Dobry den, mam jeden problem ktory uz dlhsiu dobu neviem vyriesit. Skusim sa to popisac co najzrozumitelnejsie.
Vlastnim digitalnu kameru Canon FS100 na memory kartu, ktora nahrava videa priamo do suboru typu .mod. Problem spociva v tom, ze ked tento mod prekonvertujem do .avi, tak mi toto video v premiere pro cs3 seka a neda sa s nim normalne pracovat. Moj kamarat ma o nieco starsiu kameru na kazety, a jemu nahrava videa do suboru .mpeg2 a jemu to v premieri ide uplne krasne (a to ma asi 3x slabsi pc ako ja). A mne mpeg vobec nechce premiere zobrat, pise ze tento format nepodporuje comu vobec nerozumiem. Moj pc je notebook so 4gb ramky, dvojjadro a geforce 9500.
Vie mi niekto poradit v com je problem ze mi to seka a nie som schopny spravit hociake video? Viete mi poradit cez aky program prekonvertovat .mod aby bol potom funkcny v premieri? A popripade ake kodedy si treba nainstalovat, alebo co treba spravit aby mi premier zobral .mpeg ?
Dakujem za odpoved, popripade ma mozete kontaktovat na icq 331 837 416
Problem s videom z kamery
- kloaka
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s videom z kamery
Premieru už moc neznam, delam ve Vegasu tam neni s .mpeg problem, ale treba do starších verzi jsi musel dat plugin do Vegasu, tak se podivej jakou mas verzi a jestli podporuje .mpeg.
- kulitam
- Začátečník

Pokud ti můžu říct z vlastní zkušenosti, tak mám desktop srovnatelný s notebookem (s poloviční RAMkou) a běží daleko svižněji. Ale je to i operačním systémem. Na desktopu mám W7 na notebooku Vistu.
Pokud máš na notebooku Vistu a nepotřebuješ dělat nějaké pokročilé efekty, tak to zkus v Movie Makeru.
Já mám taky premiéra, ale na rodiné video je MM pohodlnější.
Pokud máš na notebooku Vistu a nepotřebuješ dělat nějaké pokročilé efekty, tak to zkus v Movie Makeru.
Já mám taky premiéra, ale na rodiné video je MM pohodlnější.
- zombux
- Odborník PCT

a nemáš náhodou v notebooku 5400rpm disk a v desktopu 7200rpm? to by leccos vysvětlovalo...kulitam píše:mám desktop srovnatelný s notebookem (s poloviční RAMkou) a běží daleko svižněji.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- kulitam
- Začátečník

Nvm, ale je to docela možné