Problem s repro Creative Labs GigaWorks S750 THX
Moderátor: CageJ
- laDyN7
- Nováček

Problem s repro Creative Labs GigaWorks S750 THX
a Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series.
Zakoupil jsem tuto zvukovou kartu a zapojil ji do pci e1 expres. Pred tim mi na jine zvukove karte hraly vsechny repro, nyni mi nehrajou postrani 2 repra. Co jsem vycet z navodu mam zapojit do teto zvukovky 4 jacky (i sedy ktery nemam k dispozici) jelikoz mi ze subwooferu vedou pouze 3 j. Zkousel jsem ruzne prepojiz ale bez uspechu. Poradte prosim mam.li pouze moznost dokoupeni jinych kabelu ci redukce. Diky za odpoved
Zakoupil jsem tuto zvukovou kartu a zapojil ji do pci e1 expres. Pred tim mi na jine zvukove karte hraly vsechny repro, nyni mi nehrajou postrani 2 repra. Co jsem vycet z navodu mam zapojit do teto zvukovky 4 jacky (i sedy ktery nemam k dispozici) jelikoz mi ze subwooferu vedou pouze 3 j. Zkousel jsem ruzne prepojiz ale bez uspechu. Poradte prosim mam.li pouze moznost dokoupeni jinych kabelu ci redukce. Diky za odpoved
- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: Problem s repro Creative Labs GigaWorks S750 THX
ano, bude potřeba něco navíc. Totiž do reproduktorů musí jít 8 kanálů. to jsou 4 jacky. Pokud to tak není, někde se něco logicky musí ztratit a případně doemulovat soustavou... Pokud to soustava neumí, musej jít do PC 4 jacky bezpodmínečně.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Fred-69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na obrázku vidím, že subwoofer má 4 výstupy, tak v čem je problém? určitě by jsi tam měl mít originální kabeláž se 4-mi páry jacků pakliže máš jen tři tak si kabel dokup, ale myslím že je to hloupost a k těmto reprákům dávájí kabel se 4-mi páry jacků...

Q6600 (2400~3800) Gemin II + 2*120 Xilence - idlle - 40° burn - 50°
Asus P5E X38, 2*1GB DDRII A-DATA Vitesta 1066
Gigabyte radeon HD 4850 512MB GDDR3 - Accelero S1 rev. + Xilence 2*120mm + modified stock cooler HD4850 - idlle - 30° burn - 42°
Samsung SATA II 80GB + Samsung SATA II 750GB, DVD-RW Samsung SATA////Chieftec CFT-500-A12S 500W, Gigabyte GZ-X1 Black Asus M51TA
Creative Labs X-Fi Surround 5.1 USB, Yamaha RX-V440RDS, 5.0 Pure Acoustics, 2x Mivoc SW 1500
Asus P5E X38, 2*1GB DDRII A-DATA Vitesta 1066
Gigabyte radeon HD 4850 512MB GDDR3 - Accelero S1 rev. + Xilence 2*120mm + modified stock cooler HD4850 - idlle - 30° burn - 42°
Samsung SATA II 80GB + Samsung SATA II 750GB, DVD-RW Samsung SATA////Chieftec CFT-500-A12S 500W, Gigabyte GZ-X1 Black Asus M51TA
Creative Labs X-Fi Surround 5.1 USB, Yamaha RX-V440RDS, 5.0 Pure Acoustics, 2x Mivoc SW 1500
- laDyN7
- Nováček

Takze problem vyresen, jak ste psali musel jsem dokupit kabelaz 4jacky ze subwooferu a 4 do zvukovky, ktere jsem nemel v baleni ani s repraky ani se zvukovkou.Proste Creative zacal vyrabet zvukovky X-fi Titanium ktere podporujou jen 4 jacky pro vstup
- jsemtunaskok
- Nováček

-
2 laDyN7: Jestli nepotřebuješ audiokabel, který jsi k bednám měl (3x minijack na jedné a 4x minijack na druhé straně), mohl bys ho prosím za nějaký peníz obětovat? Koupil jsem tyto bedýnky z druhé ruky, ale tenhle kabel tam nebyl.
- laDyN7
- Nováček

Klidne bych ti ho i daroval, ale nedavno sem menil zakl. desku a musel sem vratit zpet zvukovku kterou sem mel pred tim (ktera podporuje 4jack_3jack) takze je bohuzel pouzivam, ale myslim ze se daji sehnat primo u Creative
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mam tento woofer doma a nemuzu ho spojit s PC (rad bych jej pouze zkusil, mam k nemu dve repra Genius a Audigy). Repraky dam do cerevenyho a bilyho (front) a samotnej woofer spojit s PC
bud pomoci jacku (zelenej, cernej a oranzovej) nebo pomoci kablu co je uprostred (ten cernej kulatej - ten ma na koci trojnozku se zelenym, cernym a oranzovym). Napajeci kabel tam teda davam ten z PC (ma tam v sobe tri diry a ve wooferu sou jenom dve.
Vim, ze muj dotaz je pro vas asi dost usmevny, ale zkuste se slitovat na lamkou
Diky
bud pomoci jacku (zelenej, cernej a oranzovej) nebo pomoci kablu co je uprostred (ten cernej kulatej - ten ma na koci trojnozku se zelenym, cernym a oranzovym). Napajeci kabel tam teda davam ten z PC (ma tam v sobe tri diry a ve wooferu sou jenom dve.
Vim, ze muj dotaz je pro vas asi dost usmevny, ale zkuste se slitovat na lamkou
Diky
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- laDyN7
- Nováček