Zdravím lidi.
Měl bych dotaz zda se vůbec někde dá sehnat netbook bez OS popřípadě s OS linux?
Hledal jsem konkrétně Lenovo ideapad s10e a všude ho prodávájí pouze s XP Home.
Můžete mi prosím dát typ, na jaký obchod se mám orientovat jestliže chci ten netbook bez OS?
Mělo by to být to lenovo, jelikož jiné netbooky se mi moc nepozdávají. Ale pokud by byl nějaký jiný 10" netbook bez OS k mání, sem s ním.
Tak děkuji předem za rady.
Majte sa.
Netbook bez OS (konkr. Lenovo ideapad s10e)
Moderátor: Don
- pajaKahan
- Nováček
-
- balaam
- Začátečník
Re: Netbook bez OS (konkr. Lenovo ideapad s10e)
Ty netbooky se málokdy prodávají bez OS... Můžeš myslím najít HP 2133, nebo 2140 s SuSE Linux, já sám jsem 2133 se SuSE měl, ale ten noťas by se ti asi nelíbil . Můžeš to taky zkusit koupit s OS a pak napsat na Lenovo, že XP nechceš používat, ať ti za XP vrátí peníze... Někomu to už prošlo a třeba Acer peníze vrací (i když platíš za technika i kompletně za poštu). To ti pak odlepí COA štítek v servisu a smažou disk. Řekl bych ale, že s XP, kór Home ed. se nevyplatí nic dělat, to by ti vrátili tak 400, které bys vrazil do technika a ještě bys 2 stovky vrážel do pošty. Koneckonců, ty XP můžeš hned přeinstalovat svými OS.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- pajaKahan
- Nováček
-
Tak mě šlo jen o to, že pokud bych na tom měl ušetřit cca 1000Kč tak si raděj vezmu bez OS a na psaní do školy, i když nelegálně, si dám OS co mám ted na PC. Když jsem byl v prodejně lenovo tak mi tuším nabízel prodejce i OS linux, ale bylo to ke stolnímu a nevím zda k těm netbookům to vůbec dávají. Možná by byla možnost koupit bez OS, ale jak říkám, nevím zda se to vyplátí.
Jinak kdyby s tím měl někdo zkušenost, s odebráním OS od výrobku budu rád když mi pomůžete. Konkrétně u firmy lenovo.
Díky
Jinak kdyby s tím měl někdo zkušenost, s odebráním OS od výrobku budu rád když mi pomůžete. Konkrétně u firmy lenovo.
Díky
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže se ti zachtělo porušovat autorská práva. Radši si to kup se systémem ... Lock.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník