Nelze vymaza vistu z disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Fueled
- Začátečník

Nelze vymaza vistu z disku
Chci se zeptat.Měl jsem v pc XPčka a vložil jsem vistu a nainstaloval přes xpčka,ale teď chci tu instalaci visty udělat čistou a už nevím jak ten disk smazat.Protože když zapnu instalaci visty z bootu tak to po mě nechce klíč a ani se nenačítají soubory ale už se rovnou instaluje a to už jsem ten disk mazal přes program DBAN.Nevíte jak ten disk už konečně plně smazat aby se nomrmálně načetly soubory a chtělo to po mě klíč?V DBANu jsem dal metodu Quick Erase.Dík
Zkoušel jsem i ten DiskZapper ale ten mi nenajde disk.
Zkoušel jsem i ten DiskZapper ale ten mi nenajde disk.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nelze vymaza vistu z disku
visty máš neupravený originál? nevypadá to.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fueled
- Začátečník

Vistu jsem si stáhl v iso. a na dvd mi zabírá 2.84GB. Ale product key mám svůj.
- zombux
- Odborník PCT

zřejmě nějaká upravená unattended instalace, proto se to chová takhle blbě.
- Fueled
- Začátečník

No odkud jsem si to stahoval tak tam bylo psáno že je to Windows Vista Home Premium .iso Complete and fully working From My own Original Disk100% Spyware and Virus freeJust mount or burn and installKeep it Clean Out There !Product key for you and it is Genuine!!XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
odtud jsem to stáhl http://www.picktorrent.com/download/99/ ... 2-bit.iso/
odtud jsem to stáhl http://www.picktorrent.com/download/99/ ... 2-bit.iso/
- zombux
- Odborník PCT

tím bych se tu zrovna dvakrát nechlubil.
- Fueled
- Začátečník

Já se ničím nechlubím, ale já za to nemůžu že jsem si to orig.dvd s vistou rozsedl omylem tak jsem si to musel stáhnout.
- zombux
- Odborník PCT

můžeš si koupit náhradní DVD, nebo si udělat kopii od nějakého známého nebo zajít do nejbližšího obchodu. stahovat "něco" z internetu bych v životě nezkoušel.
- Fueled
- Začátečník

Tak to udělám jak říkáš to bude nejlepší.Takže říkáš z internetu windowsy radši nestahovat jo?
A ještě mě jen tak napadlo ten klíč se u těch vist zadává vždycky na začátku že a ne až po dokončení instalace.
A ještě mě jen tak napadlo ten klíč se u těch vist zadává vždycky na začátku že a ne až po dokončení instalace.
- zombux
- Odborník PCT

radši nestahovat proto, že nikdy nevíš co s tím uploader udělal - jak jsi ostatně už zjistil sám.
jinak klíč se zadává na začátku; vzhledem k tomu že pro všechny edice Visty je stejné DVD, podle zadaného klíče se automaticky vybere správná verze. pokud ho nezadáš, zeptá se tě to kterou verzi máš, a klíč můžeš zadat později po dokončení instalace (pochopitelně je třeba vybrat správnou verzi, jinak tam klíč nebude pasovat)
jinak klíč se zadává na začátku; vzhledem k tomu že pro všechny edice Visty je stejné DVD, podle zadaného klíče se automaticky vybere správná verze. pokud ho nezadáš, zeptá se tě to kterou verzi máš, a klíč můžeš zadat později po dokončení instalace (pochopitelně je třeba vybrat správnou verzi, jinak tam klíč nebude pasovat)
- Fueled
- Začátečník

Tak díky za rady.