If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Jsem zvědav na recenze PC verze, ale pokud budou cca stejné jako konzolové verze, bude Batman: AA horkým kandidátem na nejlepší hru roku. Mě to demo nijak zvlášť nenadchlo, ale mladej to tuhle hrál dokola celé odpoledne a nemůže se dočkat 18. září. "Korunky" v peněžence ho pálí a donutil mě udělat předobjednávku a to ani nedokáže ocenit fyziku naplno přes HW PhysX (je mu 9).
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak když se to nijak nelinkuje, nebo nenavádí k ke stahování, tak se to dá tolerovat. Zveřejnění faktu, že nějaká hra unikla na warez scénu sám o sobě nijak škodlivé není a proti pravidlům také ne. Něoc jiného by samozřejmě bylo přímo probírání takto uniklé hry.
Mě šlo o to jen upozornit na to, že v poslední době leakuje snad vše, co se očekává (výjimky jsou v poslední dobé snad zatím jen Mafie 2?), nikoli na to, že se tu warezí .
Potvrdzujem funkčný Anti-Aliasing na karte Radeon HD 4770, 1280x1024, Catalyst 9.9 (ktorý je vonku už dva týždne). Je preto zaujímavé, že Kamikadze v recenzii zvolil Catalyst 9.8, zrejme úmyselne.
Je fakt lamerské, že v recenzi bylo testováno se smooth frameratem, když už jste testovali Mirror's edge a ten postup na deaktivaci je stejný. Takto je ta recenze nic neříkající.
Wolverin bola rubanica tak trochu v style DMC, kvalitna rubanica. Batman kombinuje viac hernych prvkov, hlavne stealth a celkovo je to lepsie vyuzita a kvalitnejsie spracovana licencovana hra.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||