Desktop Theater DTT2200

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
skr3tchy
Nováček
Nováček

Desktop Theater DTT2200

Příspěvek od skr3tchy »

Sháním radu, mám již několik let reproduktory "Desktop Theater DTT2200". Vždy jsem s nimi byl spokojen. Je to ale cca 3 dny zpátky, co ze dne na den mi přestala hrál přední řada, tzn. LP + C + PP reproduktor. Přítom zadní řada (LZ + PZ + Subwoofer) funguje bez problémů. Mám Win Vista 32bit, pravidelně aktualizované, na ovládání používám SoundMAX BlackHawk (v.1.0.0.0038) a zvukovku mám SoundMAX Integradted Digital HD Audio, procesor Core2 Duo 3GHz. Další informace případně zjistím. Nevíte, čím by to mohlo bejt? Protože reproduktory fyzicky fungují, když přepojím kabely, tzn. přední reproduktory dám jakoby na výstup zadních, vše funguje a zvuk jde.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Desktop Theater DTT2200

Příspěvek od Jindy »

Ty repráky neznám, ale pokud mají oddělené zesilovače pro přední a zadní část (což u některých tak je), tak ti mohla ta část, co se stará o ty přední, prostě bohužel odejít. Doporučuji to vyzkoušet na jiném compu a jiné zvukovce a když to dejme tomu ani na dvou jiných PC nepůjde, asi se potvrdí to, co jsem napsal.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je možná že umírají, já mám taky DTT2200 už 8 let a občas náhodně zeslabuje a zesiluje pravej přední reprák což mě přivádí k šílenství - a reprákem samotným to není, zkoušel jsem je prohodit. možná bude pomalu čas se poohlídnout po jiných reprácích...
ignorelist: kremrole a dezoláti
skr3tchy
Nováček
Nováček

Příspěvek od skr3tchy »

Už jsem na to přišel a aby jste se pobavili, tak řeknu, co tomu bylo.

Mladší sestra si pouštěla písničky, když vypínala zvuk, otočila jak ovládáním hlasitosti, tak redukci na rozdělení výstupu P a Z reproduktorů. Takže proto hraly jenom zadní a přední byly potichu. Kdo to ovládání zná, tak pochopí :-) Ale děkuju za rady :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“