Žlutá karta Bazar

-
LG Flatron W2453V vypada fakt dobre je to novy moderni levny co vic si prat.
dostaz: Kdyz bych chtel hrat v mensich rozliseni nez nativnim, umozni mi vetsina fullhd monitoru proste hrat v orezanem okne? bo je v tom nejaky problem konkretne me zajima zrovna tento model nikde o nem moc nepisou akorat od 2 uzivatelu jsem ziskal docela dobre informace ale prece jenom rencenze erudovaneho autora je neco jineho
ok diky
dostaz: Kdyz bych chtel hrat v mensich rozliseni nez nativnim, umozni mi vetsina fullhd monitoru proste hrat v orezanem okne? bo je v tom nejaky problem konkretne me zajima zrovna tento model nikde o nem moc nepisou akorat od 2 uzivatelu jsem ziskal docela dobre informace ale prece jenom rencenze erudovaneho autora je neco jineho
ok diky
Naposledy upravil(a) FuWU dne pon 10. srp 2009, 19:45, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

na to si dej pozor, některé monitory to umějí, ale je to spíš výjimka než pravidlo. obvykle se ta funkce jmenuje Pixel mapping, ale může to být i jinak.FuWU píše:LG Flatron W2453V vypada fakt dobre je to novy moderni levny co vic si prat.
- FuWU
- Žlutá karta Bazar

-
zombux píše:na to si dej pozor, některé monitory to umějí, ale je to spíš výjimka než pravidlo. obvykle se ta funkce jmenuje Pixel mapping, ale může to být i jinak.FuWU píše:LG Flatron W2453V vypada fakt dobre je to novy moderni levny co vic si prat.
tak sem to googloval a pixel maping se vaze spise na fotaky ze spatny bod nahrazuje okolnimi body nez ze by se zmensoval obraz a takhle nahodou nevis jestli tenhle to umi ma to ve vlastnostech milion zkratek ale clovek aby se v tom vyznal
ok at nezasirame forum napisu sem,
diky za info koukam po ruznejch modelech a neverim moc levnym panelum 23" za 5000,- musi prece nekde bejt videt a kdyz sem zjistil lg dela i 22 za 4500 ten sami prakticky jdu od toho nestoji mi to za to ikdyz nova technologie lepsi parametry mensi naklady ale myslim si ze to neni vsechno proc takovy samsung t240 furt stoji tolik a neklesne kdyz uz jeho paramtery jsou davno prekonane,
co se tyce nastaveni vysky mam udelany takovy stojanek na stul takze pod monitor muzu dat dalsi bordel docela prakticke
co se tyce interpolace docela sem zklamanej z ni kdyz vidim jak vypada css na nativnim rozliseni a na nizsim je to nebe a dudy (hlavy proste nepadaj:), koukni na muj kopl zadny zazrak to dnes neni ikdyz se to casem zmeni stejne fullhd je dost vysoke. co bys mi doporucil za monitor tedy, uprednostnil bych kolem 24" a rozliseni 1980x1200 coz ma ten samsung t240 tv tuner, konektory na sluchatka, repraky a dalsi sragory me nezajimaj zajima me kvalita za rozumnou cenu chapes
Naposledy upravil(a) FuWU dne pon 10. srp 2009, 20:45, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

co čtu na netu tak nemá to výškově stavitelnej stojan (na to pozor, nevěřil jsem tomu ale monitor ve výšce očí je z ergonomickýho hlediska parádní, koukat pořád někam dolů není nic moc - pak se to musí řešit různým podkládáním což není ideální). automaticky to nastavuje jas podle světla v místnosti, což konkréně u tohohle modelu nefunguje ideálně, a v šeru to má tendenci neustále ztmavovat a zesvětlovat (neviděl jsem demonstraci, chtělo by to vidět - nicméně moje 17" EIZO tuhle funkci má a je to báječný)
o 1:1 pixel mappingu nikde nečtu - ALE, jseš si jistej že to je pro tebe až tak důležitá funkce? opravdu hry který hraješ nepodporujou 1920x1080? a pokud opravdu ne, přežiješ interpolaci, která nemusí vypadat nutně hnusně? třeba já tady na 26" 1920x1200 taky bez 1:1 pařím zhusta starý hry s mizerným rozlišením, ale interpolace je v pohodě, nijak zle rozmazaný to není...
o 1:1 pixel mappingu nikde nečtu - ALE, jseš si jistej že to je pro tebe až tak důležitá funkce? opravdu hry který hraješ nepodporujou 1920x1080? a pokud opravdu ne, přežiješ interpolaci, která nemusí vypadat nutně hnusně? třeba já tady na 26" 1920x1200 taky bez 1:1 pařím zhusta starý hry s mizerným rozlišením, ale interpolace je v pohodě, nijak zle rozmazaný to není...
- polo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Lacnu 24 HP lp2475w....
'Cause life is like a game sometimes
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
novej model - Samsung SyncMaster P2450H - LCD 24"
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 4B780.html
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 4B780.html
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já bych to tu zamkunul... žádná recenze se od doby vzniku tématu neobjevila, a jaká je ot doba!
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Betrayer
- Začátečník

-
Ja by som chcel nejaku recenziu 24 ci 26" lcd monitora v cene tak do 500 Euro vhodneho na hry i filmy, sam nieco take zhanam a neviem sa rozhodnut...diky
MB: Asus P6TD Deluxe, CPU: Intel Core i7 920 D0 + Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, GPU: ATI Sapphire HD 5870 1GB Vapor-X, HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB, RAM: 3x2 GB kit DDR3 Kingston HyperX 2000MHz CL9, PS: Corsair Power Supply HX 850W, CASE: Cooler Master HAF 932
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Na trh se nyní dostalo dost novinek LCD (TN) s LED podsvícením. Chtěl bych požádat o recenzi Samsung BX2431 což je řekl bych typický zástupce těchto monitorů.
- Alex22
- Nováček

-
Další typ na recenzi!!!
Začíná se prodávat (např. ALZA) velice zajímavý 23" Fujitsu - Siemens P23T-6.
Měl by to být IPS (!!!) panel16:9 s LED podsvícením a za velmi rozumnou cenu
(http://cz.fujitsu.com/products/displays ... 6-ips.html)
Začíná se prodávat (např. ALZA) velice zajímavý 23" Fujitsu - Siemens P23T-6.
Měl by to být IPS (!!!) panel16:9 s LED podsvícením a za velmi rozumnou cenu
(http://cz.fujitsu.com/products/displays ... 6-ips.html)
- zdenekvlk
- Nováček

-
Dobrý den, chtěl bych požádat jestli by nebylo možné udělat testy na tyto monitory. Fujitsu P23T-6 IPS ten je v plánu, Philips 245P2ES, DELL P2411H Professional.
Jinak bych chtěl poděkovat všem co se podílí na fungování a tvorbě tohoto webu, je opravdu radostí si vás číst a čerpat informace a dle mého názoru odvádíte dobrou práci. Moc děkuji.
Jinak bych chtěl poděkovat všem co se podílí na fungování a tvorbě tohoto webu, je opravdu radostí si vás číst a čerpat informace a dle mého názoru odvádíte dobrou práci. Moc děkuji.