Potřebuji TIP na case!

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
MadmanCZ
Začátečník
Začátečník

Potřebuji TIP na case!

Příspěvek od MadmanCZ »

Dobrý den!

Potřebuji poradit ohledně koupi PC skříně. Mám delší dobu problém s teplotou CPU (přehřívání). Problém je pouze s umístění skříně a v provedení (jen jeden "vtahovací" větrák a žádný vyfukovací). Skříň mám umístěnou mezi dvěmi dřevěnými deskami. Proto potřebuju tip na skříň, která bude mít tyto dva větráky umístěny vepředu a vzadu, ne po bocích. Potřebuji bednu bez zdroje. I cenově dostupnější (do 2000,- Kč).

Díky za každý tip!
MasterKing
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji TIP na case!

Příspěvek od MasterKing »

Vzhledem k tvým podmínkám doporučuji počítačovou skříň Cooler Master Selio 500
Cena této skříně je přijatelná. Mám s ní dobré zkušenosti,skládal jsem do ní pracovní pc a naprosto špička.

Kód: Vybrat vše

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140089000000M7O
Nebo něco dražšího jakoje Lian-Li

Kód: Vybrat vše

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140089000000ICA
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Co v tom máš za komponenty a v jaké okolní teplotě to provozuješ?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Tak pokud nemáš žádný out větrák, tak to ty teploty chápu. Ještě jaký je chladič na CPU a jakou máš grafiku, jestli je bez výfuku ven, nebo dokonce pasivní, tak to je další důvod. každopádně slušných skříní s jednou 120mm in a jednou ven je dost a myslím že rozdíl teplot bude radikální. Teplý vzduch prostě musí ven a ne se točit uvnitř. Gigabyte, Coolermaster, Nexus atd. Ještě další požadavky kromě teplot? Vzhled, barva, vnitřní uspořádání, hluk....
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“