ASUS M4A79 Deluxe, WIN7 a problem s EPU

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
negru.inger
Nováček
Nováček

ASUS M4A79 Deluxe, WIN7 a problem s EPU

Příspěvek od negru.inger »

Zdravim,

Predem se chci omluvit, jestli jsem zalozil zbytecne tema ktery uz tu bylo, ci jsem ho vlozil do spatny sekce, teprve se rozkoukavam po foru(ano zkousel jsem hledat svuj problem, nejen na tomto foru)

Muj problem je s EPU, cerstve po prineseni, nainstalovani, formatu a nasledny instalaci WIN7 a instalaci veskereho softu mi EPU fungovalo bez problemu, ovsem ted kdyz zkousim spustit EPU a zapnout nejaky rezim, at uz pretaktovat, ci podtaktovat, tak PC okamzite zamrzne, nedostanu zadnou chybovou hlasku, proste se zasekne a konec, musim dat tvrdej restart, po kterym EPU napise ze se vratil do puvodniho nastaveni protoze predchozi zpusobovalo problem. Zkousel jsem preinstalovat EPU, dokonce i koukat na internet po novejsi verzi nez jsem dostal na CD, ovsem nikde jsem nenasel ani jakou verzi mam vlastne nainstalovanou:( docela me to mrzi, protoze se mi to zda jako velice slusna vec(i kdyz nelze provozovat na pretaktovanym procesoru, ale nedostatkem vykonu zrovna netrpim) a kdyz pres noc necham bezet PC se stahovanim tak aspon usetrim.

Jinak pro informaci mam na desce procesor AMD PhenomII 940 BE(3.00ghz) a HD 4850 512mb od GECUBE(referencni verze) Dekuji za rady
AMD Phenom X4 940 BE(@3.00ghz), ASUS M4A97 DeLuxe, ATI GeCube HD 4850 512mb(referencni), 2x2gb 800mhz Corsair, G15 Klavesnice, Roccat Kone+Roccat Sense, 22'' Acer X221W, Antec Twelve Hundred
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: ASUS M4A79 Deluxe, WIN7 a problem s EPU

Příspěvek od zombux »

na všech počítačích s EPU co jsem měl ve spárech, EPU způsobovalo nestabilitu. doporučuju odinstalovat a zapomenout že něco takového vůbec existuje.
ignorelist: kremrole a dezoláti
negru.inger
Nováček
Nováček

Re: ASUS M4A79 Deluxe, WIN7 a problem s EPU

Příspěvek od negru.inger »

Hmmm... skoda, to docela nerad slysim, docela jsem se na to tesil, ze budu moct nechat PC jet nonstop a nebude toliko zrat:(
AMD Phenom X4 940 BE(@3.00ghz), ASUS M4A97 DeLuxe, ATI GeCube HD 4850 512mb(referencni), 2x2gb 800mhz Corsair, G15 Klavesnice, Roccat Kone+Roccat Sense, 22'' Acer X221W, Antec Twelve Hundred
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“