Mám tuhle kameru a nevim jak na ni nastavit zvuk manual k ni je jenom aglicke a ja tomu moc nerozumim muzete mi nekdo pomoct jak ten zvuk nastavit?
//edit Jája: přesun z ostatní HW
MSI StarCam 370i
- MkvetosM
- Začátečník
-
- froxic
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde o to.... ze se ti musi brat zvuk z te kamery (zarizeni USB kamera) a ne ze zvukovky. Staci kdyz si otevres skype... a nastavis vstup jako USB kamera a das automaticke nastaveni dole. Potom uz to jede.
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- tajom
- Nováček
-
Re: MSI StarCam 370i
Mám tu kamerku Starcam 370i, ale neteř zatáhla za ní tak silně že mi z plošného spoje te destičky webky přímo vytrhla ty drátky neví někdo kde je nějaký obrázek zapojení nebo nemáš někdo foto těch čtyř drátku jak jsou za sebou zapojeny? Na netu jsem žádny datasheet nebo takovou fotku nenašel..
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI StarCam 370i
+ a - bude jasný, ale ty zbylý dva ne. osobně bych to zkusil, máš jen 2 možnosti. Odpálit bys nic neměl.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj